13
-
Cat 02 #13 inkább olympus c-770 :D 10* opikai zoom és 40 rugóval olcsobb -
sonyv1 #12 És mekkora képernyőn?? -
SymbioC #11 Canon PowerShot A50 (6 éves!): kétféle Slideshow közül választhatsz... -
faz #10 Nem tudom, nekem tetszik az érintőképernyős megoldás, szeretem.
Jobb mint sok gomb ha jól megcsinálják szerintem. Amúgy tényleg nem a legjobbak ma a sonyk, a diszkmenem ajtaja beragadt, az egyik gombját alig lehet megnyomni... egy ismerősömnek ugyanilyenje van, az ő ajtaja se nyílik, szal fun.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a múltkor ráültem és megjavult nagyjából. De ez nem a sony eredménye :-) -
exac #9 Slideshow visszanézésre reagálva: igaz ugyan hogy eddig csak két gépem volt, de mind a kettő (a fuji és a minolta is) támogatta a slideshow visszanézést. A fujinál még áttűnési effekteket is lehetett választani. Rengetegszer alkalmaztam úgy hogy projektorra - tv-re kötve vetítettem le a képeket. A sony részéről ez csak egy PR fogás. -
Bret #8 Nem rossz gondolat a nagyképernyős slideshow visszanézés, mert soxor ezt igényli a fényképezett csapat. A 640x480-as képek letölthetősége biztos megoldott és a neten már küldhetjük is nem kell konvertálni. Viszont összefogdosni a kijelzőt baromság. Az ötlet megvalósítása azért dícséretet érdemel.
Ja az öcsém digépet szeretne venni. Akkora a kínálat, hogy válaszani szinte lehetetlen. :) -
#7 na elolvastam a cikket is, bár fozózáshoz nem értek, ebből a cikkből annyit leszűrök, hogy ez egy szar. -
#6 sony design-cég amúgy. régen jó volt, de mostmár nem maradt semmi, csak a design -
davos80 #5 A Sony egy ideje nem a minőségről híres. -
SymbioC #4 Mi a jó ebben a gépben?
Az objektív gyenge, a CCD zajos (és mi a fenének a hétköznapi fehasználónak 8Mpixel?),mindnféle képfedolgozási varázslással kell a kép minőségét elfogadható szintre hozni. Tapogasd az LCD-t, vagy nyomkodd ceruzával(!!!), az egész egy nagy marketing fogás, parasztvakítás, a minőség pedig sehol.
-
DKm #3 Jó kis gép, de nem szeretem a túl kompakt gépeket. -
#2 sztem poen... Venni nem vennek, mivel mar van gepem. -
davos80 #1 Sok értelme nincs.