Animator Programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Létrejött a #DIGITALISVIDEO csati vagy szoba kinek hogy tetszik,a mIRC-n.
Minden olyan chatelõt várunk,aki érdeklõdik a videózás iránt!
A szoba rövid leírása: Kérdések, válaszok, minden ami AVI DIVX DVD MP3 AC3 VirtualDub TMPEG stb,Premirere!
Szóval egy kis segédlet akik nem ismerik a programot
1. Leöltés innen: http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=28
2. Telepítés (azt hiszem ez mindenkinek menni fog)
3. Beüzemelés:
Ha elsõnek elindítod a progit,akkor bejön az options menü. Írd be a nickedet ,emailodat stb.. regisztrálni külön nem kell.
Ez után menj egy lapocskával lentebb (server) és ajánlom a következõ beállításokat:
-IRC network : all
IRC server ->add- >és a server legyen :: irc.atw.hu
Ez után nyomj ok-t.
4. az egyetlen ablak ami bejött a progiban az a STATUS nevezetû ablak.
Ide írd be a következõt: /join #digitalisvideo .
És lõn , itt vagy a szobába. További segítségek : irc.atw.hu
Lehet hogy csak 1 ember lesz a szobába, akkr írj vmit hogy lássuk itt jártál.
Valószínû idõbe telik míg összejövünk, de összejövünk! RAJTATOK MÚLIK!😊)
VÁRUNK MINDENKIT!
Minden olyan chatelõt várunk,aki érdeklõdik a videózás iránt!
A szoba rövid leírása: Kérdések, válaszok, minden ami AVI DIVX DVD MP3 AC3 VirtualDub TMPEG stb,Premirere!
Szóval egy kis segédlet akik nem ismerik a programot
1. Leöltés innen: http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=28
2. Telepítés (azt hiszem ez mindenkinek menni fog)
3. Beüzemelés:
Ha elsõnek elindítod a progit,akkor bejön az options menü. Írd be a nickedet ,emailodat stb.. regisztrálni külön nem kell.
Ez után menj egy lapocskával lentebb (server) és ajánlom a következõ beállításokat:
-IRC network : all
IRC server ->add- >és a server legyen :: irc.atw.hu
Ez után nyomj ok-t.
4. az egyetlen ablak ami bejött a progiban az a STATUS nevezetû ablak.
Ide írd be a következõt: /join #digitalisvideo .
És lõn , itt vagy a szobába. További segítségek : irc.atw.hu
Lehet hogy csak 1 ember lesz a szobába, akkr írj vmit hogy lássuk itt jártál.
Valószínû idõbe telik míg összejövünk, de összejövünk! RAJTATOK MÚLIK!😊)
VÁRUNK MINDENKIT!
smartzoom
kis off topic.
Spectator. A grafittit (sot a posztert, plakatot es a stencilt is) besoroljak a muveszet ala. Kortars muveszet ala...
Spectator. A grafittit (sot a posztert, plakatot es a stencilt is) besoroljak a muveszet ala. Kortars muveszet ala...
Jónapot mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni hogy van-e olyan program amelyekkel rajzfilmeket lehet szekeszteni? Szóval rajzokat lehet anmimálni?
Ha kérhetem ne ilyen Easy GIF Animator féle proramokat ajánljanak hanem valami komolyat!
Thanks
Zoli
Azt szeretném megkérdezni hogy van-e olyan program amelyekkel rajzfilmeket lehet szekeszteni? Szóval rajzokat lehet anmimálni?
Ha kérhetem ne ilyen Easy GIF Animator féle proramokat ajánljanak hanem valami komolyat!
Thanks
Zoli
ez a link, sem jó mert semmit sem dob ki :I
nem h download linket! :I
vaki nem tud hozzá cracket? kerestem, de nem találtam! :C
nem h download linket! :I
vaki nem tud hozzá cracket? kerestem, de nem találtam! :C
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
amit most lathatunk az az alkotas? 😊
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Hát a progi miközbe használtam 3X lefagyott, de azért sikeült gyorsan összeütnöm magamnak vele egy kis gifet az sg-s nevem helyére.
Ez a legelsõ animációm,elötte nem használtam semmilyen gif animáló progit, szóval nem nehéz használni a bannershopot<#eljen>#eljen>
Ez a legelsõ animációm,elötte nem használtam semmilyen gif animáló progit, szóval nem nehéz használni a bannershopot<#eljen>#eljen>
de ha idefelmesz es NEM toltod le amit kirak hanem megynyomod a download crac-ek akkor jo crac-et szed le
sory david de amugy elbasztad annak a crac-nek a linkjet 😊 asszem
tudsz vmi alap ismertetõvel szolgálni, hogy azért mégis mit s hogyan ezzel a progival?
... got nothin to share with you...
persze van ebbe minden hasonlo az ugahoz csak nem annyira kozismert itt az sg-n 😊
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Ez jó ez?
Frémváltási effektek, vagy egyéb extrák vannak benne? Mert akkor megnézem.
Frémváltási effektek, vagy egyéb extrák vannak benne? Mert akkor megnézem.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
remelem pofas kis topic lessz ebbol, es szeretnem felhivni a figyelmet hogy csak azok irjanak akiket erdekelnek ezek a fajta programok ellenszenves megnyilvanulasra nem vagyok(unk) kivancsiak..koszonom