SG: Siófok Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
korod alapján próbáltam következtetni. <#rolleyes>#rolleyes>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Tavaly rajtuk keresztül voltam a parton kölcsönzõs Zamárdiban, napi 8 órára de egyáltalán nem szakadtam meg, jó kis meló volt szerintem.
Ha nem melódiák, akkor az a lényeg hogy idõben kezdj el munkát keresni és akkor találsz neked megfelelõt.
http://kromek.hu/blog/ -apu-
aki Siófokon lakik légyszíves segítsen..hol találunk valami olcsó szállást ilyen kiadó szoba serüséget vagy mind1..:)
kösz elõre is:)
Mail: [email protected]
...and may the force be with you!
az Art Café tényleg jó hely én is ott iszogatok minden héten :)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Bacardi Cafe?
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Áhh cc bezzeg a szegedi meg miskolci egyetemen vannak bulik meg ilyesmik, itt ezekszerint az ég világon semmi nincs a nyáron kívül:(
Idén már nyáron is alig voltak.
V9ykn8_TZL0
Lehet idemegyek, de télen suli idején a holt szezonbe pont akkor tök uncsi ez a hely, nem?
saddalim:gasekgasko
trencséni:dávid
member3:password3
<#mf2>#mf2>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Kicsit keson nyilt ez a topig, nem gondoljátok?:D
Mindenesetre szoNbaton megyek Siofokra...eskuvo lesz \o/
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!