Need for Speed: Most Wanted Black Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megjött <#vigyor2>#vigyor2>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Már nagyon várom , fain gém lesz, remélem nem unom meg mint a underground 2-öt, a grafika valami fantasztikus csak bírja majd a videókarim sírok .
ezért felesleges volt 6800-at venned SZVSZ de ha quake 4-re vagy age of 2-re is igényt tartasz, akkor viszont jól tetted
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mar az elso resz is igen bejott.Az underground 1-2 is jo volt,de a videok alapjan ismet felulmuljak magukat(remelhetoleg)
Ezert mar beszereztem egy GF6800 at, nehogy gondjaim adodjanak novemberben.
Mar csak egyetlen problemam van..... mikor lesz mar nov vege.
Turelmetlen vagyok!!!!!
Ezert mar beszereztem egy GF6800 at, nehogy gondjaim adodjanak novemberben.
Mar csak egyetlen problemam van..... mikor lesz mar nov vege.
Turelmetlen vagyok!!!!!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Akkor nézzük az NFS részeket:
Nfs 1.
Nfs 2.
Nfs 3.- Hot Pursuit
Nfs 4.- High Stakes (Illetve európai verzióban Road Challenge)
Nfs 5. - Porsche Unleashed
Nfs 6. - Hot Pursuit 2
Nfs 7. - Undergound
Nfs 8. - Underground 2
Nfs 9. - Most Wanted
Annyit még, hogy volt a legelsõ résznek és a 2. résznek is egy kibõvített kiadása, Special Edition címmel, de ezek kiegészítések, nem szímítanak bele, illetve a Motor City Online eleinte NFS névvel futott, de késõbb levették róla, tehát az sem számít bele az aktuális sorszámba. Szóval szerintem is a 9. lesz a Most Wanted. :-)
Nfs 1.
Nfs 2.
Nfs 3.- Hot Pursuit
Nfs 4.- High Stakes (Illetve európai verzióban Road Challenge)
Nfs 5. - Porsche Unleashed
Nfs 6. - Hot Pursuit 2
Nfs 7. - Undergound
Nfs 8. - Underground 2
Nfs 9. - Most Wanted
Annyit még, hogy volt a legelsõ résznek és a 2. résznek is egy kibõvített kiadása, Special Edition címmel, de ezek kiegészítések, nem szímítanak bele, illetve a Motor City Online eleinte NFS névvel futott, de késõbb levették róla, tehát az sem számít bele az aktuális sorszámba. Szóval szerintem is a 9. lesz a Most Wanted. :-)
már van törés?!
<#email>#email>) fõleg!!!
HA MÁÁÁ ITT TARTUNK, én is nfs fun vok(NFSU
nem akarok béle szóni:-nfs1-5
-hotpurshit1-2
-under...1-2
-nfs porshe
PLUSZ A MOST... A 11.
<#email>#email>
-hotpurshit1-2
-under...1-2
-nfs porshe
PLUSZ A MOST... A 11.
<#email>#email>
"A Most Wanted lesz a tizedik a sorban "
szerintem a kilencedik 😊
szerintem a kilencedik 😊
Már várom...a 9 éves lányom is nagy NFS fan
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
"Kilenc év. Ennyi idõ telt el az elsõ Need for Speed játék megjelenése óta ..." és azóta csak rosszabb lett az aszfalt textúra <#hehe>#hehe>
Emiatt kár aggódnod...
"Kapható" lesz itt is...😛<#nyes>#nyes>
"Kapható" lesz itt is...😛<#nyes>#nyes>