Samsung SGH-E350

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Üdv! Samsung SHG-E370-es telóhoz vettünk egy bluetooth-t, cd feltelepít, windows fel is ismeri, de hogyan tovább? Kell valamilyen program pl a képek átmásolásához?

http://epica.nl

Sziasztok. Nem ebbe a tpocba tartozik de azért elmondom. Megoldhato-e valahogy hogy a Samsung e310-re ne csak 128*128-as képeket tudjak feltenni? A PIMS & file manager nem enged nagyobbat. Miért van ez?

a válaszokat elöre is köszi
tobias88
Van aki tudja, hogy van e egyáltalán játék JSR formátumban. Infrán keresztül raktam ra JAR kiterjesztésû gamet, de nem tudott vele semmit csinálni! Ilyenkor mi van?
tobias88
Hell, nekem a JAR fájlokat nem veszi be a telefon, csak valami JSRfájltipust, ilyenkor mivan, mert olyanban nincs sehol!
Nh Shevits
én még nem vettem hozzá kábelt <#vigyor>
problémádra: aki keres az talál. nemtom hova teszi.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Például én azt kérdezném, hogy vettem hozzá USB kábelt, és ha a PC-re akarom menteni az sms-eket a Samsung PC Studio programmal, akkor hova menti õket, mert nem találom!
Nh Shevits
lál. pont tegnap vettem <#vigyor>
nekem bejövõs ez a kis bébiteló. mi mást lehet még róla mondani?<#nemtudom>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

0Fritz0
Mobil, színes kijelzõs, T-mobile-os, Tesco gazdságos billentyûzettel.
Így elsõ ránézésre ennyi.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Helló!

Mindent ide errõl a telóról!]E350