SG: Siófok Connection

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
meterologus mihály
jah akkor semmi :)
korod alapján próbáltam következtetni. <#rolleyes>

Rockynhooo
feladtam most egy hirdetést hátha jelez vki meg én is bujom az oldalakat: ) melodiák nem hiszem h foglalkozna velem mer év eleje óta már nem vok tanulo.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

alternatív megoldás a MelóDiák. Velük lehet egyezkedni (idõbeosztás és munka típusa terén) Viszont a jól fizetõ munka kevés, sokat lehúznak maguknak. Asszem a legtöbb munka 400Ft/óra.
Tavaly rajtuk keresztül voltam a parton kölcsönzõs Zamárdiban, napi 8 órára de egyáltalán nem szakadtam meg, jó kis meló volt szerintem.
Ha nem melódiák, akkor az a lényeg hogy idõben kezdj el munkát keresni és akkor találsz neked megfelelõt.

Rockynhooo
sejtem , gondolom ott nincs olyan ,hogy na szombat este hagy menjek már el partyzni fõnök :| :) csak faterom azt akarja h menjek le és szerezzek melot, mert tavaly voltunk és rengeteg ilyen 18-20 éves dolgozo volt ott és akkor mekkora yo lenne ha én is :D bár jol is jönne a pénz de akkor elmegy a nyaram :S Neten már nézegettem de annyira nincsenek még hirdetések inkább csak akik keresik, lehet majd feladok én is egyet.

Elég könnyû, de akkor az éjjel-nappal meló lesz :)

Rockynhooo
mennyire könnyû melot találni egy szezonra Siófokon?

nagyon áll a topic, de azért rákérdezek ki hol szilveszterezik, van valami jó ötlet, jó hely?

apu
Készítettem egy link gyüjteményt a városról: http://siofoklap.extra.hu/

http://kromek.hu/blog/ -apu-

Szinte az egész városban találtok ilyeneket. Rengeteg helyen kinn van a tábla. Nem nehéz találni. A part környékén meg szinte a házak 70-80%-ánál adnak ki szobát.

csõ!

aki Siófokon lakik légyszíves segítsen..hol találunk valami olcsó szállást ilyen kiadó szoba serüséget vagy mind1..:)
kösz elõre is:)

Segítséget kérnénk. Siófokon keresünk társbérletre kiadó kisebb irodát, illetve irodahelységet. Heti 2 napra, napi 4-6 órára. (Berendezés, internet, telefon -elöny) Köszi.
Mail: [email protected]
Tegnap volt valami városnap. Ebbõl a felindulásból ingyen forraltbort osztottak a népnek. Minket sem kellett félteni, a "katonai szeszellátó" készletei alaposan megcsappantak. Én nem szoktam magam leinni holtrészegre. Sokkal jobban élvezem a haverok fetrengéseit, mert már cssak én ilyen szemét vagyok. Péntekente szoktunk így egybegyûlni. Egész szép kis rocker-punk-... csapat jön össze...

Art a legjobb hely Siófokon. Nekem. Sulki után szinte mindig ott henyélek.

mi az eredeti neved?

...and may the force be with you!

9csöves9
én is siófoki vagyok
az Art Café tényleg jó hely én is ott iszogatok minden héten :)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Ja bocs.

Éppen most akarnak a Sió áruházból Sió plázát csinálni

Képzejjétek el én a Flört mellett lakom

Davidus
Ott ilyenkor már semmi nincs:)

V9ykn8_TZL0

ThePartyFace
Holnap megyek le Siofokra...akkor ne szamitsak arra, h nyitva lesz a kedvenc kavezom a Petofi setanyon?
Bacardi Cafe?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Kit--Kat
na és ha van barátnõm?:/ Nem csalom meg feltétlenül, ha nem muszály:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

au=az

Ott van a koleszban egy csomó elsõs bula, ha téged au untat, akkor valahol gáz lehet.

Kit--Kat
Hát jahh, de kicsit szar lesz, hogy van aki meg a félévét végig bulizhatja mondjuk Debrecenbe én meg ott fogok szívni(már ha felvesznek 1általán).

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

De amúgy ne az alapján válassz fõsulit, h hol van...

Nem, ott az Art Rock, oda sokan járnak bebaszni, mert olcsó, meg jó.

Ja, azt hallottam.

Kit--Kat
na jó, de akkor a kolesz és a fõsuli falain kívül dög unalom van??
Áhh cc bezzeg a szegedi meg miskolci egyetemen vannak bulik meg ilyesmik, itt ezekszerint az ég világon semmi nincs a nyáron kívül:(

Davidus
jövõre még ennyien se lesznek... foci VB:)

V9ykn8_TZL0

Nagyon ki akarják tolni a szezont, de nem fog menni.
Idén már nyáron is alig voltak.

Sztem a koleszban vannak más koleszosok is, és valszeg nem 1edül vagy...

Davidus
Állítólag 2006-ban elkezdik építnei a plázát. Legalább mozi lesz:) Bíztatót nem lehet mondani:C Ez egy falu teszkóval:D

V9ykn8_TZL0

Kit--Kat
ehh na valami bíztatót is:s!!!

Davidus
2 hétig vannak emberek... 350 nap HALÁL! Még mozi sincs:D

V9ykn8_TZL0

Kit--Kat
De azért a kollégiumba nem unja bele magát az ember ugye?:S

Már aug.20 óra nincs egy lélek sem.

Kit--Kat
Van itt 1 jó kis fõsuli!
Lehet idemegyek, de télen suli idején a holt szezonbe pont akkor tök uncsi ez a hely, nem?

Naja, szar javás belépõrendszer...

ThePartyFace
de úgy õszintén. ez mi? :P

saddalim:gasekgasko
trencséni:dávid
member3:password3

<#mf2>

Saddalim
de úgy õszintén. ez a topik mi? :P

Davidus
:D

V9ykn8_TZL0

ThePartyFace
Urban Legends <#wilting>

Igazán ott ment el a kedvem, amikor le akart szúrni egy rugoskéssel a flört tulaja.

he.

Davidus
gondold el milyen lehet itt élni 26 évig:DD

V9ykn8_TZL0

Fúj de megutáltam Siófokot, ott laktam fél évig, most jöttem haza...

pópóóóóóó huáhuá ! :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ThePartyFace
Siofok a nyar fovarosa!
Kicsit keson nyilt ez a topig, nem gondoljátok?:D
Mindenesetre szoNbaton megyek Siofokra...eskuvo lesz \o/

Sickness
én meg ott dobtam el 1 kólásüveget.szóval valami oda köt :D:

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Oldal 1 / 2Következő →