Kihirdették a világ kedvenc zeneszámát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azé' lol, hoy a legjobb elõadók között britni lett a 2. 😊. Ha ezt a 10-et nézem, akkor a dire straits-nek kellett volna a 2-nak lenni, a U2-nak meg a 3. körül.
Egyébként ki a gecc az a linda?
Másik lol, a la tortura 😊).
Egyébként ki a gecc az a linda?
Másik lol, a la tortura 😊).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ezek csak pillanatnyi sikerek a hype mûve.
Majd szépen el fognak felejtõdni, mit a többi silány sz.r
Majd szépen el fognak felejtõdni, mit a többi silány sz.r
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az, hogy a Shakira, és a Britney Spears bejutott a legjobb 10 közé, nem jó jel, mutatja a hanyatlást az ízlésben.
Örülök neki, hogy egy Queen szám lett az elsõ, igazolja, hogy még vannak értelmes emberek a földön.
Ha 10-20 év múlva is lesz ilyen szavazás, nem vagyok benne biztos, hogy hasonló eredmény születik...
Ha 10-20 év múlva is lesz ilyen szavazás, nem vagyok benne biztos, hogy hasonló eredmény születik...
rohattul nem reprezentatív, ettõl függetlenül a top 10-bõl nekem a Sultans of swing jön be a legjobban 😊
Én hallottam rola és legnagyobb meglepetésemre tudott olyan elõadokat kibökni az adatbazisabol vagy nemtom honnan, akik az én világom kedvenceihez tartoznak, de a többiek világának végeredménye teljesen más lett. Jöhet a világok harca.. 😉
Szerintem ezt a "felmérést" valami online zeneboltban vásárolt zenék vagy letöltések alapján csinálták. Szóval abszolút nem reprezentatív.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Bár nekem nem ez a kendvenc számom, de azért teccik.
Jó döntés.
<#nevetes1>#nevetes1>
Jó döntés.
<#nevetes1>#nevetes1>
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Ööö, jelentkezzen, aki hallott errõl a szavazásról, mielõtt még az eredményt kihirdették 😊).
Linda 😊
www.patronok.hu (webáruház, ingyenes szállítással is)
a toxic a 2.?? néha megkérdõjelezem az internet létjogosultságát...
Sztem eleve rossz a kiírás is: 10 évnél fiatalabb számokat nem szerepeltetnék
Pl Britneyre 10 év múlva már senki sem fog emlékezni, mint ahogy mára a Backstreet Boys is már csak elfeledett (rossz) emlék
A Queen-el teljesen egyetértek, bár sztem több száma kellene, hogy a top 100-ban szerepeljen
(érdekes, hogy Jaco elég sok száma benne van)
Pl Britneyre 10 év múlva már senki sem fog emlékezni, mint ahogy mára a Backstreet Boys is már csak elfeledett (rossz) emlék
A Queen-el teljesen egyetértek, bár sztem több száma kellene, hogy a top 100-ban szerepeljen
(érdekes, hogy Jaco elég sok száma benne van)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.