Samsung SGH-E350
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv! Samsung SHG-E370-es telóhoz vettünk egy bluetooth-t, cd feltelepít, windows fel is ismeri, de hogyan tovább? Kell valamilyen program pl a képek átmásolásához?
http://epica.nl
Sziasztok. Nem ebbe a tpocba tartozik de azért elmondom. Megoldhato-e valahogy hogy a Samsung e310-re ne csak 128*128-as képeket tudjak feltenni? A PIMS & file manager nem enged nagyobbat. Miért van ez?
a válaszokat elöre is köszi
a válaszokat elöre is köszi
Van aki tudja, hogy van e egyáltalán játék JSR formátumban. Infrán keresztül raktam ra JAR kiterjesztésû gamet, de nem tudott vele semmit csinálni! Ilyenkor mi van?
Hell, nekem a JAR fájlokat nem veszi be a telefon, csak valami JSRfájltipust, ilyenkor mivan, mert olyanban nincs sehol!
én még nem vettem hozzá kábelt <#vigyor>#vigyor>
problémádra: aki keres az talál. nemtom hova teszi.
problémádra: aki keres az talál. nemtom hova teszi.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Például én azt kérdezném, hogy vettem hozzá USB kábelt, és ha a PC-re akarom menteni az sms-eket a Samsung PC Studio programmal, akkor hova menti õket, mert nem találom!
lál. pont tegnap vettem <#vigyor>#vigyor>
nekem bejövõs ez a kis bébiteló. mi mást lehet még róla mondani?<#nemtudom>#nemtudom>
nekem bejövõs ez a kis bébiteló. mi mást lehet még róla mondani?<#nemtudom>#nemtudom>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Mobil, színes kijelzõs, T-mobile-os, Tesco gazdságos billentyûzettel.
Így elsõ ránézésre ennyi.
Így elsõ ránézésre ennyi.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.