Nóbeldíjat a PS3 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem támogatja, attól függ hogy neked melyik verzió van meg.
Nekm csak 1x kellene az exe fájlja és már örülnék is...<#beka2>
The Protector
GYerekek ez az emulátor beszarás.Kvajól futnak a játékok nagy fps-el.
A God Of War 3-at támogatni gogja szerintetek?VAgy kell majd vmi fix?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Falcon87
Á, ez hülyeség

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

az kemény lesz <#hehe><#wink>
Akkor talán kérd kölcsön a PS3-ját, kábelezd át a gépedbe, hátha megjelenik a kalóz verziódban az .exe fájl. Igaz kódot nem kap, de egybõl látni fogja a géped, még multizni is tudnátok! Akár 4en is 2 gépen :o

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

egyébként nem tudom, hogy akarsz PS3 nélkül emulátorozni, de te tudod <#hehe>
Talán valaki fel tudja neked tölteni valahova, de én biztos nem, mert lassú a feltöltésem... és hát az emulátor meg 562 mega...
Mind1 nekem az emulátor linkje kell ami mûködik :!
Nem érted, hogy csak saját PS3-mal lehet aktiválni? A kulcsot csak a sajátra küldik el, máséra nem... Van a Sony-nak egy rohadt erõs biztonsági rendszere, szóval ez neked így esélytelen...
Attól kellene az emulátor mert ha tényleg így kapok keyt elmenek haveromhoz és a PS3-ojával aktíválom az emut...
Meg még ha olyan kulcsot is választanál, amit Falcon küldött be, akkor se biztos, hogy mûködne, mert lehet, hogy már használják mások is.
csgamer... hogy akarsz játszani emulátorral, ha kell egy igazi PS3 is? A béta kulcsot csak arra küldik, és a gépre rá kell kötni USB-n, mert azon keresztül lehet aktiválni az emulátort...
Falcon87
Az fura, mert elvileg az én verzióm csak eredetivel mûködne...

Meg lehet oldani, elvileg van ehhez hotfix, csak még nem néztem utána, engem nem érint 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ez baj. Gondolod, hogy egy nem hivatalos emulátor mûködi eredeti Windows alól?

Papesz

Eredeti XP-m van és nekem még az emut kellene leszedni...
akkor még mindig ott vannak azok amiket te küldtél be, csak azokat lehet hogy már tiltotta a Sony, mert észrevették, hogy túl sokan használják...
Falcon87
Mostanában megnéztem, és a Sony hamis béta-kulcsokat osztogat...

Falcon87
Eredeti a Windowsod?

De nem jön be az oldal!
ja és ha nem sikerül kulcsot szerezni, akkor ott van egy pár, amit Falcon írt ide. (#578)
Letöltöd, amit linkeltem, és szerzel a Sony-tól béta kulcsot.
És a nem warez verziót hogy lehet megszerezni?
De nekem incs vírusírtó se tûzfAL és mégis csak 2 data,egy csomó LST,fpslimiter,paul.dll,localize.pak.PS3emu parancsikon,vrbis.dll meg egy readme van 😞
Double Fail.

gyanítom be is jönne neki, mert szerepel a gyorsítótárjában 😉 amúgy reménytelen szegény. Vírusírtós kikapcsolós megoldás mûködik amúgy, csak majd nézhet mikor a tracker fájlból ráküldik a BRFK-t vagy a DEA-t! 😄

hehe... Van abban a mappában exe fájl is, a feltöltött fájlban, gondolom neked azért nincs, mert a vírusírtód törölte, mert vírusnak látta... próbáld kikapcsolni a vírusírtót és újra letölteni a fájlt.
Terensz
Akkor próbáld megnyitni a linkedet.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

már kitettem a linket is
ezzel még próbálkozz, mert nem jön be 😛

A kép linkje: http://img268.imageshack.us/img268/9421/nvtelenv.jpg
De nekem csak ennyi fájlom van: 😞
key-eld be a start gombot a controllersnél. amúgy nem szórakoznék warez verzióval, nem hiába nem nagyon akarják terjeszteni, amióta nekem is tester verzió van, azóta csak ámulok mennyire para volt warezbe tolni, ez nem olyan h torrent, játék, letöltöd szevasz, mész a fiatalkorúak börtönébe, szíjjá inkább füvet, még annak is kevesebb a kockázata :o

Na ezt hogy kll elindítani? <#wow1><#wow2>
Na senki nem ír vissza?
de a böngészõ nem nyitja meg az oldalt sem 😮
Egy idõben volt hogy a microsoftos link kiadott egy 0 kbyteos fájlt az miért lehetett?
próbáld letöltõprogival, hátha azzal jó lesz
De én szerencsétlen vagyok és soha nem jön be se az ami a banneren van se az amit küldtél 😞
csgamer, szerintem próbálkoznod kéne a letöltéssel akkor is, ha eddig nem ment... amit én linkeltem, azt is leszedték már több mint 70 ezren...<#hamm> szóval kitartás!
Csak egy próbának... Az igazi a Resistance, GT4 lenne...
GTA IV-et minek akarsz emulálni? Elviszi azt egy pentium 2-es is fps limiterrel<#hehe>

És kellene az emulátor ;PLEASE!
A proper van meg 😄 Amúgy még nem tervezem leszedni a killzone 2-õt mert még az emu sincs meg meg a GTA IV-et sem játszottam 😄
Petyus_
Most játszom a PS3 emun keresztül a PS3-as Xbox 360 emulátoron a Gears of War 2-t. Bár így két gépet is meulál tulajdonképpen, eléggé zabálja a memót, de ha bezárom a Messengert meg a Firefoxot, nem vészes. 27 FPS alá nem ment még, és 8x FSAA-t támogat.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Lammer
GYEREKEK! NINCS WAREZ! mert bunti lesz! tessek megerteni!
szepen tessek tovabb hasznalni az emut az eredeti backupokkal 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Terensz
Melyik van meg? A Proper vagy a Bahamud törés?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Falcon87
és a KILLZONE2?!
mondjuk nem annyira nagy szám, mint ahogy beharangozták, de egyszer végigvihetõ

meg ha már a emu meglenne leszedném a Resistance Fall of Man-t is 😊
van... A GTA IV 😉