Kész a 100 dolláros laptop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ne vedd meg! Úgysem neked készült.
azért rakhattak volna bele valami szirszart ami legalább 10 giga. így minek vegyem meg.
Amire bejon magyarotszágra lesz 50 ezer is 75000 ért meg veszek olyan laptopot amiben legalább van tárhely.
De azé jó ötlet na!
lolololol...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
És hivatkoznak itt a tanulók létszámának csökkentésére.. na most ha netezni lehet rajta, akkor mi az akadálya a távoktatéásnak? Szerintem még sok itteni diák is örülne neki, annál isi nkább mer maradhat otthon... Nah de maga a gép tetszik :)<#eljen>#eljen>
\"Majdnem párom lett!\"
Magzar billentzûyet rule\'y...
ez ha el vna látva pár dologgal ami kell egy laptophoz nagon is jó ár,sztem európában si vinnének belõle,pl netezni nagyon jó,meg sok apróságra,ami fontos lehet s ennyi pénzért?
De azért érdekelne felmegy e a SkyOS?
de jó nekik.... bár inkább minden reggel adnának nekik egy zsemlét meg vmit inni
aki ezt kitalálta <#mf1>#mf1>
A 100$ reális, mert mi a gépeinkben jórészt a kutatás-fejlesztést fizetjük meg, na meg a piacot(errõl késõbb írok bõvebben).
Én inkább az élettartamra lennék kíváncsi. Na meg a szoftverfrissítési lehetõségekre...
A terjesztést valami 1 laptop/gyerek módszer szerint végzik majd, de én a helyetekben nem reménykednék, hogy boltban is meg tudom venni. Illetve reménykednék, mert nekem is nagyon tetszik az ötlet, meg az ügyes megvalósítás, de nem adok neki sok esélyt. Biztos vagyok benne, hogy vastag kormányzati és nemzetközi támogatással lett ez a gép csak "100 dolláros", és nem tartom valószínûnek, hogy egy ilyen célzott programot kiterjesztenének egy EU tagállamra is.
Ja, van még egy kép amin látszik, hogy a hordszíjat /mert ilyenje is van ám/ egybeépítették a tápvezetékkel és a trafóval. Az egész hardver olyan helyre kis átgondolt elegáns valami, remélem ha pont ezt nem is, de valami hasonlót dobnak majd felénk is a gyártók. Akár még 150 dollárért is megvenném, ha nem megy lejjebb a forint. :)
Meg jó az 1GB flahs, hiszen nincs benne mozgó alkatrész.
DE!
Azért már tehetnének bele 1 USB portot, meg lehetne hozzá napelemes töltõ opcionálisan :) :)Hiszen a "fejlõdõ országokban" elég sok a napsütéses órák száma..
Remélem a tekerõs cucc az akksikat tölti..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Persze nem M$ office szoftvereket kell használni, amik minden mentésnél kB-okkal növelik a file-méretet.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Az osztály létszám csökkentése azt jelenti hogy kisebb létszámú de több osztályt akarnak indítani. Szal 60 fõs osztály helyett két 30 fõset.
Ezzel a túlzott modernizálással nem értek egyet az elmaradottabb országokban.. ahol gondok vannak az infrastruktúrával, egészségügyi ellátással, és egyéb alapvetõ szolgáltatásokkal, ott nem erre kéne költeni..
A készülék viszont tetszik, és jóötletnek tartom.
Mivel olcsó géprõl van szó, gondolom vmilyen desktop linux lesz rajta, amit jól hozzálehet igazítani az igényekhez. De azt is eltudom képzelni, hogy az OS e nem a flashen lesz rajta, hanem firmware szerûen epromban.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
melyik barom találta ki, hogy csökkentsék az osztálylétszamokat?? <#mf3>#mf3> biztos cigány volt, azok lennének akik kerülik a tanulást és helyette az úgynevezett "ügyeskedésbõl" próbálnak megélni több kevesebb sikerrel (nem vagyok rasszista, mindezt statisztika is kimutatja)
minnél nagyobb osztályokat kell tanítani, de csak néhány embernek szabad megadni a diplomát, így tökéletesedhet a tudás kis hazánkban és minden országban
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
van benne jackdugó?