28
-
#28 Nem nem kér érte pénzt hanem csak annyit hogy megéljen belőle normálisan azt kész. -
Raszkolnyikov #27 ott a pont. De aki pl.: Britnit szereti? Szegény nem talál magának rendes munkát. Letörik a körme. Ő nem tudja hobbiból csinállni. Szegény. -
Caro #26 Az IFPI szerint a digitális fájlellenőrzésé a jövő...
Szerintem meg a nyílt zenéé!
Ezek olyan hülyék. Semmilyen magáravaló operációs rendszerbe nem fognak ilyen bonyolításokat belerakni, a jelenlegi jól működő algoritmusok helyére, csak hogy ezek jól járjanak.
Nem fogják a számítógépek teljesítményét önkényesen korlátozni.
Újra jelennek meg a fiatal, lelkes bandák, akik ZENÉT csinálnak, és nem pénzért, hanem egyszerűen feldobják a netre!
Az igazi művész nem a pénzért csinálja. És az igazi művész nem ezzel foglalkozik főmunkaidőben, hanem készségből, hobbiból megy neki. -
MagyaR #25 Ezek sem hallottak még a tűzfal fogalmát :D.
Inkább letöltök vmi jó vírusírtót vagy tűzfalat ami felismeri, ha egy fájl vírusos, azt ennyi. -
MagyaR #24 Ezek azért sem normálisak, ert amiután így elterjesztették, hogy ez a progi letörli ezeket a fájlcserélőket a gépről, ki az a hülye aki letölti????? -
Piscator #23 És sok ember rá szolgál a hülyének nézésre :-(
cinikus, és szánalmas.
Talán nem pont ŐK tettek virust a kazaa,ba, nem ők terjesztenek virusokat fájlcserélökön?
Minden normális ember egy normális viruskeresőt rak fel, és úgy p2p-zik, a normális p2p szoftverről nem beszélve. -
Piscator #22 Forduljanak fel!
Legyen legális a kalózkodás! -
FecaA #21 Épp ezt teszem! A magam kis azureusával! :D -
#20 remélem elnéz a RIAA felé a Rita... -
MacrosTheBlack #19 Ezeket robbantaná már fel vmi arab terrorista... Engem is idegesítenek az ilyen bsa klónok, látszik nincs munkájuk, azzal szórakoznak hogy a becsületes embereket idegesítik. -
MacrosTheBlack #18 Igen. Magukból indulnak ki. -
Pönye #17 Na megyek én is leszedek pár giga filmet és zenét. -
Fenjoy #16 no mennek tölteni...csak azért is: ) -
Fenjoy #15 az hogy hülyének nézzik az embert, virus ellen meg vannak komoly virusirtok, nem ez a szar...promocios otvar... -
Sh4dow #14 Ezen 10 percet röhögtem! :DDDD
De aza vicc, hogy ilyen hülyeségekért vki(k) pénzt kapnak... -
savior #13 amint irtak csak a virusokat akarjak visszaszoritani. nem ertem mi ebben a rossz?
-
shusaku #12 ahaha, ez a duma legalább annyira szánalmas, mint az a régi reklámok a mahasztól, hogy a kalózkazettát begyűri a magnó és milyen ciki már.... :DDDD -
FecaA #11 Ez 1 vicc!
Valakinek jól megkéne hackelnie az oldalt, azt rárakni a linkre 1 Azureust! :D Mekkora mókás dolog lenne má! -
worldwideweb #10 "Lévén hogy ez legális dolog"-->Vigyázz, mert a következő tervük majd az lesz hogy ez az állításod ne legyen helytálló! -
Fenjoy #9 ez ÜberLoL, hogy lenyugtassam magam letöltök pár giga Mozartot... -
DWz #8 Koszonom szepen, vegre egy program, amit azonnal le fogok tolteni, es hasznalni! Es az is tok rendes toluk, hogy ingyen adjak! :) -
intrex #7 Jut is eszembe, le akartam szedni egy csomó zenét.
Lévén hogy ez legális dolog, nem lehet belőle problémám. Méghogy fizessek 4-5000 Ft-ot CD-nként. Bazz... :)))) Havi 2 CD árából full internet elérést kapok, töménytelen zenével :) -
juhand #6 "Éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy azok, akik biztonságban akarják tudni a kártevőktől a PC-jüket, azok töltsék le " a DC++ p2p programot. -
HUmanEmber41st #5 Ennél még sokkal hülyébnek nézik/gondolják az embereket... -
fawcet #4 Ez a tendencia meddig folytatódik? Lassan már őket lehet beperelni személyes jogok megsértése miatt. -
intrex #3 Ó istenem de hülyék ezek.... aaaa.... ennyire hülyének néznek minket?
:))) -
#2 Hogy ez milyen marhaság már megint
A cégeknél általában HTTP proxy van amin NEM LEHET p2p töltögetni, szóval pont hogy a vállalatok nem látják ennek a sz.rságnak semmi hasznát (és hogy milyen rejtett funkciói lehetnek, no abba meg már belegondolni sem merek)
A vírusok meg (bár kazinál voltak ugyan, de máshol) nem p2p-en terjednek, hanem: mail - web
-
peterx #1 Csak a torrent-et ne szivassák meg.. A többi nemérdekel mert nem használom :)