2006 mérföldkõ lesz a grafikus kártyáknál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
jó viszontlátni régi ismerõsöket 😊
Hajrá S3!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
szóval mondták!...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Ha ezt szanjak a csucskategoriaba akkor igencsak melle fognak loni.
A mostani csucstarto (7800GTX) 24 pixel pipeline-al es 256bit-es memoria-interface-el rendelkezik. Az S3 kartyaja max egy olcso kozepkategoriaba menne el meg ma is.
Y
Lambda bunker rulez !!!! meg Stalkyard
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"2006 mérföldkõ lesz a grafikus kártyáknál" - NEKIK!!! <#eplus2>#eplus2> , de a többieknek "csak" a következõ év.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Nem fog tudni betorni a piacra 2006-ban az szaz szazalek.
Tehat a cikk egy kicsit magasztalosra sikeredett.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
...sose azt nézd...
az ár/teljesítmény arány a fontos.
ha kidobnak egy olyan kártyát ami jobb, gyorsabb, mint ugyanannak az árkategóriának a gefo, ill ati kártyái, akkor nyert ügyük van.
mellesleg én nagy s3 rajongó vok, bár volt már mindenféle kártyám. legelsõ is s3 volt, asszem
--s3 trio64 v+
aztán volt még
--s3 virge, utána lett s3 savage3d, majd savage4(na a savage4 az nagyon ott volt.. komolyan mondom, hogy az volt az S3 fénypontja).
aztán akartam venni új kártyát, s3 savage2000-et, csak sajna szar volt a drivere, és állandóan kifagyott, visszacseréltem.
kaptam havertól voodoo2 banshee-t, majd vissza kellett adni, egy ideig S3 Trio3D-t használtam.
Aztán jött az nvidia, kölcsönbe volt egy gefo2mx200, majd egy mx400, ekkor végre újra volt pénzem kártyát venni, beújítottam egy gefo3ti200-at, amit használtam vagy másfél évig. pár hónapja pedig vettem egy Ati radeon 9800se-t, most is az van.
Lényeg a lényeg, s3-ból nem sok féle van, ami ne fordult volna meg a kezeim között, és minddel meg voltam elégedve(kivéve talán a savage2000-et, annak el volt cseszve a driverezése, de a kártya amúgy jó. savage4-hez is kemény feladat volt jó drivert használni.)
Tudtátok, hogy az S3 találta ki a tömörített textúrákat? Savage4 volt az elsõ kártya a világon, ami tudta! (Unreal Tournament pedig asszem az elsõ játék.)
Régi motorosok, értik a dolguk, remélem összejön nekik. Sok szerencsét S3
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha itt megállják a helyüket,akkor lesz vásárlópiacuk.