Magyar flipperjáték készül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

jujj, ha az én anyám játszana... azthinné tényleg meg kell rúgni a gépet... mármint a pécét.

Sztem tök trendy lesz! A végén még a game 2 CD-s fog lenni<#vigyor2>, én tuti megszerzem majd, de ha véletlenül nem tetszik akkor az anyám elõszeretettel fogja használni.<#worship><#taps>
Esrohnoil
Akkor néha nézz be a Gothic 2 és Gothic 3 topicokba. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

NEOreg3
ebben a hsz-edben annyi hiba volt, hogy nem is akarom felsorolni😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ezek az új csili-vili flipperek egyáltalán nem tudnak lekötni. Pinball Fantasies és Psycho Pinball rulz! 😊

jónézki!!!
Mikor még 486-tal toltam a pinballt...ahh

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Nekem errõl elsõre inkább az jutott eszembe h nem ingyenes lesz? AMugy télleg naon ottvan a design is meg a funkcionalitás is tényleg aki szereti az effajta játékot akkor annak ez lesz a kocsik ferrarija 😊 nekem inkább az a necces h fizetni megéri-e nekem érte... Ha ingyenes lesz tuti kipróbálom!

jojo
Grafikában remélem a képek nem élethûek, volna min javítani,De hajrá!!!
Végre magyar játék is kész!!!
Tudom van már egy-kettõ!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Hedgehunter
Az en nevemben ne beszelj.........<#vigyor2>
lpapi
még 1 game amivel nem fogok játszani, még 1 game amivel színte senki nem fog játszani

\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/

<#eljen><#taps><#worship><#finom><#nyes>
sweech
ez tök király 😄

"A csapat jelenleg kiadót keres a játéknak." Vagyis már kész a game?
NEOreg3
hát, nem lehet azt mondani rá, hogy ronda...😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(