Éjjellátó rendszer gépkocsikhoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizony jo 5let. Nem veletlen, hogy az amcsik is ezen keresztul keresik a talib kispajtasokat ha jatszani szertnenek veluk az Apache 30mm gepagyujaval...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Érdekes, ennél mintha valahol már bemutattak volna egy profibb megoldást is, ahol a teljes elülsõ szélvédõre vetítette az éjjellátó képét (tehát átfedésbe kerültek a valós és a vetített kép elemei, magyarul oda vetítette a gyalogost, ahol látná a vezetõ, ha nappal lenne)
Egyébként nagyon hasznos lehet, fõleg vidéken.
Ott mindennapos a részeg bicajos dõlöngél 2 sávon át eset
Egyébként nagyon hasznos lehet, fõleg vidéken.
Ott mindennapos a részeg bicajos dõlöngél 2 sávon át eset
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Aki 200al repeszt az úton azon már ez sem segít.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Hiába szidjátok, szerintem pedig nagyon okos ötlet. A fekete ruhás lámpa és "macskaszem" nélkül karikázó alkoholista kerékpárost elég nehéz észrevenni, lehetsz akármilyen profi sofõr. Talán ennek a cuccnak a segítségével kevesebb hal meg belõlük az úton.
vagy... a birkáknak nem kéne jogsit adni... talán
Elnézést a Sorokért:)
Ezt már csak a szondás autóindító rendszerrel kell kombinálni 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Majd valószínûleg rátapadva a mûszerfalva, és a szélvédõn ki sem nézve, csökkeni fog a balesetek száma.