46
Az új 3G-s telefon fiataloknak
-
pidgey #46 Sziasztok!
Lehet még ilyen telót venni Pannon-nál, Vodafone-nál vagy T-mobile-nél?
(Kártyásan!) -
knadam #45 Hi!
Van valakinek T-mobile-os 3250-e? Mert nekem a *102#-re nem írja ki az egyenlegemet! Így pedig már nem egyszer kaptam kellemetlen üzenetet a rendszertől! Az ön egyenlege 300 Forint...
Kíváncsi lennék ez egyéni probléma-e?
És észrevettétek-e hogy a PC Suite új verziójában lehet letölteni a telóhoz friss szoftvert, de sajnos csak angol nyelvűt?! -
knadam #44 Igen! Attól függ, hogy mekkora a kártya, hogy hol veszed! Pl. nekem csak 64 megásat adtak, de manapság már nem ritka, hogy 1 gigás kártyát kapsz a teló mellé! -
csabiks #43 A memóriakártya az alaptartozékok részei? -
pozsee #42 Hali! Nekem is van egy 3250em és ötleteket várnék azzal kapcsolatban, hogy amikor megnyitom a zenelejátszót akkor ott megjelenik nekem az mp3ak közt a különféle csengő meg üzenetjelző hangok,de le már nem játsza mindegyiket, és ha gépre kötöm akkor ezek nem .aac-k hanem .dll-ek, én abba meg nem piszkálódok :)...szal akinek van ötlete a szanálásra azt szívesen hallgatom... -
knadam #41 Nagyon pörög a topic! Egyébként egyszer már visszakaptam a telót, de nagyon roszz volt a joy, ezért újra visszavittem! Kaptam egy 6680-ast! Nem rossz dolog, hogy minden héten más telóm van, de jobb lenne már a régit a kezemben fogni! Csak attól félek, hogy teljesen szétszedték és kókányul rakják össze! Nem azért vettem 78+memóriakártya pénzzért, hogy szétbarmolják! Szombaton megyek érte!
A fehér negyon jól néz ki! -
knadam #40 Hi!
Nekem is ilyen telóm van! Sajnos most a szervízben van, mert a joystick elromlott! De talán a héten kész lesz! Most Samsung d500-at adtak cserének! Már nagyon hiányzik a zene, meg a symbian!
Egyedüli hibája, hogy nincs még smart movie-hoz törés symbian 9.1-re... -
#39 Li-Ion 1100 mAh (BP-6M)
Készenléti idő: 245 óra
Beszélgetési idő: 3 óra -
#38 inkább sztem verd ki a fajedből -
Grizzly4x4 #37 Légyszi irjátok meg hogy az aksija hogy birja mert én pont most gondolkozom a telefon megvételén és egyedül attól tartok hogy az aksija ratyi meg hogy nem e túl nagy. -
#36 Nem tom én a mediamarkt-ban láttem ezt a telefont és le volt fagyva és nem működött rajta semmi:(
Én inkább nem veszem meg:) -
#35 Jó kis teló, nekem bejött -
#34 köszi akkor szerinted megéri az árát? -
#33 Eddig 1X fagyott le.
A joy jó , semmi baja. -
#32 Hi!
Neked még mindig nincs baj a telóddal?
pl.:jó a joy, nem fagy le a mobil stb... -
#31 Vállalkozóknak olcsóbb 2 éves hűséggel... -
#30 Én is ott néztem.
De ott 69990Ft van kiírva. -
#29 PannonGSM : 64.188 FT 2 éves hűségnyilatkozattal -
#28 Köszi!
Te hol vetted és hány forintbe került?
-
#27 2 napja vettem meg a talót.
Nekem nagyon tetszik, elég gyors, nem kell sokat várni mikor a menük között lépkedek. Pár mobiljátékot felraktam , szépen ette őket.
A beépített mp3 lejátszó profi munka.Kihangosítve nagyon hangosan is lehet rajta zenét hallgatni.
Egyedül a kamera minőségével nem vagyok teljesen megelégedve ,ahoz képest ,hogy 2 megapixeles ,eléggé darabos a kép... -
#26 Lécci Írjatok! -
#25 Szerintetek jó ez a telefon?
Pl.:minden sinbyan s60-as cucc megy rajta?
Nem merül le hamar, nem fagy le meg ilyesmi.
Lécci mindent írjon le akinek már van ilyene!
Nagyon köszönöm! -
Cubemaniac #24 CSáó!
Nekem szerelem első látásra ez a Teló.
Szerintem nem sok gyártó vállal be ilyen formavilágot. Szerintem is Ízlések és pofonok, de ez a teló nagyon el lett találva. A 3G-vel kapcsolatosan, nem raktak bele pedig megtehették volna!
