409
meddig mehet el
  • Hanga
    vagy csak simán Don Go
  • Esrohnoil
    Esetleg Don Juan.
  • Esrohnoil
    Kaszanova. :D
  • Hanga
    a leghitvanyabb,mikor megcsaljak az embert,es emeszti magat,hogy mit rontott el az egeszben.pedig lehet,hogy egyszeruen csak egy jellemgyenge emberbe szeretett bele...
    ja,a fogalmak tisztazasa vegett,kicsit hibas a topic cime...aki megcsalja a masikat(hímnemben),az MI?,,
  • NeoMaN
    azért mert fűvel-fával lefexik még nem ribanc, nem kurva...
    általában arra mondják ezt aki mindenkivel lefexik, kivétel velem!
    :DDDD

• leveskocka
    a leghitvanyabb,mikor megcsaljak az embert,es emeszti magat,hogy mit rontott el az egeszben.pedig lehet,hogy egyszeruen csak egy jellemgyenge emberbe szeretett bele...
    ja,a fogalmak tisztazasa vegett,kicsit hibas a topic cime...aki megcsalja a masikat(nonemben),az nem kurva,hanem ribanc:)
    valoszinuleg nem penzert teszi:)
  • Zúzmara
    Uhh... ez durva.
  • ChevyG #82
    mi nem megcsalás miatt szakitottunk
    pojénnak szántam, de ezek szerint nem tünt annak. botsi
  • Yeltzin
    nem hát, de ez fiatal korban benne van a pakliban

már elnézést, de 25-30 éves korig nagy baromság azt várni a másiktól, hogy kihagyja az élet fontos tapasztalatait.... persze megtörténik gyakran, de ez később csattanó pofon.... emiatt van az a sok szar házasság, tévedésen alapuló kapcsolat... vagy a vágyak törnek elő túl későn, vagy a felek belebuknak a tapasztalatok hiányából adódó problémákba
  • a
    hát nemtudom, lehet, hogy egy 20 éves házasság esetén a csupán testi síkon történő félrelépés (ha megfelelően kezelik) csak élénkíti a kapcsolatot, de ha 1 éve vagy a barátnőddel és már másfelé kacsintgat akkor az nem okés...
  • Yeltzin
    ez igaz, tolvajtól lopni sztem sem lehet :)
  • Yeltzin
    "akkor annak nem az a módja, hogy megcsal"

Lehet, hogy a szexet leszámítva mindenben megfelelsz, és csak a szex miatt nem érné meg neki szakítani.

Túl komolyan veszik az emberek a szexet, ez csak egy szükséglet, emiatt nem éri meg bárkit bántani vagy elhagyni.... Biológiai, testi dolog, mint az evés, alvás...
  • musha
    ja és a fogalmak tisztázása végett: megcsalni csak azt lehet, aki szereti a másikat, aki százfelé kjúrogat, azt nem.
  • musha
    1 szempontból vagyok ÉN a hibás, ha megcsalnak: hogy félreismertem az illetőt. ez az én hibám.
    ha a párom megcsal, mert valami nem tetszik (nem elég) bennem, akkor annak nem az a módja, hogy megcsal - ergo ő a hibás.
  • Yeltzin
    nem szabad a nőket lekurvázni, csak mert élik az életüket, főleg ilyen fiatalon, kötöttségek nélkül.... hát egyszer élünk, gyerekek, csapjunk bele!
  • Yeltzin
    de, ez egészen így van, csak a társadalom nem épp ezt sulykolja az agyakba...
  • Yeltzin
    a nő is ember, és nem várhatjuk el senkitől, hogy megvonja magától az élet örömeit... ha meg akarja vonni, az rendben van, de az tényleg azt jelenti, hogy fontos számára a kapcsolat lelki síkon is (és ezt ápolni kell, nagy munka fenntartani)

ha viszont szexhiánya van, és nem szeretne egyetlen partnernél leragadni, akkor így kell elfogadni, és nem szabad túl komolyra venni vele a figurát (szex kifulladásig, nincs abban semmi rossz)

