10
-
golf01 #10 Tudja valaki, hogy van-e már Canon IP 4200-hoz utángyártott patron????? -
golf01 #9 Halli valaki ip4200 hoz utángyártott patront?
-
foltosnyaku #8 ip3000 fekete 26ml 280Ft szines 13ml 250Ft
-
foltosnyaku #7 nekem 1 canon ip3000 van és töléletesen + vagyok vele elégedve A fénykép nyomtatáshoz + nem tesco gazdaságos fotopapírt kell venni és akkor lehet jó is a kép
-
Thrawn #6 Nekem egy Photosmart 7760 van otthon, aztán szép csendben rá kellett jönnöm, hogy sokkal olcsóbb, ha a fotóim elviszem kidolgoztatni. -
#5 Én vettem egy Canon MP110-et :)
2 gombnyomással fénymásol gép nélkül is szines, vagy fekete-fehérbe, és a patron tök olcsó hozzá :))
-
BlackVoid #4 Hehe, en otthon dolgozom, de rajottem nem kell nyomtato! Illetve van egy oslelet matrix a havi 1 oldalhoz amit nyomtatok az is jo. Minek nyomtatni az email es a VOIP koraban?? -
CyrSyS #3 Canon a kedvencem, maradok hű Canon párti nyomtatók terén. Jó minőség,strapabíróság,olcsó patron,nem száradnak ki a patronok. -
aaaaa #2 A Canon is elmehet ahova akar... Mi az hogy 4000 oldalig van gar??? Havi 333 oldal terhelhetőség ?
A leggagyibbra is havi 1000-et adnak meg. Nehogy már fel legyenek háborodva, hogy valaki használni is meri a műanyag hulladékukat...
100 emberböl 5 kihasználja mondjuk 60%-ra a nyomtatót, és elhajtják az ügyfelet, ha tönkremegy ??? Én a helyedben írnék valamelyik külföldi CANON képviseletnek, hogy milyen kedvesen elzavart a helyi szervíz, és mekkkora egy hulladék a termékük, hogy havi fél csomag papírtól tönkremegy...
-
avman #1 kis kiegészítés:
nem biztos, h annyival olcsóbb a lézernyomtató...
vegyünk egy bci-24-es utángyártott canon patront (fekete) ~450 hufért, vegyünk egy 16-18e (vagy elmehetünk 24-ig) forintos nyomtatót (szintén canon... néhány utángyártott színespatron is elég szép minőséget ad cirka 900 hufért. de a feketét akár jó minőségű anyaggal után is tölthetjük/töltethetjük párszor cirka 200 hufért.
anno én is így csináltam vettem színes tintapatronos nyomtató és lézert (középkatosakat, de nem voltak azért olcsók) (mivel céges szinten havi pár 600-1000 oldal körül nyomtatunk). persze h a lézernyomtató tonerjét egyzser lehetett utántölteni, aztán felújítattni és kukás lett. persze h 16 hónaposan tönkrement, javíttatása kb annyi mint egy új, sőt akkor már voltak olcsóbb lézernyomtatók. persze, h a színes nyomtató nem sokkal utána megadta magát (a gatyám is ráment a méregdrága patronra.) azóta van két olcsó katos canon, évente egyet bizos kidobok (sőt kettőt még gariba is visszavittem, de aztán a canonszerviz beintett és közölte h eztán 4000 oldalig vállal garanciát a nyomtatókra, amikbe én beletettem 8-9e oldalt. még így is, egy éve számolva olcsóbb az egy oldalra eső költség mintha lézert használnék (persze az erősséget frankón le kell venni, h ne köpje rá a téntát, de azért még elfogadható legyen). a színes meg olyan amilyen, aki igazi minőséget akar az inkább előhívat filmet.