11
-
#11 mennyi? hát úgy vélem, nem éri meg nekünk az év játékát csinálni belőle, mert a 3 majd 16ezer lesz -
exxile #10 Mar napok ota fent van. Nezzel mar szet 1-2 torrent oldalon! -
#9 Hi!amcsiban már megjelent csak azt nem értem h miért enm tudják feltörni az amcsik és feltenni 1 torrentre v warezre!CoD2 4ever!!!:D -
antikommunista #8 gyere gyere várlak:D:D:Dcod2 -
TeDDyRuSh #7 Srácok fogtatok má egy igazi, dobozos, vatta új játékot a kezetekbe? Nagyon FACA! Főleg egy rajongónak. Olvasni a kiskönyvet hozzá,és hát az sem mindegy,h multiban nyugodtan felmehetsz bármilyen serverre. Nagy, jó feeling,de igaz ami igaz, ma csak a fanoknak éri meg a spórolás. De vhogy összehozok oKt. 25-ig 14-et:) -
Akuma #6 a megvételével a fejlesztőt és kiadót támogatja a vevő... amit írtam 5000 forint, csak annyit jelent, hogy számomra ér ennyit az, hogy ennek a játéknak a fejlesztői kiadói tovább éljenek és tovább csinálhassák a jobbnál jobb játékokat [azért hogy te ingyen letölthessed :-) ] -
Tompika007 #5 Én nem értem mi a f***nak kell megvenni egy játékot. Csak azért hogy azt mondjad hogy ,Hú én megvettem ezt a játékot hú de jó nekem,! ok Mondjuk én nem állok egyébként sem olyan anyagi helyzetbe hogy vegyek egy ilyen játékot ezért inkább 3 napig nem kapcsolom ki a gépet és leszedem azt a játékot amelyiket akarom INGYEN. Egyébként a CoD2 fantasztikusan jó játék. -
#4 az kicsit kevés lesz:P
14k lesz mo.-n -
Akuma #3 5000-et én is adok érte, az eredetiért -
#2 most minekörülsz én nem tölttetem le senkivel:D -