12
Csak WEB-lapról nézhető Flash video letöltése
-
#12 ...közben rájöttem!! (*.wmv volt...) -
#11 És arra van-e valakinek ötlete, h INNEN hogyan lehet a lentieket megtenni?? -
#10 Én kitöröltem mindent a temporary internet files mappából, megnyitottam több oldalt is amin flash video van, de nem mentette le őket .gifeket meg ilyeneket lementett, de swf-t nem :(
mit csinajjak? -
SE #9 Nem láttam ppc kompatibilis mpc-t.
Az asztali Windows nem kompatibilis a PDA-n futóval. -
_Vegeta_ #8 PDA-n is windows van nem? akkor meg elfut rajta a mpc. raadasul az swf kevesebb helyet is foglal. De mindegy orulok h sikerult vegulis. -
#7 nincsmit. örülök hogy sikerült! -
SE #6 Kösz, de én utána PDA -n szeretném lejátszani. -
SE #5 Köszönöm szépen, sikerült!
Ezt csináltam lehet, hogy mást is érdekel:
Temp-ből kiszedtem a megfelelő .flv file-t, azután letöltöttem a Riva FLV Encoder programját és annak segítségével mpeg-be konvertáltam. -
_Vegeta_ #4 Minek? mpc faszasan lejacca az swfeket. -
#3 Több módszer is van rá.
Most csak egyet irok.
Miután beirtad a weboldal cimét és megjelenik a flash, a vindóz lementi az .swf-et a Temporary Internet könyvtárba.....
Azt ajánlom, hogy töröld ki elöször az temporary internet fileokat és csak azután ird be a weboldal cimét...
Miután betöltődött az oldal kikeresed az .swf-et a Temporary Internet könyvtárból.....
a következő lépésben le kell tölts egy progit ami átkonvertálja az swf-et avi-ra...
Szerintem ha beirod a google-ba hogy swf2avi akkor meg fogja találni.....
ez lenne az egyik megoldás.....
Ha nem boldogulnál igy sem akkor részletesebb infót is küldhetek....
Üdv. -
#2 Öööö. Sehogy. Felveszed kamerával. -
SE #1 Sziasztok!
Hogyan tudnék letölteni mpeg vagy wmv formátumba olyan flash videót amit csak WEB-lapon keresztül lehet megnézni?