19
-
#19 Ez meg crackernek is gyenge. Sztem is csak egy unatkozo haragos lehet. -
abelr #18 600 -
dnes82 #17 Ezt megint nem ertem. Ha kart csinal valaki, az eleve nem lehet hacker, maximum cracker. Ez kb. olyan logikai relacio, mint "a mikulas ajandekot lopott". -
wiezro #16 most nem azért, de az emberek nem képesek normális jelszavakat használni........ ergó egy 12 éves aki unatkozik képes ilyeneket csinálni..... hacker nem cseszi az idejét ilyenre........
a másik meg az, hogy mindenki használja saját felelősségére az ilyen vásárlós rendszereket! aki nem képes normális jelszót használni, az legalább ne legyen felháborodva ha szív néha!
arra azért egy 70es tata is képes lenne, hogy szervál egy cetlit a billentyűzete alá, amira vés 5 betűt és 6 számot és azt használja kódnak!
sztem az sg elég, hogy is mondjam, "elit fórum", de azért érdekes lenne végig menni a felhasználókon hogy hány ember jelszava egyezik meg a nevével..... de csúnya eredmény lenne! -
pemga #15 Sőt, ez osztrák fickó, szóval valami őrült csúsztatás van az egészben cikkben... Még a legapróbb cuccnál is előre le szoktak zsírozni mindent... Nem hiszem hogy 1000 embert rávett emailben a phisher, hogy maaaajd fizetek utólag... -
Mice #14 azért c betüvel írni az egyszerűt is eléggé .....izmus -
pemga #13 Igazából én ezt nagyon nem értem, egy éve ebay-elek, és SOHA SEMMIT nem küldtek el addig, amig ki nem volt fizetve. Nagyértékű cuccnál (pl. spéci gitár) fel szokták ajánlani, hogy személyesen vedd át és a helyszínen fizess; illetve, hogy még bidding előtt előtt személyesen kipróbálhasd. Igaz, ez német ebay. Szóval valamit nagyon nem jól csinálnak az amerikaiak... -
#12 Engem is szoktak szivatni, de én nem is regeltem, szal... (akár lehet támadás is máshonnan) -
Nyiri #11 En csalodtam az Ebayben es torolni akartam a loginomat. Erre 60 emailt kaptam hogy miert meg hogyan meg hogy minek nem tetszik a kurva jo szolgaltatasuk. Meg addig nem nagyon engedtek torolni mig nem irok egy levelet valami piarosnak hogy mi nem tetszett. Hm...
Azota meg mindig megvan a login es kapom a leveleket de hetvegere ujra nekigyurkozom. -
#10 Namost bezárja az emíljét végleg és nem lesz háromezer levele, nabummm !!! -
Zedas #9 Igazából az öreg volt, és arra bazírozik, hogy megsajnálják és nála hagynak legalább egy biciklit. -
IoIa #8 Ez a módszer max. kibaszásra jó, hisz bármit is rendelt az öreg nevében (ha ez egyáltalán igaz), azt az öreg kapta meg. Akkor beszélhetnénk valóban hackelésról, ha nem az öreg kapta volna meg a cuccokat, hanem a hacker. -
#7 Hetente-havonta kapok kamu leveleket az eBay nevében, hogy frissitsem az adataimat, mert felfüggesztenek blablabla... a levélben egy linkkel, ami látszólag az eBay oldalára visz és kéri a nevet-jelszót, utánna meg a kártyaszámot.Aki olyan balfasz, hogy ilyennek bedől, az megis érdemli, vagy ha könnyen kitalálható jelszót választott, akkor szintén. -
#6 Szerintem sem hacker volt, hanem csak valami suhanc aki jól kiélhette a benne domboló szarságot. Ezeknek az idiótáknak mindenki hacker aki véletlenül bejut egy egycerü felhasználó nével és jelszóval ? -
CsabiDuke #5 Az állatja! whheeehe -
citkar #4 neki? a nyugdíjasnak : o )
képzeld el ah ezt az összes cumót holnap a házad elé letennék : o )
sztem nem normális hacker volt,ilyen rendelés meleltt egy szegény nyugdíjasnak,inkább vmi szerencsétlen aki örült h megtudta a bácsika jelszavát,de hát ki tudja -
#3 "megemelhető felületű színpadot" Ez meg mire jó neki? :) -
longobard #2 12 db kerékpár :DD -
#1 Hát ezt jól megszívta...