7
Ismeri vki ezt a céget:Hartenergo
  • Dodo55
    #7
    Tegnap volt a tv-ben, hogy ez az egész FAKE, nincs is a cégnek szerződése olyanokkal, akiket reklámoztatna.
    450 ember több százezreket fizetett be, de semmilyen autót nem kapott.
  • joebacsi
    #6
    öö jah...nagygond végülis nem...ha átvágás, akkor 10 év után kimondja a bíróság, hogy igazad van, közben a kft már tolt egy csődeljárást, max amit kaphatsz, az a homlokodra pecsételt "OWNED" felirat :)

    persze ez akkor tényleg nem gond, ha amúgy is most akartál olyan kocsit venni részletre, amit ez a cég lehetővé tesz, mert ha nem fizet, akkor nem veszítesz semmit(max 1-2 honapig feleslegesen volt a reklám fennt), hameg valami csoda folytán mégse kamu lenne ez az egész, akkor meg nagyon jól jártál...
    de ha valaki csak emiatt vág bele egy autóvásárlásba, az könnyen benézheti, mert ha nem fizet a drága kft, akkor ráterhetlhetik a gyanutlan alanyunkra...igaz persze ez ellentmondana a kftvel kötött szerződésnek, amire ugye 10 év múlva rá is bólint a bíróság... :)
  • 0Fritz0
    #5
    Megnézős.
  • Borg
    #4
    "Reklámszerződést ajánl"

    Szal nemtom mi a kérdéses ebben... ha a szerződésben ki van kötve minden, ügyvéddel ellenőriztetve, akkor ott gond nem lehet.
  • joebacsi
    #3
    hatarozottan kamuszagu...
  • Sephi
    #2
    Tisztelt Toma Zoltan ur ,

    Az on keresere.

    Tisztetlettel ,

    Abraham Linkoln
  • Tozoka
    #1
    Hello!
    Segítsetek Nekem ha tudtok!
    Hallottatok már erről a Hartenergó nevü cégről?Reklámszerződést ajánl,megvetet egy új autót hitelre,amin reklámtáblát kellene hordozni napi 30km-en kereszrűl.Ezért Ők cserébe fizetik a havi törlesztést a cascót valamint a kötelezőt.900 db autót akarnak így a forgalomba kűldeni.Ez szép és nagyon jól hangzik, csak ha nem fizetnek és nem bírja a szerencsétlen autótulajdonos magától fizetni a hitelt akkor ugrott az autó és mehet a BAR-osok egyre nagyobb táborába.Hallottatok már erről,tényleg működik.
    Ha tudtok valamit azt nagyon szépen megköszönném.
    Előre is köszönöm.
    Üdvözlettel:
    Toma Zoltán