Összeomlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A durva benne az, hogy elég szilárd jellem volt, ezért megtartotta a józan eszét utána is, és nem kezdett el eszetlenül öldökölni (csak szisztematikusan, akit úgy érezte, hogy megérdemli, vagy önvédelembõl)
Ez a durva, hogy összeomlott, de nem teljesen, nem a totális állati ordító és gyilkológéppé vált, csak rideg gyilkológéppé (akinek már csak 2 célja maradt)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Addig csak dühös és elkeseredett, itt viszont összeomlik, és jön a minden mindegy
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Viszont az egész összeomlás nem útlezárással kezdõdött, csak a film. Az összeomlás akkor már régen tartott a válóperrel, a kirugásával, ésatöbbi. A filmben ebbõl már csak az utolsó napot látjuk, nem az egész folyamatot.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Michael Douglas és Robert Duvall alakítása nagyon jó.
Kedvenc rész: a gyorsétterem :)
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
A rendszám azért jó :) D-FENS V-DELEM
Már majdnem scifi, annyi társadalom és jellemkritika van benne elrejtve :)
a film meg azért jó mert tiszta San Andreas :D Los Santos<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Még a felénél sem járok, de már szétröhögtem a fejem Michel Douglas figuráján :)