lépcsőházunk, szomszédaink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Je suis blanc et européenne!
Megj. ugyanilyen szemét szomszédaim vannak mint amilyen Cseh Tamás. Két buta picsa. Sík hülyék és hazudnak, mint a politikusok.
Este 8 körül érnek haza (már ha elmennek). Utána lakásátrendezés - buzi asztal négy székkel -, majd mászka. Éjjel 11 után is. Sokszor éjjel háromig. Közben persze hangosan beszélgetnek. Hétköznap-hétvégén.
Eszükbe sem jut, hogy hangosak. Szerintük mi vagyunk az idióták, hogy éjjel 11-kor aludni akarunk.
A medve nem játék.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Aztán jött a vízszámla, melegvíz használata az egekbe szökött! MAjd hamarosan az jatónál egy papír, hogy sürgõs közgyûlés az elfolyt víz miatt, amit ki kell fizetni! ÉRdekes, hogy ki van írva a papírra, nem tudni hova lett a víz! hát bammeg, felszáradás rulezz!😄
Némi pénzt a vízmû elengedett, meg önkormányzati támogatás, de igy is havonta mindne lakónak a közös kölcés gmellé + 4000 HUF! nemtom hány hónapon át. Enyni pénzbl simán lehetne egy 3d-s hologrammos kapucsengõt építeni, plusz még lifetet is😄
elsõ próbléma, a kapucsengõ, valami borzalmasan rettentes volt, sosem mûködött, és kb fél évig nem is kezdtek vele semmit, már a rendes sima csnegõ sem mûködött! Akkor végre felujították, bár nem egy nagoyn szupira, mivel a környéken a legtöbb helyen pinkódos rendzsert szereltek be. Ide meg ilyen hülye Beetovenes csengõsû szart tettek. Legalább a popconr szólna, de nem, éljen a barokk meg egyéb nyavajás korszakok zenealkotói😞
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
nekünk sem egyszerûek a szomszédaink, bár korántsem ilyenek...<#ijedt>#ijedt>
nálunk az egész lépcsõház nyugdíjasokból áll és ugye roppantul unatkoznak és legfõbb ellenségük a fijatal albérlõpár =mi😊) folyamatosan cseszegetnek bennünket : nem köszönünk elég hangosan, túl hangosan rohangálunk a kopogós cipõinkkel a lépcsõházban egész nap le-föl, nem takarítok elég jól...stb. na, aztán amikor egyszer a szomszéd öreglány lekapcsolta "véletlenül" a villanyóránkat, akkor aztán helyre raktam õket...<#hehe>#hehe> azóta béke van😄D
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem értem, hogy a közösképviselõ miért nem intézkedik.
Hívd ki az ANTSZ-t hátha megb@sszák pár ezresre a házat. Amúgy a kukába is csak annyit lenne szabad beletenni amitõl még be tud csukódni a teteje, ha nem így van elvileg a kukások el se vihetnék.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
nálunk rendes a képviselõ, most festik a házat kicserélik mindenhol az ajtót..szal ez tiszta udvar remdes ház.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SZemetes RULZ! Lopjak nektek ? 😄😄😄😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kozos kepviselo is a helyzet magaslatan all. 😄D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
és még a szomszédokat nem is sírtam el!... de azt majd máskor.
Panaszkodjatok ti is, ha van rossz szomszéd, lépcsõház. Meséljetek.
Ki vagyok akadva. Rehabilitált környéken, ilyen a lépcsõházunk bejárata és az ablakom melletti lépcsõforduló: