28
  • Nudlisz
    Nem nem kér érte pénzt hanem csak annyit hogy megéljen belőle normálisan azt kész.
  • Raszkolnyikov
    ott a pont. De aki pl.: Britnit szereti? Szegény nem talál magának rendes munkát. Letörik a körme. Ő nem tudja hobbiból csinállni. Szegény.
  • Caro
    Az IFPI szerint a digitális fájlellenőrzésé a jövő...
    Szerintem meg a nyílt zenéé!
    Ezek olyan hülyék. Semmilyen magáravaló operációs rendszerbe nem fognak ilyen bonyolításokat belerakni, a jelenlegi jól működő algoritmusok helyére, csak hogy ezek jól járjanak.
    Nem fogják a számítógépek teljesítményét önkényesen korlátozni.
    Újra jelennek meg a fiatal, lelkes bandák, akik ZENÉT csinálnak, és nem pénzért, hanem egyszerűen feldobják a netre!
    Az igazi művész nem a pénzért csinálja. És az igazi művész nem ezzel foglalkozik főmunkaidőben, hanem készségből, hobbiból megy neki.
  • MagyaR
    Ezek sem hallottak még a tűzfal fogalmát :D.

Inkább letöltök vmi jó vírusírtót vagy tűzfalat ami felismeri, ha egy fájl vírusos, azt ennyi.
  • MagyaR
    Ezek azért sem normálisak, ert amiután így elterjesztették, hogy ez a progi letörli ezeket a fájlcserélőket a gépről, ki az a hülye aki letölti?????
  • Piscator
    És sok ember rá szolgál a hülyének nézésre :-(
    cinikus, és szánalmas.
    Talán nem pont ŐK tettek virust a kazaa,ba, nem ők terjesztenek virusokat fájlcserélökön?
    Minden normális ember egy normális viruskeresőt rak fel, és úgy p2p-zik, a normális p2p szoftverről nem beszélve.
  • Piscator
    Forduljanak fel!
    Legyen legális a kalózkodás!
  • FecaA
    Épp ezt teszem! A magam kis azureusával! :D
  • Ch_Slater
    remélem elnéz a RIAA felé a Rita...
  • MacrosTheBlack
    Ezeket robbantaná már fel vmi arab terrorista... Engem is idegesítenek az ilyen bsa klónok, látszik nincs munkájuk, azzal szórakoznak hogy a becsületes embereket idegesítik.
  • MacrosTheBlack
    Igen. Magukból indulnak ki.
  • Pönye
    Na megyek én is leszedek pár giga filmet és zenét.
  • Fenjoy
    no mennek tölteni...csak azért is: )
  • Fenjoy
    az hogy hülyének nézzik az embert, virus ellen meg vannak komoly virusirtok, nem ez a szar...promocios otvar...
  • Sh4dow
    Ezen 10 percet röhögtem! :DDDD
    De aza vicc, hogy ilyen hülyeségekért vki(k) pénzt kapnak...
  • savior
    amint irtak csak a virusokat akarjak visszaszoritani. nem ertem mi ebben a rossz?
  • shusaku
    ahaha, ez a duma legalább annyira szánalmas, mint az a régi reklámok a mahasztól, hogy a kalózkazettát begyűri a magnó és milyen ciki már.... :DDDD
  • FecaA
    Ez 1 vicc!
    Valakinek jól megkéne hackelnie az oldalt, azt rárakni a linkre 1 Azureust! :D Mekkora mókás dolog lenne má!
  • worldwideweb
    "Lévén hogy ez legális dolog"-->Vigyázz, mert a következő tervük majd az lesz hogy ez az állításod ne legyen helytálló!
  • Fenjoy
    ez ÜberLoL, hogy lenyugtassam magam letöltök pár giga Mozartot...
  • DWz
    Koszonom szepen, vegre egy program, amit azonnal le fogok tolteni, es hasznalni! Es az is tok rendes toluk, hogy ingyen adjak! :)
  • intrex
    Jut is eszembe, le akartam szedni egy csomó zenét.
    Lévén hogy ez legális dolog, nem lehet belőle problémám. Méghogy fizessek 4-5000 Ft-ot CD-nként. Bazz... :)))) Havi 2 CD árából full internet elérést kapok, töménytelen zenével :)
  • juhand
    "Éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy azok, akik biztonságban akarják tudni a kártevőktől a PC-jüket, azok töltsék le " a DC++ p2p programot.
  • HUmanEmber41st
    Ennél még sokkal hülyébnek nézik/gondolják az embereket...
  • fawcet
    Ez a tendencia meddig folytatódik? Lassan már őket lehet beperelni személyes jogok megsértése miatt.
  • intrex
    Ó istenem de hülyék ezek.... aaaa.... ennyire hülyének néznek minket?
    :)))
  • mrzed001
    Hogy ez milyen marhaság már megint
    A cégeknél általában HTTP proxy van amin NEM LEHET p2p töltögetni, szóval pont hogy a vállalatok nem látják ennek a sz.rságnak semmi hasznát (és hogy milyen rejtett funkciói lehetnek, no abba meg már belegondolni sem merek)
    A vírusok meg (bár kazinál voltak ugyan, de máshol) nem p2p-en terjednek, hanem: mail - web
  • peterx
    Csak a torrent-et ne szivassák meg.. A többi nemérdekel mert nem használom :)