26
Segítsetek pls!
-
#26 Például ezzel jelszavazás. -
Phoenix500 #25 Sziasztok!Tudja v.ki,hogy lehet jelszavazni tetszőleges fajl mappát,programot.WinXP Home Edition-ban?
-
#24 Üdv. Hogy én mekkora láma fasz vagyok! Újra lett rakva az xpm, faszán lekódoltam az én felhasználói fiókomat!Eddig jó, csak az a baj nem jut eszembe a jelszavam mert másikat kezdtem el használni!Igen tudom hülye vagyok! Erretudok is 1 hirtelen megoldást a formatot, de az nem jó mert elég fontos dolgok vannak berakva a dokumentumokba! Szóval nekem abban segítsetek hogy teljessen levédtem a felhasználói fiókomat és valami progival vagy bármivel amivel lehet azzal nekem meg kellene fejetnem a kódot!Nagyon fontos lenne!Kérlek segítsetek! -
#23 98-ban is volt beállítható jelszó amit indításkor kért. -
#22 ja és magyarul kommunikál, ami ilyenprogramnál jól jön))) -
#21 ez a tökéletes mivel jelszót nem tárol, letitkosítja a rendszer merevlemezt is ha akarod
Free_Compusec_v4.18.1_by_CE-infosys.zip
vigyázz a jelszó megadásával mert alapból angol a bill.induláskor, ha rosszul nyomogatod, particiót pakolhatsz újra. -
#20 Az sem kell hozzá: ctrl+c simán megszakítja. :]
-
Dodo55 #19 Ha meg win9X alá kell:
Turbo Pascal, aztán:
uses crt;
var pwd,gpwd: string;
label loop,ok;
begin
gpwd:='Jelszó';
loop:
readln (pwd);
if pwd=gpwd then goto ok else goto loop;
ok:
end.
A kódban a 'Jelszó' helyére a kívánt jelszót berakni, aztán compile, aztán berakni autoexec.bat-ba, aztán w9x boot előtt kérni fogja.
Persze egy bootfloppyval simán fel lehet törni az autoexecből való kiszedéssel. -
Ben C #18 -.- -
#17 pgp -
#16 bevalottad, FASZ VAGY!!!!!! -
#15 nos, erre jo a rendszergazdai megkerülés
legjobb védelem:
a rendszergazdát alapbol átnevezni pl. "XPhacker" nek
aztán a KLASSZIKUS INDITÁSra klikkelni
XPtweak pl. tökéletesen alkalmas erre
előnyök:
a bejelentkező neved is magadnak kell beirnod, és amig vki nem tudja,addig sziv
rendszergazda helyett is (jelen esetben XPhacker-t) más nevet kell beirnia, tehát rendszergazdaként sem tud bejelentkezni
hátrányok:
hosszadalmas bejelentkezés, alternativ bejelentkezés kizárva, bejelentkezés felülbirálása kizárva
nahh, topic zárható, kérdés tökéletesen megválaszolva -
#14 ez jó :)))))))))) -
#13 minr mondta volt egy bölcs kollega: nem mindenki utp kábellel a seggében született :)
streetracer:
Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok -> katt felhasználóra -> jelszó létrehozása -
#12 Vezérlőpult/Felhasználói fiókok
kiválasztod a sajátodat és ott van hogy jelszó létrehozása ... -
#11 ok, köszi a segítséget! A topicot töröljétek, bocs, hogy fasz vagyok! :PP thx -
#10 Fikázás helyett inkább segítenétek szerencsétlennek ... -
#9 behalok :c
Vezérlőpult --> Felhasználói fiókok --> (a te fiókod) --> Jelszó létrehozása -
#8 azt hogy kell? -
#7 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
loál ez a topik -
#6 + xp -
#5 Akkor az jelszavas védelme miért nem jó? -
#4 de XP-t -
#3 lál -
#2 Nem XP-t használsz? -
#1 Hi srácok! Egy olyan program kéne nekem, ami a Windows indítása előtt kér egy jelszót és amíg a jelszót be nem írom addig nem enged belépni a Windowsba. Aki tud ilyen program, az legyen oly kedves és ossza meg velem. THX