Megint feltörték a Mozilla oldalát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek mind különbözõ wiki típusú enginek.
A Twiki egyébként céges belsõ munkára lett kitalálva, és sajnos ez azzal jár ebben az esetben, hogy sok sebezhetõség maradt benne. (A belsõ céges oldalakat nem éri olyan masszív támadás mint egy publikus oldalt, így nem derülnek ki a hibái)
Jobb lenne ha áttérnének mediawiki-re, azzal megy a wikipedia.org is, amit eddig még nem törtek fel (vagy csak olyan rikta, hogy még nem hallottam róla). Ha az nem tetszik akkor is ott van még a tikiwiki és azok változatai, azokat is sokan nyúzzák ezért eléggé tesztelt. A Twiki is jó, de egyelõre csak védett helyen levõ belsõ projectekre.
Én már alig várom, h kipróbálhassam.
De nálam egyikkel se volt baj.
Most raktam fel a beta 2-t, úgyhogy ha ezt el tudjátok olvasni, akkor ez is mûködik :)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
emlékszem én még arra is, mikor feltörték a microsoft oldalát is.
sõt, még a CIA network is.
amiben viszont egyetértek: a microsoft igen-ign megerõsödöt mostanság internet témában. lásd MSN, stb. Nincs szüksége ilyen kétes kockázatokra.
Amúgy M$-el is meg vok elégedve a WinXP óta.
Bár arra nem tudok rájönni, miért nm képesen egy értelmes média playert kiadni. legalább feliratot beolvasna...
visszatérve, ez a TWiki, ez miez? mozillás fejlesztés?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+@4100+ Venice * 2x256 DDR400@433 * Geforce 6800GT 350/1000@450/1100 *
Másrészt ha ilyen üzenetküldözgetés az IE-ben lenne akkor az M$-valszeg elõbb szembesült volna a FF és a IE közötti "enyhe" különbséggel. (Bár valszeg ez csak 1.5 bétánál van az FF-ben is)
(Én nem tudom miért de nálam bármilyen gépen, egy féléves használat után az IE egyszerûen "szétesik" - már a kezdõ oldalon befagy -pedig activex, beépülõszarság OFF üzemmódban, és semmi spy vagy akármi nincs a gépen!)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Equ: az oke, hogy a Twiki gagyi, de en eleg keves "nyilt forrasu bughalmaz"-t ismerek... mi pl. hasznaltunk mar par hasonlo dolgot (wiki-k, forumok, stb), es alt. pont ezek voltak a jobbak <#bee1>#bee1>
Csak azt akarom kihozni, hogy feldobott egy üzenetküldõs ablakot, hogy a hibát elküldi a modzillának, és milenne ha a beírnám nevem címem emilem stb, ezt az oldalt monnyuk szkippeltem.
Aszem helyesen cselekedtem.
ááááá nevetségesek!
* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+@4100+ Venice * 2x256 DDR400@433 * Geforce 6800GT 350/1000@450/1100 *
A Opera nagyon beindult mostanában,és a népszerüségnek mint tudjuk ára van!
Egyébként Opera a király!
És ilyen van sok...hála "bizonyo$" multik nagystílü lejárató kampányának...
Ha technikai versenyen alul maradsz...akkor pusztíds el...