20
tudtok-e görkoris játékot
-
#20 huu nemond... :P -
#19 BARBIE ROLLERSKATE,
über alles, elhihetitek :D -
Garfield #18 Hmmm, nem volt már ilyen topik a napokban? -
#17 sztem nem lehet, ott nem abbol all a jatek hogy passzolgatsz aztan majd lesz vmi, ott mindig van taktika -
#16 de pótóolja a játék-élmény! -
jefferson83 #15 Azt én sem hiszem el, hogy kézis játékot nem lehet összedobni. Van kosárlabda, jégkorong, rugby és még baseball (mondjuk ez lehet csak nekem bonyolult én máig nem értem, hogy játszák :) is. A kézi se bonyolultabb ezeknél. Szerintem ... Nem lennék nagy kézis játékfan, de szívesen kipróbálnám. Mindenesetre érdekes, hogy nincs. -
#14 ez igaz, de ott nem 22+1 biro+2 assziszt ugyi, akiket egy grafiaki motornak meg kell hataroznia... hanem ugye 14el +biro, vonalbiro ugyi... viszont sokkal osszetettebb a dolog meg igy is... (kedvencem a kezi) de sajna nincs ra igeny ugylaccik... :CCCC a fos EA omleszti a gagyibbnal gagyibb trendi sportjatekait... KEZILABDAT AKAROK!!! :DDDDDD
NAon remeynkedek eccer megtorik a jeg, foleg jonnek a nextgen gepek(pc oldalon meg fizikai kartya) hajra lehet szamolgatni az utkozesket, belemeneseket, hagy rodjanak a terdek meg gyurodjenek riiiltajm a mezek :DDDDD -
#13 kezilabda azert pottyet sokkal bonyolultabbmint a foci abbol nem lehet csak ugy jatekot csinalni:) -
#12 Jet Set Radio Future XBOX-ra
érdemes kipróbálni! -
#11 csak azokon a bizonyos dobozokon (se felsorolni se minősíteni nm akarom)jelent meg göris gém pc-n nm ha talász vmi zsír emut akkor tod nyomni ha megszerzed a konzolos verzsönt
-
SamS #10 minek jáccol gépen, ha meghteheted élöbe is ----> kevesebb a fájdalom :D :D -
#9 Azaz köszi szépen :) egyik haverom halálra kereste már a nevét. -
#8 trickstyle -
#7 nem a trickstyle-ra gondolsz? -
jefferson83 #6 Gördeszkás van a Tony Hawks asszem, de még nem játszottam vele, csak mobilon :) Görkorcsolyásról nem hallottam.
OFF
Kézilabdás játékról tudtok ? Én azt nagyon hiányolom :)
ON -
#5 Ugyan csak kicsit hasonlít a témához de volt régen jópár éve valami légdeszkás játék olyan mintha gördeszkáznál csak lebeg (mint a back to the future-ben :)). És futurisztikus pályákon kellett játszani futurisztikus emberkékkel. Nem tudja valaki véletlenül a nevét?? -
#4 minek jáccol gépen, ha meghteheted élöbe is
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1113990654 -
#3 Csak egyről hallottam, az az Agressive Inline, viszont már régi, szal grafika tré.
Google ezt adta, keress vmit róla, de szerintem nincs is kint PC-n.
http://gameswelt.de/konsolen/previews/a/aggressiveinline-ps2/index.php -
#2 8-10 éve volt ilyen, atomszar volt :D -
#1 létezik görkorcsolyás játék?
ha igen akkor mi a játéknak a neve