30
Lynyrd Skynyrd
-
plus44 #30 azt a reklámot még azóta is nyomják :D -
xxxpaulxxx #29 Annyit mondok, hogy Free bird szóló;) -
csgj #28 itt a honlapjuk. ja, és aki nem tudná (mert nem hiszem, hogy sokan ismerik őket), a banda már 1973 óta megvan :) jó vének lettek azóta. -
csgj #27 nem, asszem úgy kell kiejteni, hogy lájnárd skájnárd. naon bírom őket. -
#26 Jaja, akkor onnan volt ismerős :DDD -
#25 Olyan alliterációs neve van, hogy oviban nem jutottak odáig az ovitársai, hogy csúfolják vele. :D -
#24 Linyírd Szkinyírd :D:D -
#23 Soha nem tudtuk kitalálni hogy mondják a nevét. Valaki segít nekem? -
#22 A Sweet Home Alabama nyomokban felfedezhető egy magyar keksz (!) reklámban, mikor az anya és kölykei egy búzamező közepén eszik a kekszet, majd a végén rohangálni kezdenek. Amolyan country utánérzető dal. -
#21 Rákersek.. -
#20 Essential CD1 CD2 :D -
#19 Album címet tudsz mondani ? -
#18 Van pár albumuk, szerintem egész jók.
Leginkább amolyan vidám deep purple re hasonlít számomra, nem tudom a hátterét hogy ők hány évesek, vagy honnan jön ez az egész, de olyan 20 - 30 évvel ezelőttre tenném őket. -
#17 Hát gondolom, van még e két számon kívül is ilyen remekművük.. (: legalábbis remélem.. -
csgj #16 a freebird tényleg király, meg a sweet home alabama, de a simple man is, meg a.... na jó, túl sokat nem hallottam, de azok COOLok voltak -
Denver Joe #15 Most fedeztem fel a topikot, nem is láttam eddig, hogy van ilyen, pedig nagy Skynyrd rajongó vagyok. Ahogy látom elég kihalt a topik, de remélem nem vagyok egyedül Skynyrd rajongó , úgyhogy ha valakinek van kedve a Skynyrd-ről és a Southern Rock-ról beszélgetni, akkor gyerünk. -
#14 A Sweet Home Alabama szintén benne van a Forest Gump-ban. Megmég a 8 Mérföldben is éneklik átköltve... Ámúgy nagyon csípem, ez a két szám szvsz zseniális, főleg a Free Bird. -
Blur #13 az elizabethtownban is megy a free bird egyébként
-
#12 A Free Bird című számot a Forest Gump-ban is hallhatjuk, annál a résznél amikor a csajszi egy kis tudatmódosító elfogyasztása után ugrani akar az ablakból. -
#11 én Con Air-ből ismertem meg a számot. A legvégén (is?) megy: Sweeeet Home Alabama!! Azonkívül megy még a Girl Next Door-ban is egyszer (magyar cím: Szüzet szüntess). hirtelen ennyi jut eszembe. -
#10 San Andreas?:D -
Gabyee #9 na mekkora egy faxláma vagyok,én is elbaftam:P
megaLOL
-
#8 lehet h éntom rosszul de nem Lynyrd Skynyrd nek kell írni? -
#7 Sweet Home Alabhama!!! -
#6 jah és ő vki plz mondja meg hogy kell kiejteni -
#5 haha nekem is csak ez van meg :)
aki tud ajánlani vmi lemezt amit érdemes meghallgatni tőlük akkor írja ide :) -
Gabyee #4 Lynyrd Skynrd-Freebird
csak ezt a számot ismerem,van benne egy piszok hosszú szóló:P
amúgy '70 évek banda,jól nyomták a muzsikát
-
#3 Ki ő? -
Ronny #2 kétszer is elírtam címet,copy paste rulez:/ -
Ronny #1 fura, hogy még nincs topikja.Na, de most:)