13
nálam semmi különbség nincs
-
#13 /flame on
Igy van!!! A God of War sokkal jobb!!!
/flame off -
#12 megegy topik ennek a bena jateknak -
#11 Tényleg béna vagy. =) -
#10 Ahh nem csak az a kemeny 2-3 mozdulat kicsit unalmas tudd lenni.
Es egy jatek ne legyen mar olyan hogy ujfajdalom miatt ne tudd jaccani. -
#9 Én se találtam olyan vészesen nehéznek, illetve de, első két bosszal iszonyat sokat szenvedtem (mai "tudásommal" már nevetségesen könnyű lenyomni őket normal módban =)), utána viszont olyan bosszokat lenyomtam csuklóboól, akik miatt telesírják a fórumokat.
Persze sokat tápoltam a pénzügyi helyzetemet + a tudásomat olyan helyeken, ahol újratermelődő ellenfelek voltak. =) Meg volt olyan is, hogy focimeccs nézés közben PIP segítségével írtottam a folyamatosan újratermelődő pénzforrás denevéreket. :D (kvázi csít) -
#8 Pedig nem kell bele. A normal nem nehéz egyáltalán. Csak a sok türelmetlen, kreativitáshiányos gyökérnek kell, akik nem képesek pár percet szánni, hogy megismerjék az ellenfeleket. -
#7 > Oszinten megvallom nekem a NG soha sem hozott akkora jaekelemenyt mint pl a GOW.
Talán mert béna vagy? -
#6 Állítólag van benne easy mód, szégyen. =)) -
#5 A NG mint "játék" talán jobb (legalábbis nekem jobban bejött a harcrendszere), viszont Kratos mindenkinél állatabb! =)) -
#4 Ninja Gaiden Black = Ninja Gaiden + offline hurricane pack 1-2 + néhány extra
Valszeg' a többit majd unlock-olja, ha játszol vele és elérsz szinteket.
-
#3 Oszinten megvallom nekem a NG soha sem hozott akkora jaekelemenyt mint pl a GOW.
Jo attol is fajtak az ujjaim :D -
#2 bővebben: nekem teljesen olyan a game, mintha za elöző epizódot tettem volna be. ugyan za az intró, grafikailag semmi változás. lehet azért van, mert nem nyomtam végig az elsőt az inhüvelygyulladás miatt? -
#1 miért van az, hogy az első pálya teljesen ugyanaz, mint a ninja gaiden-ben?