Távközlés 2005: Igérgetés az IHM-től kézzelfogható eredmény nélkül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ja. Hiába ért hozzá (vagy értett hozzá valamikor), ha ma meg csak tesped. Vagy õ a trehány vagy a beosztottjai és akkor õ nem trehány hanem muja (amit ennyi vezetõ beosztás alapján nehezen hiszek) hogy nem rúgja ki a töketleneket.
Akár hogy is nézzük: az IHM egyenlõ a nullával.
Akár hogy is nézzük: az IHM egyenlõ a nullával.
"Nem ért hozzá , azt se tudja mirõl beszél .. geci közgaszdász vagy jogász vagy valami "-ász" .."
Szakmai pályája
1982 Budapesti Mûszaki Egyetem, egyetemi diploma
1988 - 1995 MTA Matematikai Kutatóintézet, Külsõ munkatárs
1982 - 1988 Vegyterv elektronikai fõosztály, munkatárs
Tisztségek
1991 és 1997 között a Vállalkozás 2000 Alapítvány kuratóriumának elnöke
1995 és 1998 között a Magyar Ûrkutatási Tanács elnöke, a Magyar-Szlovén Vízügyi Bizottság elnöke, és a Nemzeti Informatikai Stratégia elõkészítõ bizottságának tagja
inkább a pénz jobban érdekli ma õt,
Szakmai pályája
1982 Budapesti Mûszaki Egyetem, egyetemi diploma
1988 - 1995 MTA Matematikai Kutatóintézet, Külsõ munkatárs
1982 - 1988 Vegyterv elektronikai fõosztály, munkatárs
Tisztségek
1991 és 1997 között a Vállalkozás 2000 Alapítvány kuratóriumának elnöke
1995 és 1998 között a Magyar Ûrkutatási Tanács elnöke, a Magyar-Szlovén Vízügyi Bizottság elnöke, és a Nemzeti Informatikai Stratégia elõkészítõ bizottságának tagja
inkább a pénz jobban érdekli ma õt,
\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/
Éljen végre egy téma ami testközelben van szinte (azaz volt) 😄!
Szóval én annó fél éve egy informatikai civil szervezet útjának az egyengetésével voltam elfoglalva (sajnos a legnagyobb támogatónkat jelenleg is körözi a rendõrség több rendbeliért, mint utólag kiderült - amiért mi mind hálásak vagyunk Neki, innen is köszönöm Neki) és több más civil szervezettel és médiummal volt kapcsolatunk, egy országos programsorozat informatikai szekcióját szerveztük. Megkerestük a program részletes leírásával az IHM-et úgy, hogy addigra már nem kis emberek álltak mögöttünk, nem kis szervezetek biztosítottak minket az együttmûködésükrõl. Olyan emberekkel sikerült asztalhoz ülnünk és a támogatásukat megszerezni, akikhez ember fia csak a legritkább esetben jut el, legfeljebb az aszisztensével beszél... A program IT szekciójának a célja a legtöbb EU és kormányzati programmal is klappolt, erre figyeltünk nagyon persze. Na mi volt az IHM válasza? Semmi: még elõadást sem vállaltak, nemhogy támogatást! Nevetséges, egyben siralmas, hogy ilyen emberek ülnek a bársonyszékben és zabálják hülyére magukat a kisember pénzébõl! Volt szerencsénk hallani érdekes történeteket az IHM-rõl és hangsúlyozom nem pletykákról van szó. Az a minisztérium kívülrõl-belülrõl bûzlik. Az a legkevesebb, hogy haszontalan amit csinálnak, de általában nem csinálnak semmit. A fejeseket ki kéne onnan rúgni már a jó fenébe, és jól képzett szakembereket alkalmazni. Ne, ne értsenek jobban a számítógépekhez mint én vagy más elõttem felszólaló, egyszeren csak legyenek tisztába azzal, hogy mire van szüksége az országnak, mire nincs, és egyáltalán miért kapják a juttatásaikat a közpénzekbõl!
Nem a sikertelen programunk miatt háborgok, az az IHM nélkül is sikeres lett volna, ha a fõszponzor úr és a cége nem adócsalással biztosított volna alaptõkét ehhez (azt is keveset, ráadásul mint utóbb kiderült, javarészét elherdálta hülyeségekre).
IHM? No Comment.
