2115
Daemon tools 4
-
gabipaci #1795 L33F-et próbáltam, meg egy csomó másikat is. Most keresek újat:)
Amúgy 2szer 3szor felraktam, leszedtem, és mégsem... -
Arminas #1794 Na, mégjobb lett a helyzet..
Nemcsak hogy a DT nem indul, de semmilyen hardvert nem tudok csatlakoztatni. Mármint a cserélhető lemez kategóriában, vagy ami új meghajtót mutatna. pl: mp3 lejátszó, fényképezőgép, ilyenek..
Mert amint csatlakozik, újraindul a gép..
volt már ilyen veletek? O_o -
#1793 néha kiírja, reinstall, egyszer jólesz barátnőmnél harmadszor nálam másodszor lett jó. figyelj oda hogy egyszer engedd rá a cracket, mert egyszer véletlen kétszer nyomtam meg és akkor írta ki, de lehet hogy nincs összefüggés -
#1792 L33VaN kiadást keress. -
gabipaci #1791
Már csak egy gond van...
Nem indul el!
Azt írja ki hogy "The application is corrupted!"
Valami ötlet? -
gabipaci #1790 Köszönöm:) -
#1789 Nehogy leessen az ujjadról a karikagyűrű...:)
(Google első 10 találata) -
gabipaci #1788 Ha a 1748-as hozzászólásban lévő linkre gondolsz, az halott. Ezt írja ki a böngészö: Please update your bookmarks to our new location!
Prepare to be redirected! This page is a time delay redirect ...
Now softex.meganet.lt known as SOFTEXIA.COM
Valaki esetleg tud egy működő linket? Vagy esetleg emailben elküldhetné valaki a .
THX -
#1787 Visszaolvasol 10-et és letöltötd a 218-ast. Abban nincs. -
gabipaci #1786 Sziasztok!
Ezt a Whewn U! nevezető szörnyet hogyan lehet kikapcsolni?
Mert ha letörlöm a gépről, nem indul a Daemon...
DTPro4.10.0215 van fent.
THX -
Arminas #1785 Nem oldódott meg a probléma, továbbra is újraindul, ha valamit kezdeni akarok a Pro-val, pedig variáltam az sptd-vel...
a 4.10-esnél meg még mindig kiírja a kerneles dolgot, nem műkszik az sem..
eléggé el vok keseredve, mert a cuccaim 90%-a imageben van :( -
gstup #1784 Vlkinek vlmi tippje? -
gstup #1783 Nem tudtam... :( Egyébként hogyan kell?Jobb klikk,tulajdonságok és ott?Mert annál azt irja ki hogy:rendszergazdai kell hogy legyek és hozzáférés megtagadva! -
#1782 levenni az írásvédettséget?:D -
gstup #1781 Sziasztok!
Irásvédettség miatt nem engedi betenni a Yasut a Daemon Tools mappába!Mit lehet evvel kezdeni? -
endiboy #1780 szedd le az sptd-t, safe modba ha másképp nem megy, és tedd fel külön utána -
Arminas #1779 fölraktam az elvileg legújabb stpd-t, meg a directx 9-et, de ugyanúgy újraindul a gépem, ha elindítom a Pro-t.
Feljön a kis ablakszerűség, hogy tölt be a Pro, aztán pakk, resetelés van.. O_o -
#1778 Hát mondjuk SPTD driver meg DX9 és barátai jó ha fent vannak... -
Arminas #1777 ja, azt elfelejtettem említeni, hogy amíg nem raktam föl a legújabb verziót, addig a régebbi verzió működött normálisan -
Arminas #1776 Üdv!
Mitől lehet az, hogy se a DT 4, se a Pro verzió nem működik a gépen?
Ha elindítom őket, akkor a sima 4 hibaüzenetet ír ki (valami kerneles dolgot) aztán bezáródik, a Pro-tól meg egyszerűen újraindul a gépem..
nem tudjátok mitől van? O_o
(Mellesleg az alcolhol120%-tól is újraindul a gépem, ha virtuális meghajtót akarok bekapcsolni)
előre is köszi, szasztok! -
#1775 visszavonva én marha elfelejtettem crackelni :) -
#1774 Emberek egyedül vagyok ezzel a problémával? Újratelepítés is megvolt, de egyszerűen nem hajlandó elindulni, illetve ezt a hibaüzit adja:
-
#1773 talán az 1.2es colin dirttel még megpróbálom mert ahhoz nincs cracK:D -
Kerry King #1772 DAEMON Tools Pro Advanced v4.10.0218 magyarítás!
http://www.megaupload.com/?d=ZOA5KE4S -
#1771 yasu probléma szintén megoldott volt már az előző verzióban is -
#1770 Yasut elindítani nem nagy fáradtság, újabb sfes gamékhoz mind van crack úgyhogy továbbra sem értem mi értelme lenne megvenni az advanced verziót illetve hogy mi értelme van a pronak -
Newfronter #1769 A vIDE-vel az újabb védelmeket átveri, csak a régi sf 3.6 körüli verzióknál van még gond. Ezzel az új vIDE-vel már elvileg a securomos játékokhoz nem kell yasu, hanem simán viszi.
-
#1768 Én csak azt nem értem, hogy akkor mire fel volt ez a nagy beharangozás és miért volt mindenki annyira elszállva ettől a funkciótól?
Vagy aki megvette annak lehet, hogy jó, bár akkor meg azt nem értem, hogy miért hívják ezt crackkelt verziónak. Csak mert nem számolja a napokat? -
#1767 Nem megy.. Valószínűleg nem azt nézi hogy ide e hanem hogy fizikailag az alaplapra van e dugva a meghajtó... -
#1766 Na harmadik reinstallra elindult. -
#1765 Hm attól függetlenül a meghajtó látszik csak az alkalmazás nem indul el, így viszont nem tudom aktiválni a vIDE-t:( -
Newfronter #1764 Dolgozom és gondoltam ti előbb letesztelitek.
Amúgy azért írtam hogy tökéletes, mert a crack jó. :) -
#1763 Nem tesztelem. Felraktam, crackeltem, indítom: The Application is corrupted -
#1762 Mindjárt tesztelem a wr2-t -
#1761 SWB2 rég nem kérdés már. Az előző verziókkal is ment. Olyan játékok a kérdésesek, mint a GTL, World Racing 2, FIM2, GTR és társai -
#1760 Nem, azt hiszem Securom v7 -
#1759 Milyen védelem volt rajta? StarForce 3? -
#1758 Star Wars Battlefront 2 megy a DT Proval. -
#1757 Na mindegy, megnézem ha nem jó uninstall és marad a sima daemon mert akkor ez se jobb semmivel és még crackeléssel is baszakodni kell... -
#1756 Nem volt se régi se semmilyen daemon azon a gépen amin próbáltam