Ski Racing 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!! Én most vettem meg amikor elõször felinstalláltam akkor tudtam vele játszani, amikor kiléptem és vissza akartam lépni akkor azt írta ki h betaversion expired. Nem tudtok valamit ajánlani???
Sziasztok. Megvan a játék. Nagyon tetszik. A játékon belüli szerverkeresõn nem találok szervert, szívesen multiznék. Valaki jönne velem multiplayerezni eggyet? Írjon nekem privit aki jönne.

Küldjön nekem valaki crack-et.Köszönöm.
a.carkey
Hová lehet betenni a saját zenéket?

A medve nem játék.

Tatz
Ment a Link!<#banplz>

www.autosapro.atw.hu

daf xf
Privátban nyomnál egy linket?
Köszi!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Taptarap
priviben link pliz.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Tatz
(mondjuk én nem játszottam a 2005-el...)

www.autosapro.atw.hu

Tatz
Megvan a Full verzió! Sztem naon fasza játék lett! Csak egy kicsit gyakorolni kell mert Easyn is meg kell izzadni a jó helyezésért!<#wow2>

www.autosapro.atw.hu

Taptarap
vki játszott a 2005-el?

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Nekem is tetszik nagyon! Egyetértek Istennel mindenben.
Istencsászár
Kijött a Demo Ski Racing 2006

Véleményem:
-graf szemmel láthatóan szeblett
-pályák szépek ( szépen csillog a hó )
-emberek emberien néznek ki
-irányitás jó mint eddig, van sebességérzet
-fizika is sokat javult, ugratóknál korrigálni kell hanem elég látványos borulás lesz a vége
-egyedül az esésnél volt 1 dolog ami nemjöttbe mégpedig az ember tehetetlensége hogy egyszercsak megáll valami idióta testhelyzetben és ugy csuszik tovább

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Hiv. Hp

2005 November..

Tompie
Engem is érdekelne a megjelenés!

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

[HUN]FaTaL
hm ez zsír lesz😊 mikorra várható a megjelenés?

http://goo.gl/gd6Zi5

Bandee1987
tényleg nem rossz.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
Slalom, Giant Slalom, Super-G and Downhill!
First and third person camera
Carrier mód
Fejlesztett karakteranimációk
world cup season 2005/2006 minden név , pálya , info hivatalos valódi

Képek + video

nem tûnik annyira rossznak..