7
Kaspersky Anti-Hacker
-
kav5 #7 Hoppá, most nem engedi a Google Earth pro-t, pedig Allow all-ra van beállítva... -
kav5 #6 Nekem is fent van, a Kaspersky Ant-virus personal pro-mellett. Nekem nem akadályozott még eddig semmit. MSN-t és LimeWire-t sem. A mediumon beállítottam, hogy mit engedjen és mit ne, utána feltettem high-ra. Igazábol kíváncsiságból tettem fel a gépre. De nemtudom hogy mennyit ér védelem szempontjából... -
#5 nemcsak a DC-t érinti, hanem a torrent klienseket is, az MSN messengert, ICQ-t is
nameg ha nem Kaspersky firewall van mellette,akkor ált. kék halál az eredmény
(NIS mellett a csökkentett mod az egyetlen bejutási lehetőség az eltávolitására)
nos, ezek a ma este 8-9 óra közti tapasztalataim -
#4 ha nm netezel, mármint nm nézegetsz oldalakat v ilyesmi csak mondjuk dolgozol v játszol, nézel vmi filmet akkor van értelme -
keeper2 #3 Illetve, azt vettem észre, hogy pár óra után (változó időhossz után) a dc fájlcserélők egy hibaüzenettel elszállnak miatta. -
#2 instabil rendszer, idegesitő ablakbevágások, amikor állitolag vki "be akarna hatolni", gyenge védelem, iszonyu memoria és sávszélesség terhelés, elég sok probálkozó átjut medium fokozaton... high-en jopár weboldal sem jön be,mer blokkolja az activeX és cookie cuccokat is (de legalább tényleg nem jut be semmi) :)
van mit javitaniuk a készitőinek...
talán majd jövöre kiadnak 1 jobbat...
legalábbis ezek az én tapasztalataim -
kav5 #1 Hy!
Használja valaki a Kaspersky Anti-Hacker-t? Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban?