16
  • Hegyikecske
    "sztem börtönbe velük mind... csúnya rossz, gonosztevő emberek... " >> Csak az a poén h ma többet kap egy zeneletöltő, mint aki embert öl... Aztán külön zene-letöltő részleg lesz a sitten? mer azé méhgse zárhatják a gyilkosokhoz őket...
  • immovable
    Ezek a jogvédő szervezetek nemigaz, hogy még nem vették észre, hogy széllel szemben hugyálnak!!!
  • torjoz
    A 14,800. embernek már csak az unokája fog megjelenni:)!
  • GulaSoft
    14.800 ember. Az 14.800 bírósági ügy, ügyenként 2-3 tárgyalás, az rendesen megdobná a hazai bíróságok amúgy alig alig kihasznált forgalmát. Lehet hogy 10 éven belül ki is tűznék az első tárgyalást.
  • pemga
    Bakter, most esik le, már Prométheus is LOPTA a tüzet és MEGOSZTOTTA az emberekkel :). Lehet ő volt az első "kalóz"? :))))
  • pemga
    Felesleges, a filenév elegendő :). Nem tudom emlékszel-e az Ivitel + Mictosoft kontra letiltott felhasználó és a nero.zip esetére :)). (nero.zip = kulcsgenerátor a nemtommelyik Microsoft termékekhez)

Cikk
  • pemga
    A tűzről nem tudom, talán erről egy Prométheus nevű uriember többet tud mondani. :). Azonban a kereket már levédették Ausztráliában. (Legalábbis ez egy próba volt, hogy tényleg minden marhaságot le lehet-e védetni, azt hiszem sikerült neki. :)).
  • NEXUS6
    Követelem, hogy azonnal tilcsák be a az inyternyetet!!!!!
    ;))))

Azonkivül a rádiót a tvt a mosógépet stb.
    Ja meg a tüzet is!!!
    Mi az hogy csak úgy a szerző és kiadó engedélye nélkül gyújtogatunk meg sütögessük a pecsenyénket!
  • Inquisitor
    Arra kíváncsi lennék, ha egy jó nehéz kóddal betitkosítok egy file-t, és átnevezem "Pistike szülinapja.mpg4"-re, majd megosztom, arról honnan a rákból tudhatnák mi van benne? Gondolom a RIAA még nem bérli a titkosszolgálat csúcskopjúterét dekodolás céljából. :)
    Ha meg valaki ellenőrzött hálózaton, ahol minden szi-srazt logolnak, fájcserélőt használ, és mondjuk olyan hülye, hogy "Britney Spears" könyvtárban MP3-at oszt meg, az meg is érdemli. ;)
  • NeoMaN
    Az is jogellenes!!
    :D
    Börtönbe vele!! :D
  • waterman
    a nagymamám csak recepteket szokott letölteni..
  • FecaA
    RIAA elmehet a ...............-ba! Térjenek má észhez! Ki az akinek van internete és még nem tett rajta semmi "illegálisat" ??? Megmondom: SENKI! Úgyhogy szerintem jelentsék fel a fél világot!
  • Cleawer
    Mert a 2 mbites netnek az a lényege ,hogy gyorsabban hozza be a chat.hu-t...
    Mikor jönnek rá hogy a warez élteti a távközlési szolgáltatókat egy-két telefontársaságot,(a BSA-t,a RIAA-t)és a cd-dvd gyártókat/csempészeket(a csempészeknél a határőröket is ,mert nem veszünk 300 forintos dvd-t).
    S ez egy eléggé hosszas lánc ...

Vagyis elég sokmindent(szerintem)
  • szombi
    Az egyetemi hálók lényege a fájlcsere! Nélküle nincs forgalom, és a diákok sem fizetnek elő...
  • Arthas
    lol
    A "szabadság földjén" letöltök egy mp3-mat és máris jönnek rám a zsaruk?
    Amenyire kedvesek az amcsi zsaruk ,ha nem rakom fel a kezemet azonnal a végén még fejbe is lőnek
  • avman
    sztem börtönbe velük mind... csúnya rossz, gonosztevő emberek... de riaa gondolom peren kívül megegyezik, mert abban a "demokráciában" ezt így illik...
    íme a fogyasztói társadalmunk 3 alappillére:
    fogyassz, fizess és kussolj...