52
I Go útvonalkereső program PDA-kra
-
kjupika #52 Sziasztok ! Hogyan tudok (harman/kardon gps 810)-re térképet feltölteni és honnan ! -
bugyuszka #51
Nav N Go iGO Amigo v8.4.2.85182 kicsomagoltam hogyan kellfeltelepiteni gps re? -
bugyuszka #50 Nav N Go iGO Amigo v8.4.2.85182 kicsomagoltam hogyan kellfeltelepiteni gpdre? -
bugyuszka #49 http://marci.szuperhost.com/main.php?keres=igo&type=1&kereses=Keres%C3%A9s -
csaby27 #48 Sziasztok!
GPS-t szeretnek vasarolni, amin IGO terkep van(vagy utolag lehet telepiteni ra).
Esetleg tudja valaki, milyen gyartokkal kompatibilis az IGO terkep?
Koszi! -
csoola #47 légyszi segitsetek! feltettem az IGO 8-at a HTC Kaiseremre, el is indul meg megtalálja a cimeket is meg minden, csak éppen azt mutatja rosszul, hogy hol vagyok, hogyan kell beállitani, vagy miért van ez? (konkrétan Budapesten a Clark Ádám teret mutatja a dunaföldvári cimem helyett, ahol vagyok) -
fage27 #46 SZEVA MINDENKI VAN VALAKINEK TUDOMÁSA, HOGY A I-MATE JAM-NAK MENNYI A MEMÓRIA BŐVÍTHETŐSÉGE?
-
kjupika #45 Sziasztok !Tudna valaki segíteni hogy tudom felrakni (harman/kardon GPS-810-re)IGO8!? Ellőre is köszönöm. -
#44 Szerintetek wayteq x820 on hogyan lehet álló képre állítani az igot?
Köszönöm! -
#43 Köszii -
nbs86 #42 Nav N Go iGO Amigo v8.4.2.85182 (Apr 8 2009)
Nav N Go iGO 8 v8.3.2.87762 (April 27 2009) - R3 PDA verzió
Nav N Go iGO 8 v8.3.2.91972 (May 28 2009) PNA-s (PDA-ra is megcsinálták a "leleményesek")
Nav N Go iGO 8 v8.0.0.55127 (Nov 6 2008) R1 széria legfrissebb tagja -
#41 Hii
megtudja vki mondani melyik a legújabb? -
csabamester3 #40 Haliho! Nem tudja valaki hogy hol lehet elérni az uj aeromappc navigaciot? Köszi! -
nbs86 #39 de ez nem megy az új verzióval (Nav N Go iGo v8.3.1.57021)
Csak a régebbin. Van elvileg az újhoz is iylen térkép, de az nem akrt menni sokaknál. -
nbs86 #38 Google: hungary 081006
első találat... -
AdamF #37 iGO 8 - magyar térkép az új MO-ás szakasszal 20081006
ezt nem tudja valaki hol lehet elerni? -
bigbigle #36 ok -
nbs86 #35 az új szoftvert?
Sok helyen árulják vagy nézz körül a neten.. -
bigbigle #34 lehet valahol olcsón PDA-ra? -
nbs86 #33 Megjelent az új:
Nav N Go iGo v8.3.1.57021 FULL EU térképszoftver.
PDA-ra és PNA-ra is. -
hunzool #32 Hahóóóóó! -
hunzool #31 Hahóóóóóó! -
hunzool #30 Norbisz!: Engem érdekel!!!! Írj Privátot légyszi!!!
Kösz -
professional #29 Szia.
Engem érdekelne a dolog.
köszi. -
norbisz #28 MioMap v3.3 megoldható egyszerűen a LN550-re... Ha valakit érdekel, szóljon. -
Dontibee #27 . -
Dontibee #26 Sziasztok!
Ez engem is érdekelne! Ha tudja valaki, hogy lehetne frissíteni egy LG LN550-es GPS szoftware-ét az nekem is meg írhatná. Jó lenne egy cím is, de az lenne az igazi, ha valaki tudna hozzá progit.
Köszi mindenkinek -
#25 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy LG LN550 es szerkezetem 2007.02.22 es szoftware-el, de fel szeretném frissiteni! Olvastam valahól hogy vinni kell 1GB os kártyát meg kis pízt (3-4k) és megcsinálják 07.06 osra teljes EU val! Tudtok esetleg ilyet Pesti címet vagy magát a progit ahol le lehet tölteni? Köszi előre is -
#24 A majmos oldalon mindíg fenntvan a legújabb. -
atombalu #23 Sziasztok !
Holnaputan utazom Bulgariaba és Torokorszagba !
Megtenné valaki, hogy átküldi az e-mail címemre a két térképet ???
Nagyon megköszönném !!!!!
Balazs -
#22 csak rátaláltam a topikra.
2006 os Igo Európai térképekkel, ehhez bemásoltam olyan térképeket, amik 2007 es kiadásúak, és eddig nem voltak benne ezek az országok ( Orsoz, Ukrán, stb ). A PDA-n, az igo indításakor azt írja ki, hogy térképek frissültek, de az új országokat nem találja meg. Mi a teendő? -
#21 Én kaptam ismerőstől, nem tudom hogy ő honnan töltötte le.
Próbáljatok dc-t vagy torrentet. -
opisa #20 Sziasztok!
Engem is érdekelne a Wander által feltett kérdésre a válasz. -
#19 honnan lehet leszedni, és hogyan kell telepiteni? nem igazán vagyok járatos a dologban csak használom :) -
#18 Igen, ma raktam fel a pda-mra. -
#17 a nem kereskedelmi forgalomban szerzett példányokra is fel lehet rakni? -
#16 Megjelent a júniusi frissítés. -
#15 valaki? -
#14 hali. tud valaki valami normális rilizt az EU I-Go-bol? nekem pillanatnyilag ez érhetö el: iGO.2006.GPS.Navigation.Europe.Internal.TRY
namármost akarok venni gps-es pda-t, de elötte kiprobálnám hogy ez megy-e egyáltalán. valakinek valami tapasztalat? -
the1gabor #13 van varez. a mi pda-nkon nem megy vmiert de az ismerösöm nek igen. nemtom mi a baja nekünk.. telepitéskor nem talalja a license -t de ott van.... IGO 2006 rol beszélek egyébként