Lynyrd Skynyrd

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt a reklámot még azóta is nyomják 😄
Annyit mondok, hogy Free bird szóló😉

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

itt a honlapjuk. ja, és aki nem tudná (mert nem hiszem, hogy sokan ismerik õket), a banda már 1973 óta megvan 😊 jó vének lettek azóta.
nem, asszem úgy kell kiejteni, hogy lájnárd skájnárd. naon bírom õket.
Fido4life
Jaja, akkor onnan volt ismerõs 😄DD

sz4bolcs
Olyan alliterációs neve van, hogy oviban nem jutottak odáig az ovitársai, hogy csúfolják vele. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Linyírd Szkinyírd 😄😄

sz4bolcs
Soha nem tudtuk kitalálni hogy mondják a nevét. Valaki segít nekem?

qwertrt
A Sweet Home Alabama nyomokban felfedezhetõ egy magyar keksz (!) reklámban, mikor az anya és kölykei egy búzamezõ közepén eszik a kekszet, majd a végén rohangálni kezdenek. Amolyan country utánérzetõ dal.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Fido4life
Rákersek..

PíszLávJuniti
Essential CD1 CD2 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Fido4life
Album címet tudsz mondani ?

PíszLávJuniti
Van pár albumuk, szerintem egész jók.
Leginkább amolyan vidám deep purple re hasonlít számomra, nem tudom a hátterét hogy õk hány évesek, vagy honnan jön ez az egész, de olyan 20 - 30 évvel ezelõttre tenném õket.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Fido4life
Hát gondolom, van még e két számon kívül is ilyen remekmûvük.. (: legalábbis remélem..

a freebird tényleg király, meg a sweet home alabama, de a simple man is, meg a.... na jó, túl sokat nem hallottam, de azok COOLok voltak
Most fedeztem fel a topikot, nem is láttam eddig, hogy van ilyen, pedig nagy Skynyrd rajongó vagyok. Ahogy látom elég kihalt a topik, de remélem nem vagyok egyedül Skynyrd rajongó <#awink>, úgyhogy ha valakinek van kedve a Skynyrd-rõl és a Southern Rock-ról beszélgetni, akkor gyerünk. <#vigyor3>

She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.

Fido4life
A Sweet Home Alabama szintén benne van a Forest Gump-ban. Megmég a 8 Mérföldben is éneklik átköltve... Ámúgy nagyon csípem, ez a két szám szvsz zseniális, fõleg a Free Bird.

az elizabethtownban is megy a free bird egyébként

Apus
A Free Bird címû számot a Forest Gump-ban is hallhatjuk, annál a résznél amikor a csajszi egy kis tudatmódosító elfogyasztása után ugrani akar az ablakból.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Nh Shevits
én Con Air-bõl ismertem meg a számot. A legvégén (is?) megy: Sweeeet Home Alabama!! Azonkívül megy még a Girl Next Door-ban is egyszer (magyar cím: Szüzet szüntess). hirtelen ennyi jut eszembe.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Herr Lehrer
San Andreas?😄

Your suffers will be legendary even in hell!

na mekkora egy faxláma vagyok,én is elbaftam😛
megaLOL<#wilting>

McGrady
lehet h éntom rosszul de nem Lynyrd Skynyrd nek kell írni?

Kuss!-magyarázta.

ILLNeo
Sweet Home Alabhama!!!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

McGrady
jah és õ vki plz mondja meg hogy kell kiejteni

Kuss!-magyarázta.

McGrady
haha nekem is csak ez van meg 😊
aki tud ajánlani vmi lemezt amit érdemes meghallgatni tõlük akkor írja ide 😊

Kuss!-magyarázta.

Lynyrd Skynrd-Freebird
csak ezt a számot ismerem,van benne egy piszok hosszú szóló😛
amúgy '70 évek banda,jól nyomták a muzsikát

Balo
Ki õ?

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

kétszer is elírtam címet,copy paste rulez:/

fura, hogy még nincs topikja.Na, de most😊