Fáj a szívem mindig mikor látom a reklámokban!
Ja meg csak itt Magyarországon Qrva drága! -
#23 na infót kérek a telefonról attól hogy tekergetni kell van valami hibája hogy gyorsan elbaszódik vagy vmi? -
#22 Szerintetek hogy kell használni a hozzá adott fülhallgatót? Ilyen kis buci félgömb szerű valami, és nyeklik nyaklik mikor meg probalom begyömöszölni a fülembe - és simán kiesik belöle, pedig nincsen egy kimondott elefántfülem -
#21 A "Vissza a lap tetejére" luxus funkció?:O
ezé olyan drága?:O
:D -
404error #20 nekem akkoris tetszik ha rubkkocka téglafon meg gagyi felbontásu meg szar
sztem jó teló nekem bejön főleg hogymá itt van a kezembe sztem odabasz -
#19 Szép teló..
ilyet veszek:D -
#18 jobb lett vóna belinkelni. -
#17 kártyát nem adnak hozzá? -
Dodo55 #16 Csak 176x208 -
Dodo55 #15 A telefon szolgáltatásai
* Elcsavarás révén elérhető telefon-, kamera- vagy zenefunkciók
* Számok lejátszása és zenei válogatás összeállítása a zenelejátszóval (MP3/eAAC+)
* Az 1 GB-ra bővíthető memóriában max. 750 kiváló minőségű, sztereó szám tárolható az új, továbbfejlesztett eAAC+ digitális audio kodeknek köszönhetően*
* Barátokkal Bluetooth-on, MMS-ben vagy e-mailben megosztható zenei válogatás
* Saját fejhallgató is csatlakoztatható a telefonos fülhallgató kábelén található dugaljba
* Beépített, 2 megapixeles, digitális kamera
* Egy csavarás után máris fotózhatunk vagy videózhatunk
* Blogokban másokkal megosztható és nyilvánosságra hozható mobil élmények
* Nagy felbontású, 262 144 színt megjelenítő kijelző
* A teljes memóriakapacitás a dalok számától függ. A tárolási kapacitásról szóló adat hozzávetőleges, négy perces számokkal és 48 kb/s eAAC+ kódolással számol. A tényleges tárolási kapacitás az értékesítés alkalmával elvégzett beállításoktól függ.
Műszaki leírás
Működési frekvencia
* Háromsávos GSM-lefedettség öt földrészen (GSM/EDGE 900/1800/1900)
* Automatikus váltás a sávok között
Vissza a lap tetejére
Méret
* Tömeg: 115 g
* Térfogat: 103.8 x 50 x 19.8 mm
Kijelző
* 176 x 208 képpontos, aktív mátrixos, 262 144 színárnyalatot megjelenítő TFT kijelző
* Méret: 34,8 mm x 41,1 mm
Felhasználói felület
* 270 fokban elforgatható (-90 és +180 fok): A szöveg-/telefon-, kamera-, és zenefunkciók egy csavarással azonnal elérhetők
* Joystick, két parancsgomb, alkalmazás, szerkesztés és törlés, küldés (Push to talk) és befejezés gomb, ITU-T gombok, be/kikapcsoló gomb
* Zenegombok: Lejátszás/megszakítás, megállítás, előre- és hátratekerés
* Series 60 platform Symbian operációs rendszeren
Zenefunkciók
* A számokat és a zenei válogatásokat (MP3/eAAC+) a zenelejátszóval és külön zenegombok segítségével kezelhetjük A számokat és a zenei válogatásokat (MP3/eAAC+) a zenelejátszóval és külön zenegombok segítségével kezelhetjük
* A megvásárolt CD-kről származó zenét a Nokia Audio Manager, a Windows Media Player vagy más szoftver segítségével juttathatjuk el a személyi számítógépről a Nokia 3250 telefonra
* A zenei válogatásokat Bluetooth-on, MMS-ben vagy e-mailben oszthatjuk meg barátainkkal
* Az 1 GB-ra bővíthető memóriában max. 750 kiváló minőségű, sztereó szám tárolható az új, továbbfejlesztett eAAC+ digitális audio kodeknek köszönhetően*
* A saját fülhallgató is csatlakoztatható a telefonos fülhallgató kábelén található dugaljba
* Továbbfejlesztett zenei funkciók: hangpróba (equalizer, Stereo Widening hangminőség javító, Reverb, Bass Boost)
* Az internetről vásárolt vagy a számítógépről feltöltött saját zenéket a jó minőségű fülhallgatókon hifi-sztereó hangzásban élvezhetjük
* Támogatott formátumok: eAAC+, MPEG4 AAC, MP3, ARM-NB, ARM-WB, 64 többszólamú MIDI, RealAudio Voice, RealAudio7, RealAudio8, WMA
* Zenestúdió: Saját csengőhang megkomponálása a Nokia 3250 telefonra feltöltött kb. 40 MIDI dallamból
* Vizuális rádió
* A teljes memóriakapacitás a dalok számától függ. A tárolási kapacitásról szóló adat hozzávetőleges, négy perces számokkal és 48 kb/s eAAC+ kódolással számol. A tényleges tárolási kapacitás az értékesítés alkalmával elvégzett beállításoktól függ.
