Másolásvédett CD készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott van a Neroban, hogy CD lejár (dátum) pl.holnap
Nade ez hülyeség, akkor milesz, nemlehet olvasni? sztem ez kamu
Ha igaz, tegyük fel, akkor megváltoztatja a rendszeridõt a páciens.
Mi az észrevételetek?
Nekem egy program kellene másolásvédelemre, mit ajáblotok? (a legjobbat!)
(O_o)
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
az új Worms játék egy hónapja kinn van, és nincs törve...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
na megyek il divo-t digizni
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
<#worship>#worship>
Én általában azon szoktam molyfondírozni, hogy hogyan szabadítsam meg.<#bee1>#bee1>
De néha nem árt a másik oldalt is megvizsgálni.
Ha csak a fájlaidat akarod titkosítani, akkor ajánlom a winrar-t, ugyanis ott a tömörített archívumot jelszóval lehet levédeni. Asszem tudja ezt a winzip is, de nem biztos. Ha az office dokumentumaidat akarod levédeni, akkor asszem az alkalmazásokban is van jelszóval levédés. Szerintem a komplett cd levédése hosszas veszõdés lenne, amely nem érné meg.
De lehet hogy azért hoztad létre a topikod, hogy a cd-n lévõ fájlokat csak olvasni tudják, de ne tudják lemásolni a cd-t, vagy felmásolni a computerre. Ezesetben tényleg marad a cd másolásvédetté tétele.
Üdv:
DJviolin
Az én kertem tavasszal és õsszel televan eldugott CD-vel.
Nem akarjátok megkeresni? kb. 35-40 cm mélyen vannak.
Írom a címet <#nevetes1>#nevetes1>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Lehet dobálózni mindenféle másolásvédelemmel, de illenék figyelembevenni, hogy azért törték meg õket, mert nagy az érdeklõdés iránta. Kisszériás CD-knél, szoftvereknél jóval egyszerûbb a helyzet, mert senki sem fog bíbelõdni azzal, hogy feltörjön egy olyan programot, ami 2 embernek kell.
Szvsz fogod a cuccokat, benyomod RAR-ba, majd levéded egy minimum 10 karakter hosszú, kis- és nagybetûket, számokat és írásjelet tartalmazó jelszóval és kész a másolásvédelem: belátható idõn belül nem törik fel.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
szerintem forget it...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
DE NE MOND EL SENKINEK HOGY HOVA MERT KIÁSSÁK!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
( a cossacks 2 azzal van, nem ? )
személyes adatok megvédésére másolásvédett cédé ? tisztában vagy a fogalmakkal??
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
sztem 1-2 százezer dolcsiért odaadják.
ezzel ideig-óráig megvédheted az adataidat
:-)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Tud valaki olyan progit amivel másolásvédetté tehetek egy CD/DVD-t????