Ninja Gaiden Black

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
/flame on
Igy van!!! A God of War sokkal jobb!!! <#eplus2>
/flame off

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
megegy topik ennek a bena jateknak <#idiota><#bee1><#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Petyus_
Tényleg béna vagy. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sephi
Ahh nem csak az a kemeny 2-3 mozdulat kicsit unalmas tudd lenni.
Es egy jatek ne legyen mar olyan hogy ujfajdalom miatt ne tudd jaccani.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Petyus_
Én se találtam olyan vészesen nehéznek, illetve de, elsõ két bosszal iszonyat sokat szenvedtem (mai "tudásommal" már nevetségesen könnyû lenyomni õket normal módban =)), utána viszont olyan bosszokat lenyomtam csuklóboól, akik miatt telesírják a fórumokat.

Persze sokat tápoltam a pénzügyi helyzetemet + a tudásomat olyan helyeken, ahol újratermelõdõ ellenfelek voltak. =) Meg volt olyan is, hogy focimeccs nézés közben PIP segítségével írtottam a folyamatosan újratermelõdõ pénzforrás denevéreket. 😄 (kvázi csít)

aabyssx
Pedig nem kell bele. A normal nem nehéz egyáltalán. Csak a sok türelmetlen, kreativitáshiányos gyökérnek kell, akik nem képesek pár percet szánni, hogy megismerjék az ellenfeleket.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
> Oszinten megvallom nekem a NG soha sem hozott akkora jaekelemenyt mint pl a GOW.

Talán mert béna vagy? <#vigyor1>

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Állítólag van benne easy mód, szégyen. =))

Petyus_
A NG mint "játék" talán jobb (legalábbis nekem jobban bejött a harcrendszere), viszont Kratos mindenkinél állatabb! =))

aabyssx
Ninja Gaiden Black = Ninja Gaiden + offline hurricane pack 1-2 + néhány extra

Valszeg' a többit majd unlock-olja, ha játszol vele és elérsz szinteket.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Oszinten megvallom nekem a NG soha sem hozott akkora jaekelemenyt mint pl a GOW.

Jo attol is fajtak az ujjaim 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

chriss
bõvebben: nekem teljesen olyan a game, mintha za elözõ epizódot tettem volna be. ugyan za az intró, grafikailag semmi változás. lehet azért van, mert nem nyomtam végig az elsõt az inhüvelygyulladás miatt?
chriss
miért van az, hogy az elsõ pálya teljesen ugyanaz, mint a ninja gaiden-ben?