26
  • Szarka Péter
    Sziasztok!
    Hú mint látom elég rég írt valaki a topikba , de mindegy hátha válaszol valaki! adja isten:)
    Na szóval az lenne a problémám ,hogy megvan eredetibe a játék de valami digitális aláírást kér hozzá nemtudom miért pedig xp-én még ment most meg Windows 7 64 bit Ultimate-m van. Kérlek segítsetek!
  • dave10000
    Már megoldódott
  • dave10000
    Sziasztok.

Az lene a problémám hogy felraktam a játékot de amikor a kódot kell beírni akor nem megy se azzal a kóddal amit a cd-n írnak sem a másikkal amit egy papíron meg hogy kötőjelel vagy _ vel kell e beírni meg valami Bia micsodát is írnak. Léci segítsetek. Előre is kössz: dave10000
  • tttttom
    ja amugy vistám van
  • tttttom
    Hello kénne egy kis segitség a BiA:Earned in bloodhoz.Az as gondom,hogy amikor beteszem a dvd-t a gépbe ugyan beolvasa a dvd-t a gép és meg isd nyissa de a játék teleopitését nem kezdi el sehogy.Mert valami geci másolás védelemmel van ellátva ami zavarja a dvd-rw-t.Valaki segitene,hogy byírnám azt a fostos védelmét kiiktatni,hogy fel bírjam, már végre telepiteni.
  • Hollolany
    mac83 valamelyik drivered nem megfelelo talana videokartya akkor szokott ilyet irni
  • Hollolany
    Hello, eredetia jatekom bia 2 , nos volna 1 apro problemam, szval h multiplayerbens zeretnek jatszani de mikor belpek es miutan beleptem az ubi.com os accountommal ker egy CD kulcsot, ami2 karakterrel rovidebb mint a jatek CD kulcsa. Hogy lehet ezt megoldani? kosz a helpet elore is
  • mac83
    tudom hogy nem a megfelelő topic, de miért írja ezt ki? :(

• NEOreg3
    orosz nyelven cirill betűkkel jó ám a játék:)
    www.crack.ms (itt minden gamehoz van crack)
    Amúgy ha még valakinek kell a game darabokban leszedheti innen.http://exet.ru/2006/02/18/brothers_in_arms__earned_in_blood.html
  • DON GABO
    nekem is kéne egy crack
  • Saz15
    Hy tok! valaki lécci küldje el a Crack-et mert megszakadok se találok sehol.... pls [email protected] --->MSN
  • Herti1
    Segítsetek minnél hamarabb !! Kössz
  • Herti1
    Hy !! Hol találok hozzá magyarosítást ??? HELP !!!
  • PESFAN
    1. Unrar.
    2. Burn or mount with daemon tools.
    3. Install the game
    4. Copy the cracked executable from the /crack dir on CD1 to your\
    installation directory.
    5. Play the game.

Nem írja hogy baj lenne
  • Heavy knight
    torrenten is fenn van minden, amúgy keregélj, biztos, hogy fogsz találni!
  • fhsasa
    És az merre található?
  • DavidCooper
    Már lehet, van crack.
  • GOAViktor
    Rossz hír emberek! StarForce-t kapot, mint a Splinter CEll 3 :(

Magyarul ezzel sem játszunk egy darabig :( :(
  • GOAViktor
    A célkereszt beállítható, de nem érdemes. Szerintem így valósághűbb, jobban beleélhetd magad. Egyébként a full verzió letölthető pl a Wanadoo-ról is!
  • varga007
    Én nem játszottam még az első részével sem, de azt mondják, hogy nagy játék!
    Az igaz, hogy nincs célkereszt?
  • Heavy knight
    Cd key-t???Már le tudtad szedni a full verziót???
    Ha igen honnan, engem is érdekelne!Bár én úgy tudtam még csak a demot lehet letölteni... .

Ez így van!!!A CoD 2 meg pedíg elsőpör mindent, de attól még azokat is nyomjuk...
  • manoG
    ja
  • GOAViktor
    Valaki dobna hozzá egy CD Key-t? PLS!
  • Marco
    Igen, általában a játékfejlesztők mindig túlzott optimizmussal nyilatkoznak a portékájukról. Nade kinek a pap, kinek a papné...
  • sweech
    Tony Kee téved mert a call of duty-t soha semmi nem fogja überelni