690
  • plamex
    "Tod Lauer, az arizonai Nemzeti Optikai Csillagvizsgáló munkatársa a jelenséget egy bűvész-trükkhöz hasonlította." - én meg sarlatánsághoz hasonlítom ezt a sok feltételezést."

Te talán jobban érted a szakmát ? Amint látom nem mivel még annyit sem tudsz hogy a feketelyuknak gravitációja van.
  • Nyaci
    Jonnie véleményét osztom én is...
    a feketelyukaknak vang gravitácjuk, amúgy mivel vonzanák (szippantanák) magukba az égitesteket és minden mást ?
  • plamex
    "A fekete lyuk gravitációjának köszönhetően rendkívül gyorsan haladnak" - tessék? Ha fekete lyuk, akkor miféle gravitáció?

Mit nemértesz ? Azt hogy feketelyuk vagy azt hogy gravitáció ?
  • Dömper Ármánd
    Azért akarunk minden tmegérteni, hogy ne legyük olyan sötétek, mint egyes fórumozók. Jól látod, lemásolni azért akarjuk, hogy fel tudjuk használni, sajnos tényleg sokszor nem túl szép, hogy egymás ellen használjuk fel, bár most lenne egy-két ötletem.
  • jonnie
    A fekete lyuknak nem tulajdonsága hogy igen erős gravitációs tere van?
  • juhand
    "Ha fekete lyuk, akkor miféle gravitáció?"
    A csóka a kurvára görbült teret akarta így kifejezni.
  • IoIa
    "A fekete lyuk gravitációjának köszönhetően rendkívül gyorsan haladnak" - tessék? Ha fekete lyuk, akkor miféle gravitáció?
    "Tod Lauer, az arizonai Nemzeti Optikai Csillagvizsgáló munkatársa a jelenséget egy bűvész-trükkhöz hasonlította." - én meg sarlatánsághoz hasonlítom ezt a sok feltételezést.
  • szgombos
    Miért akarunk mi emberek mindent megérteni, lemásolni és utána felhasználni lehetőleg egymás ellen?