Bajkeverők (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Egy igénytelen sz*rság, amely agyzsugorítóként mûködik és az igénytelen magyar lakosság (sajnos többség) tükörképe. Undorító nõk, undorító férfiak (persze, ha azoknak lehet ezeket a lényeket nevezni). Az elgondolás a Gyõzike, Mónika show mneg ilyenekkel egyenértékü...egyszerûen SZ*R!!! Még egy ok, amiért nem fogom nézni ezt az UNDORÍTÓ kereskedelmi csatornát!!!!!
Nah...gondolom a sok 'undorító' szó használata után lehet látni, hogy mennyit ér szememben az egész csatorna. Ja és nem tudom melyiken van a 7. mennyország, de abban legalább van szó szeretetrõl, jó gondolatokat ébreszt, az egyedüli sorozat, ami tetszik a Gilmore Girls után.
Canon 450 D
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
feleségem/tanár/ azt mondta a suttyó gyerekek között néha az a menõ aki "gyõzikésen" beszél...
no comment
az arra fogékony idiótáknak ez is egy újabb süllyesztõ lesz
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
...sose azt nézd...
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
a hiradóban a fidesz és az mszp az nagy hir
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
már most rosszul hangzik
ON: szerintem ami az RTL-en megy az komédia.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!