Vad Galamb - Háborús film, csak gyerekeknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Félre ne értsétek imádtam és imádom a régi Disney filmeket, Aladdin Oroszlánkirály, stbe de ezek az újjak.... bleh...
De igazából kinek szól ez? Annak a (nemisolyan)kiskölöknek aki már tanult, hallott valamit a 2.VH-ról. Meramúgy mijön le? A sólymok azok gonosz madarak akik jódlival kínozzák hülyére a galambokat!? <#zavart2>#zavart2> (amúgy kíváncsian várom a "sógorok" véleményét errõl a részrõl <#vigyor3>#vigyor3> )
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
akkor is jól néznek ki <#bee1>#bee1>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
errõl szól a film, nem? hogy a galambok ezeket a d-day-es papírokat viszik el a briteknek. most ezzel nem mondtál újat.
mondjuk azt nem értem, hogy a kritika kritikája hogy keveredett ide - nyilván egy jó adag irónia van a mndatban, hiszen kizárt, hogy az alkotók a háborút akarták volna népszerûsíteni
mint dulifuli komolyan mondom 😄DDD
útálom...
Oké, hogy egy anim film szólhat a gyerekeknek is, de ha õk nézik - és moziban -, akkor van köztük egy v. két felnõtt is aki elviszi õket oda ...
Szvsz a kinézettel semmi baj nem volt. Sõt, nagyon jó volt. A sztori überszar, a poénok - egy-két kivételtõl eltekintve - mind nyögvenyelõsek voltak, szóval untam, ami ritka nálam egy mozifilmnél, és alig vártam, hogy vége legyen.
Sebaj. Talán majd a Jégkorszak 2 ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
az állatokat utáloknak néhány japán anime megnézésését ajánlanám, abban nem állatok beszélnek, és a finomabb darabok története is átlagon felüli.
Sajnos kénytelen vagyok megnézni az ilyeneket is, így legalább valamilyen szinten rendbe tudom tenni a gyerekek lelki világát az animációs terror után.
valóban egy rajzfilmmel kell megismertetni a fiatalokkal a II.VH-t, amiben ráadásul galambok repkednek... gratulálok...
utálom azt ariszálomos dalt is, úristen:CCC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerintem egy rajzfilmnek nem a 2. világháborúról kéne szólnia, akármennyire aranyosak a figurák. Ezzel eltakarják a háború valódi arcát. Kezd elegem lenni a témából, ez a 2.VH-s háttér itt fantáziátlanságot sugall, n+1 könyv, film, játék van a témában, kár rajzfilmbe is beleerõltetni. A grafikát meg hülyeség fikázni, rossz grafikával is lehet jó egy rajzfilm, na meg a célközönség se számolja a vertexeket, nekik tök mindegy az alkalmazott technika.
A zsidózást meg ne kezdjétek már...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
486DX II-80,32MB RAM, 220MB HDD - igen, így is lehet!
vhogy a jó japán anime az ami jó ;-)
Tessék, már szegény német madarak sem ússzák meg
De minden hálivúdot zsidók alapították, mit várok :-D
Mindenesetre én az összes animációs filmet nem csípem. Vhogy negatív kisugárzása van számomra
De a Madagaszkár az nekem nagyon bejött, végig van poénokkal, és azt Rajzfilmszerûre csinálták annak ellenére hogy animáció.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Persze ízlés kérdése...
Várom a Pixar féle Cars-t...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meg kell jegyeznem, ugyan már abszolút nem premier a film, de mégis fura volt, hogy összesen hárman voltunk a moziban (ez már veszteséget sugall...😊 ).
Valahogy a helyszínek környezete szerintem nem volt kivitelezve jól, szegényes volt, kevés helyszínen játszódott, meg aztán jó sok galambról, meg jó sok gonosz német madárról pampogtak, hát volt benne kb 5 galamb (+ a falut láthattuk néha ahol volt még +5), a német gonoszak száma meg 3 volt. Hát ez aztán a sereg.
Ennél azért jobbra számítottam, egy 6-14 éves nem tudom hogy fogja ezt fel, lehet, hogy nekik tetszik.
www.sabian.com