53
  • precision
    ne nevettess...méhogy lebron james...
    ez úgy van, hogy minden évben kikiáltanak valakit jordan utódaként, de persze soha senki sem közelíti meg azt a tudást amit ő tudott... nem azt mondom hogy lebron james rossz játékos, a mostani mezőny top10ében talán benne van, de top25-ben biztos, de jordannek még a "köpenye suhintásába" se érhet :)
  • Ibron
    Ezt meg ne tegyük be bannernek?
  • Ibron
    ....én sajna a kártya gyűjtésbe igen későn kapcsolódtam be és csak kb 30-t szedtem össze..és asszem nem volt köztük Jordan.De láttam,hogy akkoriban oszttálytársaim cserélgették ezerrel a kártyákat és volt mindenféle...meg ilyen kurva nagy albumba cipelték be a suliba.Mezem nekem is volt...még kiskoromba...és szerintem sajna nem egy full eredeti,de jó volt.

bigapó...nem lesz olyan játékos?Van benne valami,bár LeBron James azért picit szorongatja Jordan tudását...de az is igaz,hogy még nincs közel hozzá.
  • bigapó
    Hi!

nekem is a kedvenc csapatom volt (vagy még mindig), de mostanában szinte egyáltalán nem követem az eseményeket. Volt nekem is pólóm meg satyekom, meg mezem is:)) meg sok más hozzájuk kapcsolódó dolog.

Jordan nélkül tényleg nem ugyanazok, meg szerintem nem is lesz még egy ilyen játékos, mint Ő volt...
  • deep
    Nekem még mindig megvana gyűjteményem. Többezer kártya lehet:D Alig bírom el a mappát, amiben van. El kéne adni, sokat érhet.
  • menyus77
    bullsos satyeszra gondoltam..
  • menyus77
    nekem is bullsos volt! Annyi kosárkártyám volt régen,mint állat!
    Hologrammos Jordan, meg ilyenek:)
  • precision
    chicago bulls = michael jordan...sosem lesz olyan a csapat mint régen :(
  • gabber_saviola
    nem , nekem réjderszes vót
  • prezi
    ilyen mintás baseball sapkája volt midnenkinek

• Ibron
    Tényleg....ezer bocs.....és természetesen az első magyar NBA játékos,aki a Bullsnál debütált...Dávid Kornél.
  • zaki
    Dávid Kornélt kihagytad!
  • Ibron
    Na, ezt a topikot azért nyitotam, mert a Bulls a kedvenc csapatom az NBA-ben...még akkor is,ha most nem megy olyan jól,mint régen Jordan,Pippen,Rodman idejében..az volt ám a kemény csapat.Nyerték is meg rendesen szinte évről évre az NBA-t és örülhetett Phill Jackson is..hmm.. remek egy edző volt.Bár azért a mostani csapat se reménytelen..Kirk Heinrich egész ügyes fickó és a többiek is jók(bocs,ha elírtam volna a nevét).Majd utána nézek,hogy most hogyan is áll a Bulls pontosan.Aki szereti ezt a csapatot,nyugodtan írjon ide.