26
-
Szarka Péter #26 Sziasztok!
Hú mint látom elég rég írt valaki a topikba , de mindegy hátha válaszol valaki! adja isten:)
Na szóval az lenne a problémám ,hogy megvan eredetibe a játék de valami digitális aláírást kér hozzá nemtudom miért pedig xp-én még ment most meg Windows 7 64 bit Ultimate-m van. Kérlek segítsetek! -
#25 Már megoldódott -
#24 Sziasztok.
Az lene a problémám hogy felraktam a játékot de amikor a kódot kell beírni akor nem megy se azzal a kóddal amit a cd-n írnak sem a másikkal amit egy papíron meg hogy kötőjelel vagy _ vel kell e beírni meg valami Bia micsodát is írnak. Léci segítsetek. Előre is kössz: dave10000 -
tttttom #23 ja amugy vistám van -
tttttom #22 Hello kénne egy kis segitség a BiA:Earned in bloodhoz.Az as gondom,hogy amikor beteszem a dvd-t a gépbe ugyan beolvasa a dvd-t a gép és meg isd nyissa de a játék teleopitését nem kezdi el sehogy.Mert valami geci másolás védelemmel van ellátva ami zavarja a dvd-rw-t.Valaki segitene,hogy byírnám azt a fostos védelmét kiiktatni,hogy fel bírjam, már végre telepiteni. -
Hollolany #21 mac83 valamelyik drivered nem megfelelo talana videokartya akkor szokott ilyet irni -
Hollolany #20 Hello, eredetia jatekom bia 2 , nos volna 1 apro problemam, szval h multiplayerbens zeretnek jatszani de mikor belpek es miutan beleptem az ubi.com os accountommal ker egy CD kulcsot, ami2 karakterrel rovidebb mint a jatek CD kulcsa. Hogy lehet ezt megoldani? kosz a helpet elore is -
mac83 #19 tudom hogy nem a megfelelő topic, de miért írja ezt ki? :(
-
#18 orosz nyelven cirill betűkkel jó ám a játék:) -
#17 www.crack.ms (itt minden gamehoz van crack)
Amúgy ha még valakinek kell a game darabokban leszedheti innen.http://exet.ru/2006/02/18/brothers_in_arms__earned_in_blood.html -
DON GABO #16 nekem is kéne egy crack -
Saz15 #15 Hy tok! valaki lécci küldje el a Crack-et mert megszakadok se találok sehol.... pls [email protected] --->MSN -
Herti1 #14 Segítsetek minnél hamarabb !! Kössz -
Herti1 #13 Hy !! Hol találok hozzá magyarosítást ??? HELP !!! -
#12 1. Unrar.
2. Burn or mount with daemon tools.
3. Install the game
4. Copy the cracked executable from the /crack dir on CD1 to your\
installation directory.
5. Play the game.
Nem írja hogy baj lenne -
Heavy knight #11 torrenten is fenn van minden, amúgy keregélj, biztos, hogy fogsz találni! -
#10 És az merre található? -
DavidCooper #9 Már lehet, van crack. -
GOAViktor #8 Rossz hír emberek! StarForce-t kapot, mint a Splinter CEll 3 :(
Magyarul ezzel sem játszunk egy darabig :( :( -
GOAViktor #7 A célkereszt beállítható, de nem érdemes. Szerintem így valósághűbb, jobban beleélhetd magad. Egyébként a full verzió letölthető pl a Wanadoo-ról is! -
varga007 #6 Én nem játszottam még az első részével sem, de azt mondják, hogy nagy játék!
Az igaz, hogy nincs célkereszt? -
Heavy knight #5 #3
Cd key-t???Már le tudtad szedni a full verziót???
Ha igen honnan, engem is érdekelne!Bár én úgy tudtam még csak a demot lehet letölteni... .
Ez így van!!!A CoD 2 meg pedíg elsőpör mindent, de attól még azokat is nyomjuk... -
#4 ja
-
GOAViktor #3 Valaki dobna hozzá egy CD Key-t? PLS! -
Marco #2 Igen, általában a játékfejlesztők mindig túlzott optimizmussal nyilatkoznak a portékájukról. Nade kinek a pap, kinek a papné... -
#1 Tony Kee téved mert a call of duty-t soha semmi nem fogja überelni