Olcsó számítógépeket akar gyártani Venezuela
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõgonosz : irdd mar le legyszi mit tettel abba a gepbe! engem is erdekelne...mar nem baszogatni akarlak hanem szimplan erdekel
Háát tudjafene, nemrég raktam össze egy gépet ahol az egyik kívánság az volt, hogy 100 alatt maradjon és játszani is lehessen.....
Nem volt 90 pénz és egész jó lett. A 300 dolláros ár nem feltétlen az "olcsó" kategória
Nem volt 90 pénz és egész jó lett. A 300 dolláros ár nem feltétlen az "olcsó" kategória
Akkor meg kell a francnak..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
És amíg ezt magyarországra behozzák addig meg triplázódik.<#szomoru1>#szomoru1>
Nem olvasok privát üzeneteket.
ez a 300 $ nem is olyan ocsó..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
tesco gazdaságos pc-t kéen gyártani
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Az olcsó PC és notebook fogalma is már licenszdíjhoz kötött.
Szerintem a nagy gyártók 1000%, hogy nem egyeznének bele, hacsak nem fizet Venezuela licenszet.
Nézzétek meg csak a kombinált AIDS-készítmények botrányát!
Indiában elkezdtek gyártani egy - az AIDS kezelésére alkalmas - készítményt(nem gyógyszer).
A kapszula tulajdonképpen három fajta nyugati szer kombinációja, és összességében sokkal olcsóbb.
Ez a tény komoly versenyelõnyt hozott a nagymértékben fertõzött Ázsiában, ezért
a nagy gyártók nemzetközi úton akarták érvényesíteni licenszjogaikat. Hál'Isten, eddig eredménytelenül...
Szerintem a nagy gyártók 1000%, hogy nem egyeznének bele, hacsak nem fizet Venezuela licenszet.
Nézzétek meg csak a kombinált AIDS-készítmények botrányát!
Indiában elkezdtek gyártani egy - az AIDS kezelésére alkalmas - készítményt(nem gyógyszer).
A kapszula tulajdonképpen három fajta nyugati szer kombinációja, és összességében sokkal olcsóbb.
Ez a tény komoly versenyelõnyt hozott a nagymértékben fertõzött Ázsiában, ezért
a nagy gyártók nemzetközi úton akarták érvényesíteni licenszjogaikat. Hál'Isten, eddig eredménytelenül...