7
  • dez
    Mostanában itthon legalábbis egy adott alaplapcsalád legkisebb tagját, és az SLI-set lehet megkapni. Tehát az SLI-s lap általában adott. Sokan max. a 6600gt-t engedhetik meg maguknak. Viszont később vehetnek még hozzá egyet...
  • dez
    Hát, 1280-on, és főleg alatta talán még az FX-ekkel is procilimitesek az ütősebbv játékok is... (Egy adott fps főlé már nem gyorsul.) És akkor ez egy kártya, nem kettő. :)
  • BiroAndras
    Lehet már azzal is villogni, hogy SLI lapod van. Értelme télleg nem nagyon van. Én egyáltalán az SLI hasznosságában is kételkedem (2 csúcskaresz felesleges, 2 közepes áráért meg kapsz egy 2x erősebb csúcs cuccot).
  • waterman
    könyörgöm, aki egy nyamvadt 754es sempron-nal küszködik az gondoljátok mellévillant még két legalább középkategóriás videókártyát?? egy ilyen mellé ha villogni akar, akkor egy kicsit izmosabb felső/közép -kategóriás videókártya (szerintem..) abszolút megfelel.. mellesleg én még nagyon belépő szintűnek sem nevezném a 754es lapokat.. inkább kifutó szintűnek.. és erre pakoljak MOST 2 videó kártyát?? persze erre lehet mondani, hogy most veszek két jó videókártyát, aztán majd fejlesztem a konfigot.. de én inkább vennék 939est akkor is ha 3 hétig zsíroskenyéren kell élnem (4 hét és még két fasza memória is eshet mellé.) szerintem.. meg később még olcsóbbak lesznek ugyanazok a videókártyák..
  • torjoz
    Van 3500+ -os Athlon 64 S754-re az meg azért nagyobb karival is megbírkózik :).
  • dez
    "Albatron: SLI-megoldás Sempron processzorokhoz"

Egy Sempron maximum 2 6600GT-t tud kiszolgálni.
  • takysoft
    "Figyelmeztető jel leheZ"