Szóval én annó fél éve egy informatikai civil szervezet útjának az egyengetésével voltam elfoglalva (sajnos a legnagyobb támogatónkat jelenleg is körözi a rendõrség több rendbeliért, mint utólag kiderült - amiért mi mind hálásak vagyunk Neki, innen is köszönöm Neki) és több más civil szervezettel és médiummal volt kapcsolatunk, egy országos programsorozat informatikai szekcióját szerveztük. Megkerestük a program részletes leírásával az IHM-et úgy, hogy addigra már nem kis emberek álltak mögöttünk, nem kis szervezetek biztosítottak minket az együttmûködésükrõl. Olyan emberekkel sikerült asztalhoz ülnünk és a támogatásukat megszerezni, akikhez ember fia csak a legritkább esetben jut el, legfeljebb az aszisztensével beszél... A program IT szekciójának a célja a legtöbb EU és kormányzati programmal is klappolt, erre figyeltünk nagyon persze. Na mi volt az IHM válasza? Semmi: még elõadást sem vállaltak, nemhogy támogatást! Nevetséges, egyben siralmas, hogy ilyen emberek ülnek a bársonyszékben és zabálják hülyére magukat a kisember pénzébõl! Volt szerencsénk hallani érdekes történeteket az IHM-rõl és hangsúlyozom nem pletykákról van szó. Az a minisztérium kívülrõl-belülrõl bûzlik. Az a legkevesebb, hogy haszontalan amit csinálnak, de általában nem csinálnak semmit. A fejeseket ki kéne onnan rúgni már a jó fenébe, és jól képzett szakembereket alkalmazni. Ne, ne értsenek jobban a számítógépekhez mint én vagy más elõttem felszólaló, egyszeren csak legyenek tisztába azzal, hogy mire van szüksége az országnak, mire nincs, és egyáltalán miért kapják a juttatásaikat a közpénzekbõl!
Nem a sikertelen programunk miatt háborgok, az az IHM nélkül is sikeres lett volna, ha a fõszponzor úr és a cége nem adócsalással biztosított volna alaptõkét ehhez (azt is keveset, ráadásul mint utóbb kiderült, javarészét elherdálta hülyeségekre).
IHM? No Comment.
Nem ért hozzá , azt se tudja mirõl beszél .. geci közgaszdász vagy jogász vagy valami "-ász" ..
mondjon le, sõt, már le kellett volna mondania rég. Az IHM-nél majd hogy nem több a korropció gyanús ügy, mint az építõiparban ..
mondjon le, sõt, már le kellett volna mondania rég. Az IHM-nél majd hogy nem több a korropció gyanús ügy, mint az építõiparban ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ecdl vizsgán rugdosták át õket (ez kimaradt)
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hátha sikerül neki bedugnia "s....-én" kivül az alaplabba talán, esetleg. 😊
Nem kell félteni õket a tudástól:
egyáltalán nem értenek az informatikához!
az egyik IHM-okostojás szerint egy P1-es gépeket mai szintre lehetne hozni egy processzor-vagy memóriacserével...
egyáltalán nem értenek az informatikához!
az egyik IHM-okostojás szerint egy P1-es gépeket mai szintre lehetne hozni egy processzor-vagy memóriacserével...
nálunk is átrugdostak néhány embert még középsuliban akiket oda nem engednék a saját gépemhez, max. az ad-ban lekorlátozott minip3ashoz
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Be se tudja kapcsolni a számítógépet
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Az IHM-be meg sztem az kerülhet be, akinek van ott ismerõse+minimális (Pl.:ECDL vizsga) szgépes tudás!
"Digitálisan írástudatlan": Há ez mi? nem tud gépelni, vagy egyáltalán nem tudja használni a szgépet,vagy mi a nyavaja?
Azért kiváncsi lennék h a fószer be tuda e izzítani egy hálózatot, rajt egy szerverrel meg ilyenek, vagyis értene is hozzá. Vagy Csak én vagyok láma, mert gondolom IHM-be csak olyan ember van aki ért is a gépekhez vagyis az informatikához, nem csak úgy megára biggyeszti. Olyat kéne odaüöltetni aki vágja a témát.
"Távközlés 2005: Igérgetés az IHM-tõl kézzelfogható eredmény nélkül"
A cím nyugodtan lehetne "Magyar kormány 2005: Ígérgetés kézzelfogható eredmény nélkül".
Kivéve talán a 2 év alatt másodszorra módosított eurozona belépési dátumot. Az elég kézenfogható és külföldön mindenki számára világos is. Csak itthon hiszi el a sok bírka.
Az IHM se kivétel ezalól. Csodálatos ígéretek, nagy szavak...
A cím nyugodtan lehetne "Magyar kormány 2005: Ígérgetés kézzelfogható eredmény nélkül".
Kivéve talán a 2 év alatt másodszorra módosított eurozona belépési dátumot. Az elég kézenfogható és külföldön mindenki számára világos is. Csak itthon hiszi el a sok bírka.
Az IHM se kivétel ezalól. Csodálatos ígéretek, nagy szavak...
Látom tanultál Torgyántól! Kérem monnyon le! <#nyes>#nyes>
igazad van! már tavaly, a kakaóálló gépek idején is megtehette volna!
www.kakaobiztos.hu
www.kakaobiztos.hu
Az a cunami diagram nem rossz kivetítve.
Egyébként meg Kovács Kálmán monnyon le, az IHM-et meg nyugodtan számolják fel, mert semmi értelme, csak pénzkidobás.<#action>#action>
Egyébként meg Kovács Kálmán monnyon le, az IHM-et meg nyugodtan számolják fel, mert semmi értelme, csak pénzkidobás.<#action>#action>