Megjelent a Brothers in Arms: Earned in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Hú mint látom elég rég írt valaki a topikba , de mindegy hátha válaszol valaki! adja isten😊
Na szóval az lenne a problémám ,hogy megvan eredetibe a játék de valami digitális aláírást kér hozzá nemtudom miért pedig xp-én még ment most meg Windows 7 64 bit Ultimate-m van. Kérlek segítsetek!
dave10000
Már megoldódott

dave10000
Sziasztok.

Az lene a problémám hogy felraktam a játékot de amikor a kódot kell beírni akor nem megy se azzal a kóddal amit a cd-n írnak sem a másikkal amit egy papíron meg hogy kötõjelel vagy _ vel kell e beírni meg valami Bia micsodát is írnak. Léci segítsetek. Elõre is kössz: dave10000<#rinya>

ja amugy vistám van

Hello kénne egy kis segitség a BiA:Earned in bloodhoz.Az as gondom,hogy amikor beteszem a dvd-t a gépbe ugyan beolvasa a dvd-t a gép és meg isd nyissa de a játék teleopitését nem kezdi el sehogy.Mert valami geci másolás védelemmel van ellátva ami zavarja a dvd-rw-t.Valaki segitene,hogy byírnám azt a fostos védelmét kiiktatni,hogy fel bírjam, már végre telepiteni.

mac83 valamelyik drivered nem megfelelo talana videokartya akkor szokott ilyet irni
Hello, eredetia jatekom bia 2 , nos volna 1 apro problemam, szval h multiplayerbens zeretnek jatszani de mikor belpek es miutan beleptem az ubi.com os accountommal ker egy CD kulcsot, ami2 karakterrel rovidebb mint a jatek CD kulcsa. Hogy lehet ezt megoldani? kosz a helpet elore is
tudom hogy nem a megfelelõ topic, de miért írja ezt ki? 😞

NEOreg3
orosz nyelven cirill betûkkel jó ám a játék😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Törölt felhasználó
www.crack.ms (itt minden gamehoz van crack)
Amúgy ha még valakinek kell a game darabokban leszedheti innen.http://exet.ru/2006/02/18/brothers_in_arms__earned_in_blood.html
nekem is kéne egy crack
Hy tok! valaki lécci küldje el a Crack-et mert megszakadok se találok sehol.... pls [email protected] --->MSN
Segítsetek minnél hamarabb !! Kössz
Hy !! Hol találok hozzá magyarosítást ??? HELP !!!
PESFAN
1. Unrar.
2. Burn or mount with daemon tools.
3. Install the game
4. Copy the cracked executable from the /crack dir on CD1 to your\
installation directory.
5. Play the game.

Nem írja hogy baj lenne

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

torrenten is fenn van minden, amúgy keregélj, biztos, hogy fogsz találni!

fhsasa
És az merre található?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Már lehet, van crack.
Rossz hír emberek! StarForce-t kapot, mint a Splinter CEll 3 😞

Magyarul ezzel sem játszunk egy darabig 😞 😞

A célkereszt beállítható, de nem érdemes. Szerintem így valósághûbb, jobban beleélhetd magad. Egyébként a full verzió letölthetõ pl a Wanadoo-ról is!

Én nem játszottam még az elsõ részével sem, de azt mondják, hogy nagy játék!
Az igaz, hogy nincs célkereszt?
Cd key-t???Már le tudtad szedni a full verziót???
Ha igen honnan, engem is érdekelne!Bár én úgy tudtam még csak a demot lehet letölteni... .
<#conf>
Ez így van!!!A CoD 2 meg pedíg elsõpör mindent, de attól még azokat is nyomjuk...<#idiota>

manoG
ja

Valaki dobna hozzá egy CD Key-t? PLS!

Igen, általában a játékfejlesztõk mindig túlzott optimizmussal nyilatkoznak a portékájukról. Nade kinek a pap, kinek a papné...

sweech
Tony Kee téved mert a call of duty-t soha semmi nem fogja überelni