Call of Duty: United Offensive magyarul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zoli108
TDM Szerverünk IP-címe: 87.229.106.24:28963

http://germantrucksimulator.hu

JA CODUO-rol van szó
Hi a nouville pályán nem tudom kilõni a tankot, nincs mivel.
Segitsen már vki
NEOreg3
az alap cod-ot végigvittem, az UO-t kb a feléig...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem tudom ti hogy vagytok evvel, de szerintem Mo-on nem sok embert lehetne találni aki ekkora és ilyen munkát megcsinál ingyen. Úgy hogy én csak gratulálni tudok!

látszik nem értesz hozáá<#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>
NEOreg3
nagyrészt menj és ölj játék, néha megkell védened valamit vagy valakit, de amúgy szvsz felesleges volt lefordítani

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Inkább örüljél ennek a hírnek! Amúgy te hogy mersz fikázni egyáltalán? Egy teljesen haszontalan ember vagy minden tekintetben! Azok az arcok legalább csinálnak is valamit, ingyen! <#szomoru2>
Hát ez rohadtul idõben jött. Pon mikor tesztelgetjük a 2-es demót?😊) Mindenesetre faca,és kössz a srácoknak! De ha ilyen nagy melóba kergetitek magatokat,legyetek aktuálisabbak! Amint megvan a 2-es COD ugrás neki emberkék és fordítsatok. Így is lagymatagodik a HUN COD társadalom. Én drukkolok nektek!!