55
A Strabag Rt vidéki munkája
-
#15 Én egy épületgépészeti cégnél igázom és a Strabag nem egyszer volt megrendelőnk...
Az elvégzett munkákért járó részszámlákat pontosan fizette és megkövetelte a minőséget.
Szerintem a saját munkáit is így kéne végezze de ez csak szvsz, egy helyen láttam eddig a munkáját magasépítésben az korrekt volt -
#14 Namost a kiírás nem táblán volt hanem a gépeken és az emberek ruháin volt. tehát szinte biztos, hogy ők voltak.
Egyébként 60-70 között szoktam járni azon az úton. Emellett a tempó mellet nem volna neki szabad akkorát bobni a kocsimon.
Mellesleg attól tudom, hogy a Strabag csinálta akinek a kezelésébe tartozik a terület.
Mellesleg ha nem főút akkor is felháborító az ilyen munkavégzés. Nem csak személyautók járnak az utakon, hanem járhat a mentő is, amely vihet egy súlyos beteget. Nem valószínű, hogy a betegnek használ ha egyszercsak repül egyet a mentőben. -
#13 ha főút akkor biza 100-al (de legalább 90-el) kell menni. arra találták ki. -
#12 Az, hogy kirakják a táblát még nem jelent 100% ot. Nem ugyanaz a "Strabag Ultrafasza Útépítő Team" járja az egész országot. Az aktuális területen megbíznak valakit. -
#11 nem 100-al kellene közlekedni:) -
#10 Hasonló Kaposvár környékén is történt. Nem tudom h a Strabag csinálta-e, de előfordul h az ún. javítás után kritikán aluli lesz az út használhatósága. Ehhez csak gratulálni tudok!!! -
#9 lassíts:P -
#8 Ezek biztosan azok voltak, mert a felirat is erről árulkodott -
#7 Borsodmegyében lakom és az útra hatalmas bukkanókat raktak. Ezért amikor megyek hatalmasakat dob az autón. Szinte elveszti az autó az irányítását. -
#6 Nincs olyan, hogy Strabag Rt. út, vagy csak nagyon kevés. Mint minden nagy építkezési vállalat ők is kiadják alvállalkozók százainak a munkát akik hol így, hol úgy dolgoznak. -
#5 hm... nem tom de mifelénk nagyon korrektül megcsinálta az utakat a Strabag!!!! -
akos #4 Az útjaikhoz eleddig nem volt szerencsém - vagy csak nem tudok róla, hogy ők kiészítették, de a magasépítésben nyújtott teljesítményük nem rossz. Precízen, pontosan dolgoznak. -
#3 Mit csináltak az úttal,hogy életveszélyes? -
#2 hol laksz? -
#1 Én vidéken élő emberként tudom mondani, hogy a Strabag Rt Egy nagy semmit végez a munkavézése közben.
Nálunk az utat úgy elrontották, hogy életveszélyes rajta közlekedni.
Inkább kerülgetném a kátyúkat, mint a Strabag által "megcsinált" úton járjak.
Nektek mi a tapasztalatotok ebben a témában??