Újabb részletek az Star Wars III. lopásról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naja... minden 6.. télleg. én mondjuk a körnényéken nem is tok olyan embert akinek nincsen vmi illegális cumoja szal ez a szám is milyen má?!!!
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
A Nyócker egy nagy rakás... had ne mondjam ki, hogy mi. A South Parkot meg ne hasonlítgassuk össze vele. Elég megnézni, hogy itthon mennyien látták a Nagyobb, hosszabb végatlant és ezt a ratyit. A Sout Parkon lehet nevet, de a Nyóckeren csak sírni.
Te is fiam, Bluetooth?
A Nyocker nagyon jo film volt, minden tekintetben.
Ha vki szereti a South Parkot ez is bejon neki, foleg, hogy ebben is van rejtett mondanivalo. Persze ez nem mindenkinek jon le...
Sajnalatos, hogy meg csak a hitelt sem termelte ki 😞
Ha vki szereti a South Parkot ez is bejon neki, foleg, hogy ebben is van rejtett mondanivalo. Persze ez nem mindenkinek jon le...
Sajnalatos, hogy meg csak a hitelt sem termelte ki 😞
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
"több tízezren töltötték le az internetrõl"
"További hat másik embert azért vádolnak, mert lemásolták és továbbadták a kalózpéldányokat"
Akkor azt a több tízezret is bíróság elé állítják?
"További hat másik embert azért vádolnak, mert lemásolták és továbbadták a kalózpéldányokat"
Akkor azt a több tízezret is bíróság elé állítják?
Igazából szerintem nincs sok összehasonlítási alapuk, hogy mennyivel többet keresnének kalózkodás nélkül. Ez nem mai probléma, különbözõ formátumokon már évtizedek óta mûködik.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Nyócker?
még a netrõl sem húztam le, pedig 1000x találkoztam vele.
ugyammá....
Kis a faxomat érdekel kábszeres és egyéb barmok produkciója, ala Big Bráner és hasonlók????
aki akarja, nézze....
még a netrõl sem húztam le, pedig 1000x találkoztam vele.
ugyammá....
Kis a faxomat érdekel kábszeres és egyéb barmok produkciója, ala Big Bráner és hasonlók????
aki akarja, nézze....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nyocker csak oruljon, hogy annyit kapott, amennyit, hisz egy nagy szar az egesz.
ööö. h a magyar filmek miért nem tudják kitermelni az elõállítási költségeket annak vajmi kevés köze van a p2p-nek... de sebaj, a jövõ héten azzal állnak elõ h a fájlmegosztók lopták el a Lindbergh bébit is.