15
-
#15 Azé' lol, hoy a legjobb előadók között britni lett a 2. :). Ha ezt a 10-et nézem, akkor a dire straits-nek kellett volna a 2-nak lenni, a U2-nak meg a 3. körül.
Egyébként ki a gecc az a linda?
Másik lol, a la tortura :)). -
#14 Ezek csak pillanatnyi sikerek a hype műve.
Majd szépen el fognak felejtődni, mit a többi silány sz.r -
longobard #13 Az, hogy a Shakira, és a Britney Spears bejutott a legjobb 10 közé, nem jó jel, mutatja a hanyatlást az ízlésben. -
longobard #12 Örülök neki, hogy egy Queen szám lett az első, igazolja, hogy még vannak értelmes emberek a földön.
Ha 10-20 év múlva is lesz ilyen szavazás, nem vagyok benne biztos, hogy hasonló eredmény születik... -
Cat #11 http://www.sg.hu/cikkek/38908 -
haxoror #10 rohattul nem reprezentatív, ettől függetlenül a top 10-ből nekem a Sultans of swing jön be a legjobban :) -
aki kérdez #9 Én hallottam rola és legnagyobb meglepetésemre tudott olyan előadokat kibökni az adatbazisabol vagy nemtom honnan, akik az én világom kedvenceihez tartoznak, de a többiek világának végeredménye teljesen más lett. Jöhet a világok harca.. ;) -
Andris #8 Szerintem ezt a "felmérést" valami online zeneboltban vásárolt zenék vagy letöltések alapján csinálták. Szóval abszolút nem reprezentatív. -
bigjoe #7 Bár nekem nem ez a kendvenc számom, de azért teccik.
Jó döntés.
-
pemga #6 Ööö, jelentkezzen, aki hallott erről a szavazásról, mielőtt még az eredményt kihirdették :)). -
Tocke #5 Linda :) -
#4 ""We Are The Champions" lett a világ kedvenc száma"
Már megint nem tartozok bele a "világba"... -
#3 9. Линда
ez mi? Tatu? :DD -
avman #2 a toxic a 2.?? néha megkérdőjelezem az internet létjogosultságát... -
#1 Sztem eleve rossz a kiírás is: 10 évnél fiatalabb számokat nem szerepeltetnék
Pl Britneyre 10 év múlva már senki sem fog emlékezni, mint ahogy mára a Backstreet Boys is már csak elfeledett (rossz) emlék
A Queen-el teljesen egyetértek, bár sztem több száma kellene, hogy a top 100-ban szerepeljen
(érdekes, hogy Jaco elég sok száma benne van)