14
  • MC Pite
    #14
    Szerintem a 34ezres Samsung Digimax A40 mellett ennek a gépnek semmi esélye/létjogosultsága nincs. Van közöttük 2 év.
    A40 nagyvonalakban: 5cm makró (3ról is éles még a kép), 640×480@30fps hanga, 4MP, utólagos resize, mappákba rendezés, screenshot a képekből, 2"os kijelző, sokkal kevésbé zajos képek(!), kicsivel jobb mélységélesség, az automatika is jobban feltalálja magát, de manuálisan is jó képeket lehet csinálni, ISO 50, 1/2000-15seces záridő, magyar menü, USB 2.0ás sebesség, stb. Jah, videózás közben lehet zoomolni.(A50enen pedig már képstabilizátor is van a videóhoz, nekem ilyenem van 4 hónapja már, A40 ismerősömnek, Canon A400 exemnek).

    Ki kell próbálni ha tudjátok mindkettőt, teszképeket nézni, felhasználók véleményét olvasni, használtam jópár kompakt gépet, de hogy nem az A400/A500 széria viszi az áráért pálmát, az biztos. :respect:

    Jó fényeket!
  • Cat 02 #13
    nekem a410 esem van és sztme az is megérte hát még ez :D
  • billblues
    #12
  • Loál János #11
    Inkább Ferrari vs. Lada. :)
  • DKm
    #10
    igazad van! Én se versenytársként akartam feltüntetni, csak ez volt momentán egy árban. Amúgy ma voltam egy nagy áruházban és kipróbáltam, hogy milyen. Nem rosz kis gép, de én most egy A520-ast akarok karácsonyra...
  • Yeltzin
    #9
    "A HP nem versenytárs"

    Vicces is lenne. Ferrari vs. Skoda :)
  • Zro
    #8
    Király a gép. Ilyet vettem a barátnőmnek, s csodálkozva tapasztaltam, hogy milyen szép képeket csinál. De a hang a videoról azért hiányzik...
  • SymbioC
    #7
    Valószínű azt hozza a gép, amire kitalálták (és beárazták). Nekem van még egy régi PS A50 -sem, már 6 éves, de a aksi elgyengülésén kívül semmi bajom sincs vele, tartós atombiztos darab. Ha ezen a téren is tartja a szintet a Canon, akkor nyerő ez a gép is. A HP nem versenytárs.
  • Yeltzin
    #6
    az már nincs forgalomban (de az is 30-35 között volt)
  • Hegyikecske
    #5
    nah akkor helyesbítek, ebben a kategoriában is a legjobb a canon, csak nekem lennének más elvárásaim tőle :D De az ár/ teljesítmény aránya télleg verhetetlen...(de azért 40ből kijön az a400akko má mégis inkább az....:D)
  • DKm
    #4
    Ez a gép jó hogy "csak" 3,2 Mpixel (vkinek az is elég) de sztem sokkal jobban megéri mint a régebben bemutatott fix fókuszos 5mpixeles Hp Photosmart E317 Mindenki hasonlitsa össze a kettőt aki ilyet akar venni kb. 30E körül!
  • Lateralus
    #3
    De ha nem teheti meg, vagy nem akar 35-nél többet költeni fényképezőgépre, akkor meg ezt célszerű választani.

    Erre van kitalálva.
  • Hegyikecske
    #2
    canon :(( Ezt én nem tekinteném új modellnek... Esetleg az A400 felfrissítésének, bár ezt elcseszték szerintem kicsit. Nekem A400 van és teljesen meg vagyok elégedve vele... De ahhoz kéepst ez mivel tud többet? csak a designja más (nem jobb, csak más)meg az optikai zoom jobb benne, az azért az a400ban is elkelt volna, de így is jó képeket csinál, viszont az meg visszalépés hozzá képest, h nem lehet hangot felvenni??? Így aztán sokat ér h zoomolni lehet felvétel közben (a többinél nyilván azért nem lehet h az optika zaja ne hallatszon be)
    Szal összességébe azt mondanám h nem rossz gép ez, nadehát Canon szinten azért többet várna el az ember, Márka-minőség... Tudom belépőszint, az ár az elsődleges meg minden de ez kicsit olyan mintha az A400at fokozná le, mert azér az többet tud, szal ha kapott volna egy teljesen "belépő" tipus számot akkor aszondom jó... Meg a felbontást lehetne növelni, mert a 3,2Mp ma már csak a minimum fölötti mércét üti meg... De ha arra gondol az ember h a canon csinált már 7-8Mps gépeket is akkor mindjárt teljesebb a kép, inkább azok közül célszerű választani ha megteheti az ember
  • DKm
    #1
    Jó kis gép és ha tényleg 33E ft akkor megéri!