53
-
ne nevettess...méhogy lebron james...
ez úgy van, hogy minden évben kikiáltanak valakit jordan utódaként, de persze soha senki sem közelíti meg azt a tudást amit ő tudott... nem azt mondom hogy lebron james rossz játékos, a mostani mezőny top10ében talán benne van, de top25-ben biztos, de jordannek még a "köpenye suhintásába" se érhet :) -
Ibron #12 Ezt meg ne tegyük be bannernek? -
Ibron #11
....én sajna a kártya gyűjtésbe igen későn kapcsolódtam be és csak kb 30-t szedtem össze
..és asszem nem volt köztük Jordan
.De láttam,hogy akkoriban oszttálytársaim cserélgették ezerrel a kártyákat és volt mindenféle...meg ilyen kurva nagy albumba cipelték be a suliba
.Mezem nekem is volt...még kiskoromba...és szerintem sajna nem egy full eredeti
,de jó volt
.
bigapó...nem lesz olyan játékos?Van benne valami,bár LeBron James azért picit szorongatja Jordan tudását...de az is igaz,hogy még nincs közel hozzá. -
Hi!
nekem is a kedvenc csapatom volt (vagy még mindig), de mostanában szinte egyáltalán nem követem az eseményeket. Volt nekem is pólóm meg satyekom, meg mezem is:)) meg sok más hozzájuk kapcsolódó dolog.
Jordan nélkül tényleg nem ugyanazok, meg szerintem nem is lesz még egy ilyen játékos, mint Ő volt... -
Nekem még mindig megvana gyűjteményem. Többezer kártya lehet:D Alig bírom el a mappát, amiben van. El kéne adni, sokat érhet. -
bullsos satyeszra gondoltam.. -
nekem is bullsos volt! Annyi kosárkártyám volt régen,mint állat!
Hologrammos Jordan, meg ilyenek:)
-
chicago bulls = michael jordan...sosem lesz olyan a csapat mint régen :( -
nem , nekem réjderszes vót -
ilyen mintás baseball sapkája volt midnenkinek 
-
Ibron #3 Tényleg
....ezer bocs.....és természetesen az első magyar NBA játékos,aki a Bullsnál debütált...Dávid Kornél

.
-
Dávid Kornélt kihagytad!
-
Ibron #1 Na, ezt a topikot azért nyitotam, mert a Bulls a kedvenc csapatom az NBA-ben
...még akkor is,ha most nem megy olyan jól,mint régen Jordan,Pippen,Rodman idejében..az volt ám a kemény csapat
.Nyerték is meg rendesen szinte évről évre az NBA-t és örülhetett Phill Jackson is..hmm.. remek egy edző volt
.Bár azért a mostani csapat se reménytelen..Kirk Heinrich egész ügyes fickó és a többiek is jók(bocs,ha elírtam volna a nevét).Majd utána nézek,hogy most hogyan is áll a Bulls pontosan.Aki szereti ezt a csapatot,nyugodtan írjon ide.