31
-
Prof William #31 Testvér! Keblemre! Animet a népnek!
Félre ne értsétek imádtam és imádom a régi Disney filmeket, Aladdin Oroszlánkirály, stbe de ezek az újjak.... bleh... -
#30 Egyszer meglehet nézni kategória.
De igazából kinek szól ez? Annak a (nemisolyan)kiskölöknek aki már tanult, hallott valamit a 2.VH-ról. Meramúgy mijön le? A sólymok azok gonosz madarak akik jódlival kínozzák hülyére a galambokat!? (amúgy kíváncsian várom a "sógorok" véleményét erről a részről ) -
#29 az -
#28 sólymok vagy galambok, egyre megy :D
akkor is jól néznek ki -
winnie #27 Milyen kritika ez? Azt senki nem tudta, hogy a valóságban is használtak galambot üzenet küldésére a háborúban? Pl. D-Nap ismerős?
erről szól a film, nem? hogy a galambok ezeket a d-day-es papírokat viszik el a briteknek. most ezzel nem mondtál újat.
mondjuk azt nem értem, hogy a kritika kritikája hogy keveredett ide - nyilván egy jó adag irónia van a mndatban, hiszen kizárt, hogy az alkotók a háborút akarták volna népszerűsíteni -
Alkarcsont #26 "A Vad galambban az alkotók merész elgondolása az volt, hogy meg kell ismertetni a kor fiatalságát a XX. századi történelem egyik legsötétebb, leginkább véráztatta korszakával, a II. világháborúval." <= ez baromság! Milyen kritika ez? Azt senki nem tudta, hogy a valóságban is használtak galambot üzenet küldésére a háborúban? Pl. D-Nap ismerős? Na ez nem jöhetett volna össze térkép nélkül! Helyiek térképezték fel a terepet számoltak be aknákról, a német géppuskák helyzetéről stb. stb. ezt és a partvonal térképét apró darabokban galambokkal juttatták el angliába! -
Alkarcsont #25 egyébként szerintem korrekt a robotok az egy szarság volt, de ez nézhető -
Alkarcsont #24 azok nem galambok, hanem sólymok
-
#23 mindenesetre nekem tetszenek a német galambok, szerintem jól vannak megcsinálva :) -
#22 jaj, ezen a beszóláson mekkorét röhögtem
mint dulifuli komolyan mondom :DDDD
útálom... -
#21 Most az egyszer tök egyet értek a kritikával. Talán a Robots volt még ennyire gyengus.
Oké, hogy egy anim film szólhat a gyerekeknek is, de ha ők nézik - és moziban -, akkor van köztük egy v. két felnőtt is aki elviszi őket oda ...
Szvsz a kinézettel semmi baj nem volt. Sőt, nagyon jó volt. A sztori überszar, a poénok - egy-két kivételtől eltekintve - mind nyögvenyelősek voltak, szóval untam, ami ritka nálam egy mozifilmnél, és alig vártam, hogy vége legyen.
Sebaj. Talán majd a Jégkorszak 2 ... -
Cat #20 nyilván azért, mert a gyerekeket a felnőttek viszik be a moziba, szóval ha ők nem élvezik, akkor az nagy bukás.
az állatokat utáloknak néhány japán anime megnézésését ajánlanám, abban nem állatok beszélnek, és a finomabb darabok története is átlagon felüli. -
Anteris #19 meg a másik, hogy az animációs filmekről automatikusan úgy gondolják az emberek, hogy gyerekeknek valók, holott nagyon sok rajzfilmnek még a közelébe sem engedném őket - pl. shrek - mert kimondottan felnőtteknek szóló poénok és utalások vannak benne. -
Kata vagyok 28 #18 Hm. Mint pedagógus mondom, nem ez a módja a háborúval való ismerkedésnek. Gyermekközeli rajzfilmeket nemigen látok mostanában.
