könyvtárméret limitálása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
ahha

Steam Nick: adakiller

takysoft
persze a dolog filerendszer kérdése is.
fat32, ntfs, ilyen szarokon mit vár az ember.
nem tudom, ext3, jfs, reiser, ezek lehet, hogy tudják.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

AdaKiller
akkor nincs megoldás a kérdésemre:((((

Aquir
ilyeneket lehet kapni érte: :)

xy ezt kapta (amiért a dõlt betûs részt írta)

Dátum: 2005.09.26. 21:59 Adta: PResident Evil
itt jártam zárás elõtt

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

takysoft
nem kaptam privit, miért jár bünti?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Aquir
ezt benézted :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

AdaKiller
senki nem tud segíteni?:(

akyyy
megkaptad a privátomat?
amugy az ilyenekért bünti jár:)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

takysoft
olyan dolog kéne, hogy eleve ne is tudjon létrehozni file-t, ha elfogyott a hely.(ntfs eleve akkora filet hoz létre, mint a célfile)

AdaKiller
fõleg mert vissza is olvastam ahova irányítva lettem, és errõl nincs szó ...

takysoft
ez pl jó dolog lehet akkor is, ha valaki ftp servert üzemeltet, vagy ha megoszt egy könyvtárat írásra lanon, de nem akarja, hogy bármennyit másolhassanak bele.

takysoft
true

AdaKiller
írhattam volna sima windows felhasználást is, de örömmel látom nem csak engem érdekel ez a topic!

AdaKiller
most azért mert beleírtam a dc szót nem értem miért kell oda átírányítani.

takysoft
NE ZÁRJÁTOK!!!! ÉRDEKES A TOPIC!

takysoft
ami tény, az tény, a téma a könyvtárméret limitálás.
nem pedig a dc.
sztem nem kéne zárni.
emgem is érdekel a dolog, csak nem dc miatt, csak amúgy

takysoft
én is jártam itt zárás elõtt, már ha zárják...

nyami
hát nem egészen a dc++-hoz tartozik az a téma...

Fyrex
KERESÕ TESSÉK HASZNÁLNI!

del

itt jártam zárás elõtt

Avanti Crociati!

AdaKiller
hi!

az érdekelne, hogy van-e olyan progi amivel be lehet állítani azt hogy egy könyvtár mekkora szabad helyet foglalhat maximálisan. dc-n akarom az unfinished könyvtárt beállítani így, hogy ne kezdjen bele minden egyes fájl letöltésébe. hanem ha egy fájl lejött akkor kezdej a következõt...

elõre is thx...