BitLord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csá!
letöltöttem a Bitlordot, le szerettem volna tölteni a TRAINZ CLASSIC-ot, és 83.3% megállt, mi a hiba? Meg a Driver Paralell Lines-t is leszeretném tölteni. de még 0%, a beállítással lenne a gond? Vagy mi a fene? Vagy ingyen, virusmentes, free, warezoldalt kérnék, ha már ugy sem adtátok id amit korábban kértem.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2>
Csá!
Nagy szerencse h rábukkantam
http://premiermedia.net100.hu/signup.php
http://spiryt.tx.hu/
😄
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Miért van az, h a bitlord szarakodik? Most a netemmel van a baj, vagy már fogalmam sincs 😞(((
Egyszerûen nem tölt se le, se fel...miért nem? Vmit be kell állítani, vagy mi a szösz? Tök gyorsan leszedett nekem 2 kis jó albumot, most meg hírtelen megkergült és sehol semmi 😞(((
nézd meg!
Canon 450 D
E lõre is köszi!
-bocs-
E-mail címem: [email protected]
MSN címem: [email protected]
Elõre is köszi!
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
-Elõre is kösz-
Mert ránézésre csak egy lenyúlt BitComet.
Igazából az lenne a megnyugtató, ha simán a BitLord-ból lehetne a megosztás mértékét (mennyit használjon föl-le) állítani...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
mert a két gép egymástól függetleb traffic shaping szempontjából
vagy már meg van oldva, hogy egy hálózaton van több gép, és mind1iken cfos, akkor azok egymással is dumcsizzanak?
vagy nem? 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
jókis sávszél 😄
talán kb
... got nothin to share with you...
Van két gépen megosztva egy ADSL -es Internet kapcsolat. Az a bajom, ha az egyiken fut a BitLord c. program, akkor teljesen elviszi a sávszélességet, holott csak 30-40k -val tölt. 😞
Hol lehet beállítani, hogy mennyit használjon?