Vissza a lap tetejére
Képkezelő funkciók
* Beépített 2 megapixeles digitális kamera (a kép alapmérete: 1600 x 1200)
* Egy csavarás után máris fényképezhetünk vagy videózhatunk
* Fejlett kamera üzemmódok: állókép, gyorsfotó, videó
* Beállítható éjszakai fotózáshoz, élesség-állítás, képminőség-meghatározás és önkioldó
* Négyszeres digitális zoom
* Videofelbontás: 176x144 vagy 128x96 képpont (QCIF vagy SubQCIF), másodpercenként 15 képkocka
* Videoszolgáltatások: akár egy órás videofelvétel mikroSD-kártyával; letöltés, megnyitás, streaming
* A zenegombok kameragombként is működnek: ráközelítés és eltávolodás, exponálógomb, leállítás
Vissza a lap tetejére
Multimédiás funkciók
* Videók megtekintése vagy zenei videók streaming letöltése a RealOne lejátszóval
* Továbbfejlesztett videoszerkesztő: a videofilmeket különböző profiesszionális effektekkel gazdagítva saját tartalmaink új arcukat mutatják
Vissza a lap tetejére
Mobil bloggolás
* Osszuk meg mobil emlékeinket a mobil blogon
* A tartalmat feltölthetjük az internetre vagy csatolhatjuk MMS-hez vagy e-mailbe
* A tartalmat MMS-ben vagy Bluetooth vezeték nélküli technológiával közvetlenül is elküldhetjük barátainknak
Vissza a lap tetejére
Üzenetküldő szolgáltatások
* MMS OMA 1.2: A képeket, a videót, a szöveget és a hangfelvételeket MMS-üzenetben kompatibilis telefonra vagy személyi számítógépre küldhetjük el; MMS-ben diavetítés-szerűen is elmesélhetjük az eseményeket. Az MMS OMA 1.2 specifikáció max. 300 kB terjedelmű üzenetek fogadását és küldését teszi lehetővé.
* Szöveges üzenetek: Támogatja a láncolt SMS-t, a képüzenet-küldést és az SMS levelezési listákat
* Prediktív szövegbevitel: a legfontosabb európai és távol-keleti nyelvek támogatása
* E-mail: munkahelyi és otthoni postafiók elérése; az SMTP, a POP3, és az IMAP4 protokollt támogatja
* Jelenlét: Wireless Village-et, azonnali üzenetküldést és dinamikus telefonkönyvet foglal magába; hívás előtt megtudjuk, ráér-e a másik
Vissza a lap tetejére
Memóriafunkciók*
* 10 MB belső memória, valamint mikroSD-kártyával 1 GB-ra bővíthető memória, amely max. 750 szám befogadását teszi lehetővé
Vissza a lap tetejére
Vizuális rádió
* Zenehallgatás közben kapcsolódjunk be kedvenc rádiónk műsorába:
o Megtudhatjuk, milyen szám szól, ki énekli és még sok egyebet az előadóról
o Játékokba nevezhetünk be, felméréseken vehetünk részt, szavazhatunk a kedvenc zenénkre
o Közvetlenül a telefonra tölthetjük le a megvásárolt zenét
* Itt még többet megtudhatunk: www.visualradio.com
Nokia Sensor
* A Nokia Sensor spontán, társaságban jól használható alkalmazás a spontán társasági lények számára.
o Mutassuk meg magunkat a többi Sensor felhasználónak a telefonon létrehozott egyéni oldalaink segítségével!
o Nézzük meg a többiek oldalait és váltsunk Sensor üzeneteket!
o Osszuk meg az állományokat a 10 méteres hatósugáron belül működő, Bluetooth vezeték nélküli technológia révén!
* Itt ingyenesen letölthető a Nokia Sensor: www.nokia.com/sensor >>
Vissza a lap tetejére
További alkalmazások
Nokia Audio Manager: Hozzunk létre és rendszerezzünk digitális zenefájlokat a kompatibilis személyi számítógépen, majd küldjük át azokat egy kompatibilis mobilkészülékre, például a Nokia 3250 telefonunkra
Nokia Lifeblog multimédiás naptár: A mobiltelefonnal készült fotókból, videofelvételekből, a szöveges és multimédiás üzenetekből naplót készíthetünk. Egyszerűen böngészhetünk és kereshetünk benne, szerkeszthetjük meg, és menthetjük el - a személyi számítógépen és a telefonon egyaránt. Itt még többet megtudhatunk róla: www.nokia.com/lifeblog.
