Elektronikus VS mechanikus gép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmhm
találtál választ?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

maozedong
nincs súrlódás amit le kell küzdeni, nem "kopik", és sokkal kisebb méreteket lehet megvalósítani és nincs tehetetlenségük ->több alkatrészbõl állhat ->gyorsabb

a nincs helyett persze végtelenül kis méreteket kell érteni

Resurrection!

Dynamic
Úgy értem most elektronikus gépek, mint pl. számítógép vagy bármilyen elektromos gép jó?
Dynamic
ja, bocs elektromost olvastam.
JohnnySmith
Valóban ha így közelítjük meg a kérdést akkor tény:)
De megkockáztatom egy elekronikus gép kisebb és kevesebb alaktrészbõl áll.(estleg a nyákot és ami rajtavan azt egynek veszem)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Dynamic
Mér, a motor nem mozog?:)
Dynamic
Ez kérdés, hogy miért gyorsabb pl. egy elektromos fúrógép, mint mondjuk egy kézi mellfúrógép.Hát érdekes:)
Glpetyus
LOL :D

JohnnySmith
jó mind1....valóban nem kéne tudnod mert ez logika....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Kösz a választ! remélem elfogadja ^^

Na addig is bye! (gondoltam, hogy bele fog kötni vki a topicba)
egyábként miért kéne tudnom ezt? (azért mert ezt nem tudtam még lehetek értelmes magyar állampolgár (lol))
(a tanár ez tényleg elég fura (Neumannban a Takács ha vki ismeri)

B@dsector
Nem csodálkozok, hanem inkább szomorkodok h mennyi <#lama> tanár van.
Aquir
Ma mi már a második dékáni szünetet élvezzük az egyetemen :))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

JohnnySmith
A mai oktatási rendszerben csodálkozól???? Simán. Sõt még szabadnapot is tutti:DDDD

B@dsector
Ilyen kérdésekre osztogatnak a tanárok ötös osztályzatot <#wilting> <#violent>
Aquir
mert az áram gyors :O

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

JohnnySmith
Mert nincs mozgó alkatrész az elektronikus gépben.Nics effektív mozgás. LOL hogy ne halj meg hülyén.

Fyrex
jó topik...

Avanti Crociati!

hello mindenkinek!!!

Tanárom feltett egy kérdést: Miért gyorsabbak az elektronikus gépek a mechanikusoknál? Erre lehet ötöst kapni :P
Plz vki okos mondja már meg mert akkor okosnak fogok tunni az osztalyban!
várom a válaszokat