186
Az RTL új sorozata
-
#66 Az a rib@nc is, hogy néz már ki?! Meg, hogy mindene rózsaszín...
A dagadt gyerek anyja tényleg lebukott. Azt már erőltették. Hát nem egy nagy szám... Sőt!
Dynamic! Jó a banner, de valami rószaszín színnel kéne a szöveg! -
#65 :) -
#64 najó az spec jó,de más nem :-p -
#63 a hétfő nem rossz, csak jókor kell átkapcsolni az rtl-re (Világfalu) -
#62 a VV4-et megspórolhatnák, ha egy kuplerájt bekameráznának szobáról szobára -
#61 csodás sorozat....úgy látom a hétfő már egy totál fos nap az RTL-en...Győzike aztán meg ez a fos... -
#60 Hát ez, ez... Ultraszánalmas és megaprimitív, nagyon gyorsan kéne már valamit csinálni ezzel a retekklubbal. A VV4-re már gondolni se merek, egy boNba elkéne már az rtl székháznak. -
#59 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#58 ez a szomszédok retro :)) teleregény ez is = teleregény az is -
#57 ja és nemértem mi benne a pláne hogy fiatalok? lázadnak? hülyülnek? basznak?
iasznak? na és mi benne a pláne? mitől érdekes ez bárkinek aki hasonlot tesz vagy nem ?? az egész filmpazarlás -
#56 mehetne másképp csak nemlenne képernyőképes de megjegyzem ez sem -
winnie #55 eleve ez a koncepció - az impro az együtt töltött percekben van, akkor csak elvannak és abból bevágnak valami hasznos anyagot. a jelenetek természetesen meg vannak írva. ez másképp nem megy. -
#54 nemértem miért megrendezett az egész ez egy sima tv filmsorozat azt hittem improvizálni fognak de a dagadt anya olyan eröltetetten csinálta hogy lebuktak -
#53 vááááááá és nemláttam !!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDddddddd -
Lantee #52 Hülye!! :DD
Felköptem a rágót a monitoromra...!! :D -
#51 Szörnyű ez a nő.Tényleg csak max. arra lehet jó -
#50 -
#49 banner
-
hazsoo #48 Üdv mindenki!
szánalmas átlátszó 1 fos a retektv újabb szara és sajna még nincs vége.
már megint valóvilágolnak. -
winnie #47 ennyien nézték? vó. a reklám ereje?:) -
#46 Hááát, ez elég gáz volt...
Nem lehet valaki kiszavazni? Mondjuk mindenkit? -
#45 Ez ultragagyi! :D
Az a picsa iszonyat primkó, egy szavát nem értem. Feliratozni kéne. retek klub újabb oktató-jellegű műsorral örvendezteti meg az estéket. Akkora lumpen tévé ez a maónika (cigányasszony) és a balázs show-val. A szocializmus agymosott lumpenjeit célozzák meg mindig. -
neménvoltam #44 előszőr kell hozzá ragasztó hogy ne beszéljen annyit és zacskó a fejire :D -
neménvoltam #43 ez egy tipikus példa arra, hogy hogy lehet szarból aranyat csinálni (ráadásul hihetetlenül átlátszóan). demondjuk elég nyilvánvaló hogy leginkább a tinikorosztályt célozzák mivel ők nézik a legnagyobbszámban az ilyen xarokat. kíváncsi lennék ha az nézőközönség túlnyomó részének nem ez lenne az igénye, akkor milyen műsorokat vetítenének -
#42 banner
-
#41 ilyet leadni. Ez rettenetes -
#40 ez szörnyű... -
#39 akiknek ez a műsor készült ilyenkor már alszanak :C -
#38 áhhh.esélytelen. -
#37 Azért meglehetne húzni -
#36 kbinkább a Kiszel Tünde -
#35 Az a ribanc olyan mint egy férfi elcseszték a műtéteket:D -
#34 egyértelműen negatív:||| naéste?^^ -
#33 Kíváncsi vagyok ki, milyen véleménnyel van róla... -
#32 akkor miért nyitottad? -
#31 Nem azt mondtam, hogy nekem tetszik! De ebbe ne menjünk bele! -
#30 neked biztos tetszik:o -
#29 Úgy látom nem sok embernek tetszik. Sőt! Egynek se. Majd hétfőn kiderül mit is lesz a műsorba. -
#28 -.- -
#27 szorulás nélkül is :|