Sajnos kénytelen vagyok megnézni az ilyeneket is, így legalább valamilyen szinten rendbe tudom tenni a gyerekek lelki világát az animációs terror után. -
Anteris #17 tényleg rohadt rondák lettek a figurák. Mondjuk nekem már amúgy is marhára elegem van a beszélő állatokból. Mi a faszér alakult ez ki, hogy a legtöbb mesében állatok a szereplők?? -
#16 de ez gecicsúnya és szar:| -
#15 "A Vad galambban az alkotók merész elgondolása az volt, hogy meg kell ismertetni a kor fiatalságát a XX. századi történelem egyik legsötétebb, leginkább véráztatta korszakával, a II. világháborúval."
valóban egy rajzfilmmel kell megismertetni a fiatalokkal a II.VH-t, amiben ráadásul galambok repkednek... gratulálok... -
#14 uncsy már, csak:c -
#13 a madagaszkár tette az i-re a pontot! Bukjon le az animációs filmek ennke a hülye filmnek köszönhetően!!!
utálom azt ariszálomos dalt is, úristen:CCC -
Emmegki #12 (...és Churchill egy aranyos kis maci, Hitler meg egy nagy gonosz medve... az [email protected] után szabadon)
Szerintem egy rajzfilmnek nem a 2. világháborúról kéne szólnia, akármennyire aranyosak a figurák. Ezzel eltakarják a háború valódi arcát. Kezd elegem lenni a témából, ez a 2.VH-s háttér itt fantáziátlanságot sugall, n+1 könyv, film, játék van a témában, kár rajzfilmbe is beleerőltetni. A grafikát meg hülyeség fikázni, rossz grafikával is lehet jó egy rajzfilm, na meg a célközönség se számolja a vertexeket, nekik tök mindegy az alkalmazott technika.
A zsidózást meg ne kezdjétek már... -
KOKIKO #11 jah:D -
Raszkolnyikov #10 Ne kezdjétek az okoskodást. -
#9 Nem értem, miért kell már kisgyerekkortól nyomatni az internáci ideológiát. Illetve dehogyisnem értem... (A válasz © Roman legutóbbi hozzászólásában lakik.) -
#8 hát, csúnya -
Roman #7 ááá én utálom az összes animációs filmet :-)
vhogy a jó japán anime az ami jó ;-)
Tessék, már szegény német madarak sem ússzák meg
De minden hálivúdot zsidók alapították, mit várok :-D
Mindenesetre én az összes animációs filmet nem csípem. Vhogy negatív kisugárzása van számomra -
Andris #6 Nekem se jönnek be ezeke a mutáns galamok... bár alapvetően mostanában semmilyen animációs film nem jön be. Azt hiszik ezzel helyettesíthetik a rajz ill. mesefilmeket, pedig ezek abszolút nem gyerekekre szabott filmek. Már a Shrek-ben sem tetszett hogy a meseszerűséget ötvözik egyre jobban a realisztikus grafikával. De hát ez a Pixar vs. Dreamworks viadal eredménye... ki tud élethűbbet csinálni. :(
De a Madagaszkár az nekem nagyon bejött, végig van poénokkal, és azt Rajzfilmszerűre csinálták annak ellenére hogy animáció. -
snorbi #5 Szerintem alapból gagyik a figurák :\
Persze ízlés kérdése... -
Zedas #4 Én már a robotos filmen is csodálkoztam hogy miért csinálták meg egyáltalán. Ez meg végképp nem fér a fejembe.
Várom a Pixar féle Cars-t... -
#3 Utálom a galambokat. -
#2 5 éves unokahugom nyúz hogy vigyem el, de ezek után..... -
#1 Én pont tegnap néztem meg, igaz h közel 20 éves vagyok.
Meg kell jegyeznem, ugyan már abszolút nem premier a film, de mégis fura volt, hogy összesen hárman voltunk a moziban (ez már veszteséget sugall...:) ).
Valahogy a helyszínek környezete szerintem nem volt kivitelezve jól, szegényes volt, kevés helyszínen játszódott, meg aztán jó sok galambról, meg jó sok gonosz német madárról pampogtak, hát volt benne kb 5 galamb (+ a falut láthattuk néha ahol volt még +5), a német gonoszak száma meg 3 volt. Hát ez aztán a sereg.
Ennél azért jobbra számítottam, egy 6-14 éves nem tudom hogy fogja ezt fel, lehet, hogy nekik tetszik.