Zenestúdió
Zajszintmérő: Megtudhatjuk környezetünk zajszintjét például egy focimeccsen vagy egy koncerten. A zajszintmérő nem professzionális felhasználásra készült.
Vissza a lap tetejére
Csatlakozás
* Bluetooth vezeték nélküli technológia
o Kézhasználat nélküli beszélgetés a vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató tartozékkal
o Vezeték nélküli többszereplős játékok Bluetooth kapcsolaton át
o A telefon és a kompatibilis személyi számítógép szinkronizálása helyi Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül
* USB-2.0 teljes sebességgel és nagy tárolókapacitással
Böngészés
* WAP 2.0, xHTML böngészés TCP/IP-n
Adatátvitel
* EDGE: Class 10, letöltés max. 236,8 kbit/s sebességgel
GPRS: Class 10, letöltés max. 62,4 kbit/s sebességgel
*Megjegyzés: a ténylegesen elérhető sebesség a hálózattól függ.
Személyes információ-kezelés (PIM)
* Telefonkönyv
* Naptár
* Notesz
* Világóra
* Átváltó
* Számológép
* Fájlkezelő
* Távszinkronizálás
* Aktív nyitóképernyő
* Üzenetküldés
* Böngészés
* A készülék biztonságossága:
o Zárt készülék (a bináris kódok és a készülék beállításai hozzáférhetetlenek)
o A végfelhasználó magánéletének védelme (védett hozzáférés a névjegyzékhez, a naptárhoz és az üzenetekhez)
o Ellenőrzött hozzáférés az érzékeny műveletekhez vagy alkalmazás-felületekhez, többek között védett hálózati csatlakozás)
Vissza a lap tetejére
Játékok
* Punkwigs, Snakes
Híváskezelés
* Gyorstárcsázás: max. 9 névvel, a 2-9 gombbal
* Az utolsónak hívott szám tárcsázása a hívott számok listájáról (A híváskezdeményező gomb jeleníti meg a hívott számok listáját)
* Automatikus újrahívás (max. 10 kísérlet)
* Automatikus hívásfogadás (csak fülhallgatóval vagy autóskészlettel működik)
* Hívásvárakoztatás, hívástartás, hívásátirányítás, a hívás időtartamának kijelzése
* Automatikus és kézi hálózatválasztás
* A hívófél azonosítása fényképpel
* Konferencia-hívás (max. 5 résztvevővel)
* Rezgő hívásjelzés
Vissza a lap tetejére
Hangfunkciók
* Továbbfejlesztett hangfelismerő tárcsázás
* Hangutasítások
* Hangrögzítés
* Beépített kihangosító
Digitális szolgáltatások
* Zeneletöltés a hálózaton keresztül
* Témák a felhasználói felületre
* Letölthető Symbian és Java alkalmazások
* Játékszolgáltatások, többek között szintek és hangok
* Csengő-, és figyelmeztetőhangok: eAAC+, MPEG4 AAC, MP3, ARM-NB, ARM-WB, 64 többszólamú MIDI, RealAudio Voice, RealAudio7, RealAudio8, WMA
Az értékesítési csomag tartalma
* Nokia 3250 telefon
* Nokia akkumulátor BP-6M
* Nokia adatkommunikációs kábel CA-53
* Nokia kompakt töltő AC-3 AC-3*
* Nokia töltőadapter CA-44*
* Nokia fülhallgató zenehallgatáshoz HS-20
* CD-ROM (a Nokia PC Suite szoftvert is tartalmazza)
* Használati utasítás, gyorsútmutató, termékbrosúra
*Csak Európában, a Közel-Keleten és Afrikában
-
#14 ahogy hallottam 240*320 pixel felbontású a kijelző 262 ezer szín -
#13 március körül jön ki Mo-n szerintem Áprilisban már lehet venni, külföldön az ára 80 ezer körül lesz, Mo-n ahogy ismerem őket 90-100 ezer körül lesz -
Dodo55 #12 Itt van angolul is -
#11 Fúh! Ez király! Mennyibe lesz? Mikor lesz? -
#10 látod? :) (#8) -
#9 nem tudja valaki a számnak a cimét ami a videó alatt szól??? -
#8 Aahhhhhhhhhhhhhhh
de komoly azta kur*** eget neki de kemény
mikor jön ki (mikor adják ki Magyarországon???
Meg veszem nekem mindegy hogy mennyibe kerül!!!!!4 -
#7 nemcsúnya csak az a két fehér ív...
csúnya :C