• krisztike
    ez nem egészen így van ...
  • krisztike
    hááát van benne valami...
  • krisztike
    házasságom előtti dolgokat összegezvén vágták már ezt az arcomba ...habár volt olyan is ,amikor a barátom vágta a képembe mert nem olyannak gondolta az együttlétünket ,amilyenre sikerült éppen ...
  • Yeltzin
    "ha a barátnöm kefélne félre, akkor kedvesen átkarolnám, fognám az ásót, és azt mondanám, hogy kicsit kimegyünk az udvarra"

Buta, hiú reakció. Ha a bnőd félrekúr, akkor a hiba bizony BENNED van. Ha ezt rosszul reagálod le, akkor duplán hibázol... Ha megcsalnak, az a legbiztosabb jele annak, hogy kevés vagy, ilyenkor illik búcsút inteni. Ha zavar a dolog. Ha nem zavar, mert mondjuk te is jobbra-balra belógatod, akkor meg minden rendben, zajlik az élet.
  • Esrohnoil
    "de ennek semmi köze nincs az ásóhóz"
    ...és a kazánfűtő lapáthoz? :D
  • ChevyG #67
    szoval 5 éve kerülgetitek egymást? hát nem mondom, kitartó vagy...
    minden nö volt lány... a lányok ilyenek, de hamar kinőnek belőlük
    szerintem ne mond el neki, keress mást, de félszemed tartsd rajta,ha helyzet van akko csapj le rá...
    ha a barátnöm kefélne félre, akkor kedvesen átkarolnám, fognám az ásót, és azt mondanám, hogy kicsit kimegyünk az udvarra...

egyébként mátol nincs meg a barátnöm (1,5éves kapcs.), de ennek semmi köze nincs az ásóhóz
  • Esrohnoil
    A 2. és a 4., ill. az 1. és a 3. pont nem zárja ki egymást. :)
  • musha
    az én olvasatomban akkor lennél kurva, ha a 4. pont szerint cselekednél. a többinek semmi köze szerintem a kurvasághoz.
  • Esrohnoil
    Akkor gondolom amit 2. pontnak írtál, az nem él...
    V. igen? :D
  • krisztike
    nem számít ... ,ha arra adnék akkor ki se mennék az utcára ...
  • krisztike
    bocs ezt én írtam csak a férjem még nem jelentkezett ki ...
  • Esrohnoil
    Sztem meg túlságosan számít neked h. mit mondanak mások. :D
  • musha
    de te fiú vagy, hogy lehetnél kurva?
  • petyka2
    tévetsz !!!!
    1.ha nem fekszem le vele akkor azért vagyok kurva ...
    2.ha lefekszem vele akkor meg azért ...
    3. ha nem kefélek senkivel ,akkor azért ...
    4. ha mindenkivel kefélek ,-mint a nyúlak-,akkor pedig azért ...
    ez már csak így van ...
  • Esrohnoil
    LOL :DD
    Így is hozzá lehet állni. Bár ennél a típusnál nem árt gumit használni.
  • Esrohnoil
    De azt mondta tetszik neki és szívesen járna vele, ha nem lenne... ilyen. Én is messziről elkerülöm a könnyűvérű csajokat.
  • MacrosTheBlack
    Dugd szét izomból. :D
  • desigo
    Örülj neki,hogy kiderült,hogy milyen is ő valójában.
    Rosszabb lenne ha folyamatosan átverne,becsapna és nem is tudnál róla.
  • Yeltzin
    miért, akkor sínen vagy, és nem kell sokat költeni virágra :) (majd vesz neki a többi lúzere)
  • a
    Nekem amúgy ez az egyik rémálmom, hogy tetszik egy csaj és amikor már odáig jutna a dolog, kiderülne, hogy egy lotyóóóó
  • a
    Ne az elkohol segítségét keresd, hanem egy másik lányét... talán úgy sokkal hamarabb elfelejted!

(mellesleg azért nem vagyok annyira jó tanácsadó )
  • geigermuller
    Ha olyan egyszerű lenne elfelejteni.. Igyekszem, ebben segít némi alkohol is.
    Igen, sajnos az ideát láttam benne amióta ismerem ( ~ 5 év ), és ez a szomorú, h ennyi idő alatt félreismertem teljesen.
  • Adi
    de őt bokornak nézzi!:D