22
-
#22 Hello! Nem tud vki olyan oldalt ahol megtudnám nézni a video karik tesztjeit, főként a geforce és ati között érdekelne
Köszi -
#21 En is szeretnek ujra egy Trio UV64+ chipes S3-at dx136 tamogatossal. :PPPP -
Caro #20 Én csak annyit mondok:
jó viszontlátni régi ismerősöket :)
Hajrá S3! -
#19 igazad van, végül is a DX10 nem jelent úgysem semmit, csak egy következő évet ;) -
#18 Igaz, sorry. akkor viszont a cikk hibás, a roadmap (amire egyébként hivatkozik is) a Multi-G rendszerbe kötött S27-eseket sorolja a felső kategóriába. A síma S27 középkategóriás lesz. (szerintem viszont a reális esély maximum a felső-közép kategória elérése lehet, nem hiszem, hogy a felsőkategória akár két 8 pipeos chippel is elérhető lenne, még ha azok nagyon magas órajeleken járnak) -
moha #17 én meg S3 UniChrome-ot használok, szerintem a belépőkategóriában ez simán megállja a helyét. Nekem is volt egy-két S3-as kártyá (Trio64 V+, Virge), a legtöbb ideig az Trio64-est használtam, szerintem nagyon jó kártya volt a maga idejében -
Mice #16 "Ezek sorrendben az S23, S25 és S27, amelyek a belépő szintet, a közép-, illetve a csúcskategóriát hivatottak lefedni. A technikai részletekről egyelőre annyit tudni, hogy az S27 nyolc pixel-futószalagot foglal "
szóval mondták!... -
#15 Senki nem mondta, hogy csúcskategóriába szánják. -
Yfel #14 "az S27 nyolc pixel-futószalagot foglal magában, támogatja az SLI-hez hasonló Multi-G technológiát és 700 MHz körüli órajelen fut. Mindhárom grafikus chip 128 bites memóriavezérlővel érkezik"
Ha ezt szanjak a csucskategoriaba akkor igencsak melle fognak loni.
A mostani csucstarto (7800GTX) 24 pixel pipeline-al es 256bit-es memoria-interface-el rendelkezik. Az S3 kartyaja max egy olcso kozepkategoriaba menne el meg ma is.
Y -
HUmanEmber41st #13 Hejj, mikor még S3al toltam a HL1-et......
Lambda bunker rulez !!!! meg Stalkyard -
#12 A cikk címe 100%-ig teljesen igaz. Csak máshogy kell értelmezni.
"2006 mérföldkő lesz a grafikus kártyáknál" - NEKIK!!! , de a többieknek "csak" a következő év. -
#11 Sztem is. Meg az ilyen gammachrome neveket elfelejt7nek ma:)En is s3-on edzodtem amugy, de ok szepen kikoptak a 3d verseny kezdetekor. Na de mindegy, remelem bejon nekik, eljen a verseny!:) -
#10 En lattam a roadmapjat az S3-nak, igy teljesen szkeptikus vagyok.
Nem fog tudni betorni a piacra 2006-ban az szaz szazalek.
Tehat a cikk egy kicsit magasztalosra sikeredett. -
#9 Na én most is egy S3 Savage4-en nyomom itt a fórumot ! -
citkar #8 jónak igérkezik szerintem is,minden szempontbol jó lenne ha egy eladható kártyát sikerülne csinálniuk,biztos figyelném h mit tud mibe kerül s akár cserélnék is,azt hiszem sokan ugyanígy lennének -
CsabiDuke #7 Reméljük bejön nekik! -
Chief #6 UT nagyon ott volt az S3 Metal driver-éval... -
#5 osztom -
#4 teljesen igaz.
az ár/teljesítmény arány a fontos.
ha kidobnak egy olyan kártyát ami jobb, gyorsabb, mint ugyanannak az árkategóriának a gefo, ill ati kártyái, akkor nyert ügyük van.
mellesleg én nagy s3 rajongó vok, bár volt már mindenféle kártyám. legelső is s3 volt, asszem
--s3 trio64 v+
aztán volt még
--s3 virge, utána lett s3 savage3d, majd savage4(na a savage4 az nagyon ott volt.. komolyan mondom, hogy az volt az S3 fénypontja).
aztán akartam venni új kártyát, s3 savage2000-et, csak sajna szar volt a drivere, és állandóan kifagyott, visszacseréltem.
kaptam havertól voodoo2 banshee-t, majd vissza kellett adni, egy ideig S3 Trio3D-t használtam.
Aztán jött az nvidia, kölcsönbe volt egy gefo2mx200, majd egy mx400, ekkor végre újra volt pénzem kártyát venni, beújítottam egy gefo3ti200-at, amit használtam vagy másfél évig. pár hónapja pedig vettem egy Ati radeon 9800se-t, most is az van.
Lényeg a lényeg, s3-ból nem sok féle van, ami ne fordult volna meg a kezeim között, és minddel meg voltam elégedve(kivéve talán a savage2000-et, annak el volt cseszve a driverezése, de a kártya amúgy jó. savage4-hez is kemény feladat volt jó drivert használni.)
Tudtátok, hogy az S3 találta ki a tömörített textúrákat? Savage4 volt az első kártya a világon, ami tudta! (Unreal Tournament pedig asszem az első játék.)
Régi motorosok, értik a dolguk, remélem összejön nekik. Sok szerencsét S3 -
izb #3 Nem a hardcore termék a lényeg,hanem a belépő és középkategória...
Ha itt megállják a helyüket,akkor lesz vásárlópiacuk. -
Totinkhamon #2 Éljen a verseny! -
#1 Erre kiváncsi leszek, hogy sikerülni fog-e nekik. Anno mikor az ATI picike volt nagyon drukkoltam nekik. Most szkeptikus vagyok. Túl sok tesztet kell majd olvasni meg etc... nem lesz egyszerű. Meglátjuk. De szerintem a hardcord gamerek, maradnak egyelőre még 1-2 évig az ati vagy nVidia megoldásainál. Kb 2008 mire úgy befutnak h csöpög is a kasszába, HA... szerintem :)