Összeomlás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Meg micsoda felesége volt O_o

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Azért a rendõr is jellemhibás volt egy cseppet.Lelõtte a kiscsaj apját utána meg odament csevegni mintha semmi sem történt volna.

mrzed001
Abban igazad van, hogy az összeomláshoz vezetõ út nem 1 napos, viszont maga az összeomlás az egy pillanat mûve. Az a pillanat, amikor az agy úgy dönt, hogy nincs jövõ, minden mindegy és elengedi az összes kontrolt és állati ösztönt.
A durva benne az, hogy elég szilárd jellem volt, ezért megtartotta a józan eszét utána is, és nem kezdett el eszetlenül öldökölni (csak szisztematikusan, akit úgy érezte, hogy megérdemli, vagy önvédelembõl)
Ez a durva, hogy összeomlott, de nem teljesen, nem a totális állati ordító és gyilkológéppé vált, csak rideg gyilkológéppé (akinek már csak 2 célja maradt)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
az annya is kattan tvolt, az üveg állatokkal, és a halott kutyájával....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Ja mert az pl. teljesen normális hogy ugyan kirugták hónapokkal ezelõtt, de azért eljár ugyanúgy reggelente hogy az anyja ne tudja meg, mindezt felnõtt fejjel?:) Hiába dühös és elkeseredett valaki, ilyet akkor sem szokás csinálni. Egy normális ember nem kattant volna be a dugóban a nyomás alatt, ebbõl következõen ott sem volt már normális, tehát nem kezdõdhetett csak ott a folyamat. Habár abban egyetértek hogy ott azért határozottan felgyorsult. Egyszerûen csak az utolsó napot nyomták be a filmbe mert az elõtte történtek unalmasak és lassúak, azonfelül így még nagyobbat üt a sztori azoknál akik csak annyit fognak fel hogy "hoppá, hirtelen bekattant".

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

RelakSfromhome
Ja, már akkor is elég zsizsa volt a csákó, de a dugóban a meleg, a beszart légkondi, az a hülye légy, a visítozó kölykök, a képét rúzsozó p|n@ látványa, meg az a b@z1 kopasz abban a krv@ verdájában nem tud nyugton maradni, b@sazogatj@ folyton azt a kibszott DUÁJÁT!!! <#ticking><#kuss><#falbav><#gun><#violent>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mrzed001
De ott jött el az a pont, ahol teljesen betelt a pohár és elindult az összeomlás.
Addig csak dühös és elkeseredett, itt viszont összeomlik, és jön a minden mindegy

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ne felejtsük ki a náci fegyverbuzit vagy az öreg golfost se, ha a legjobb részeket emlegetjük.:)
Viszont az egész összeomlás nem útlezárással kezdõdött, csak a film. Az összeomlás akkor már régen tartott a válóperrel, a kirugásával, ésatöbbi. A filmben ebbõl már csak az utolsó napot látjuk, nem az egész folyamatot.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

mrzed001
Az éttermes rész se volt rossz, de az igazi az útlezárásos volt (az elején ebbõl is indult el az egész összeomlás)

Solid Snake GH
Kötelezõ mû, Joel Schumacher olyan idõszaka, amikor jó filmeket rendezett.
Michael Douglas és Robert Duvall alakítása nagyon jó.

Kedvenc rész: a gyorsétterem :)

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

akyyy
ha ezen te nem tudsz röhögni...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakSfromhome
Meg a táskájának a hihetetlenül értékes tartalma :)

CodeRed
Hát nem egy vígjáték, de mikor Douglas bácsi a huligánok után kiabál,hogy "-hééé!a táska itt maradt!!!" miután agyonverte õket mert elakarták lopni a táskáját az azért beszarás volt <#idiota>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Punker
alap film, ez volt az elsõ film amit DVD-n megvettem <#vigyor2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

zaki
Falling Down

rezsofiz
xf-.a

sazl : c

Lacc
Ennek hogy híjják az angol címét? :)
Yeltzin
ha ezen a filmen te röhögsz, akkor sajnos nagyon messze vagy a lényegtõl....

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

RelakSfromhome
Aucs :D

A rendszám azért jó :) D-FENS V-DELEM

mrzed001
Ez egy alapmû
Már majdnem scifi, annyi társadalom és jellemkritika van benne elrejtve :)

akyyy
hát jah, :D kurva nagy:D

a film meg azért jó mert tiszta San Andreas :D Los Santos<#eljen><#hehe><#hehe><#hehe>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakSfromhome
Bexarás ez a film :D

Még a felénél sem járok, de már szétröhögtem a fejem Michel Douglas figuráján :)